Arama sonuçları: *

• Users: dostecann
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. dostecann

Monitörümde ışık sızması fazla mı?

ASUS VG249QM5A kullanıyorum. Vatan bilgisayardan aldım tam bir ay olmadı. Işık sızması bulunuyor, çoğu kişinin fazla olmadıkça bu durumun IPS panellerde normal olduğu düşüncesi var. Bir video ile sormak istedim. Sizce bu sızıntı kabul edilebilir düzeyde mi yoksa fazla mı? Kendi IPS ekranlarınızı...
  2. dostecann

Tiktok motor satan sayfa güvenilir mi?

Şöyle bir Tiktok sayfası var. Motor fiyatları piyasaya göre uygun bundan dolayı çok güvenemedim buraya sormak istedim. Bu sayfayla ilgili herhangi bir bilgisi olan var mı?
  3. dostecann

12 binde RTR200 alınır mı?

Yirmi yaşıma gireceğim, ilk motorumu almak istiyorum. Çevremdeki herkes biraz daha bekle, para koy NS200 al diyor. Resimleri ekleyeceğim RTR 2024 model için 88 bin dedi sahibi. En alt kısımda bir çatlak attı. Cevaben pazarlığa müsait o zaman dedim, canın sağ olsun dedi. NS200, RTR200...
  4. dostecann

İş yerimden nasıl ayrılırım?

İş yerimden ayrılmaya karar verdim. Süreci anlatacağım ben eczanede çalışıyordum hem çırak olarak hem de kuryelik yapıyordum. (motorun muayenesi yok. Eczanenin veya benim kuryelik yaptığıma dair belge yok. Daha önce hatta çevirmeye girmiştim ben motorla işe yeni başladığımda. Polis ceza yazıp...
  5. dostecann

Monitörümdeki ışık yansıması mı?

Video linkini ekleyeceğim. Kamerada gözle olduğundan daha belirgin çıkıyor. ASUS VG249QM5A kullanıyorum birkaç gündür. Hareket ettikçe görüntü değişiyor. Işık yansıması olsaydı nerden bakarsam bakayım sabit olurdu o görüntü diye biliyorum. Diğer IPS kullanıcılarının ekranları nasıl? Bendeki...
  6. dostecann

7K bütçeye oyun için monitör önerisi

Online oyunlar oynuyorum. Şimdi arayıp konuştum, kargo beklemeyecek olmam baya işime geliyor gidip direkt mağazadan ASUS 23,8" TUF GAMING VG249QM5A alabilirim. Bu bütçede daha iyi önerileriniz var mıdır bana?
  7. dostecann

İkinci el NS200 alınır mı?

Sahibinden üzerinden bu ilan dikkatimi çekti. İlk motorum olacak ve detaylardan çok anlamıyorum bundan dolayı. Nelere dikkat etmeliyim? İki aktif motor kullanan arkadaşımla gideceğim bakmaya eğer alırsam. 95 Bin TL'ye anlaştık.
  8. dostecann

İnternet hat kablosuna ek yapmak güvenli mi?

Modeme gelen kabloyu çıkarırken koptu. Tam uç kısmından RJ11 uç ile ayrıldı. Mahallemizden bir tanıdık elektrikçi abiden rica ettim. Başka bir kablodan kesip, kopan kısma ek yaptı, elektrik bandıyla sardı daha sonrasında. Hiçbir sıkıntı olmadan kullanıyoruz şu an fakat bu yöntem ne kadar güvenli...
  9. dostecann

TYT Türkçe, matematik kitap önerisi istiyorum

İyi akşamlar dostlar bana da TYT Türkçe, matematik için kitaplar önerir misiniz? Diğer dersler yine bir şekil halledilir Türkçe, matematiği sağlama alsam diye düşünüyorum. İki bin altılıyım yazdan beri çalışıyorum ufaktan da derslere başlayacağım. Youtube kanalı olan bir hocanın kitabıysa da...
  10. dostecann

IPhone'dan gelen resimlerde bozulma oluyor

Samsung Galaxy S20 FE kullanıyorum dün fark ettim ki arkadaşlarımın bana WhatsApp'dan gönderdiği iPhone ile çekilen fotoğrafları yakınlaştırdığım zaman fotoğrafta pikselleşmeler, bozulmalar oluyor. Zaten ekte paylaşacağım. Bu durumu yaşayan oldu mu, nasıl çözebilirim bunu?
  11. dostecann

Modem önerisi istiyorum

Herkese iyi akşamlar arkadaşlar. İnternetimde 5 GHZ de aldığım hız değerlerini 2.4 GHZ de alamıyorum, çok dengesiz çalışıyor. Müşteri temsilcileriyle tüm denemelerimize rağmen bir şey değişmedi. Ve 5 GHZ iyi çalıştığından yola çıkarak demek problem internette değil 2.4 sağlayıcısında diye karar...
  12. dostecann

2.4 Ghz 5 Ghz'e göre neden yavaş?

Arkadaşlar aşağıda 5 Ghz'e bağlandığımda aldığım hızları görebilirsiniz fakat 2.4 Ghz'e bağlandığımda en fazla 10 Mbit görüyor. Bu sorunun sebebi nedir?
  13. dostecann

Papara paramı nasıl çekebilirim?

Dostlar ben paramı aldım banka hesabıma bu sabah fakat annemin parası da kaldı, kendine ait bir banka hesabı yok. Enpara'ya çekmeyi denedik olmadı. ATM üzerinden deneyen var mı? Birde oldu hadi akşama ona bir banka hesabı açtık diyelim. Benim bankam önceden tanımlıydı Paparada. Sonradan bir...
  14. dostecann

ERR_SSL_PROTOCOL_ERROR hatası nasıl çözülür?

Çoğu sitede bu hatayı alıyorum, telefonda bir sıkıntı yok bilgisayarda böyle. Birde ikinci ekteki en üstteki saat seçeneğini açıyorum fakat geri kapanıyor sorun nedir çözemedim?
  15. dostecann

Ev interneti için firma önerisi istiyorum

Arkadaşlar yıllardan beri hem masaüstünden hemde telefondan komşudan kaçak kullanıyordum. Bugün gemimiz battı şifreyi değiştirmişler. Hız düşmeleriyle, pingle uğraşmak istemiyorum. Daha önce Türk Telekom 100 mbit vardı sıkıntısız çalışıyordu o zaman ama şimdi çok pahalıdır herhalde. Babamla...
  16. dostecann

50CC Motor kullanmak zor olur mu?

Arkadaşlar pazartesi işe başlayacağım. Normalde motorla kışında arabayla evlere serviste yapacağım söylendi. B sınıfı ehliyetim var motoruda altıncı sınıftayken bir aile büyüğümle kullanıyordum 125 lik scooterdı. Ellilik olduğunu ben tahmin ettim zorlanır mıyım sizce? Nasıl çalıştırılır falan...
  17. dostecann

Adaptörleri boştayken prizden çıkarıyor musunuz?

Yıllardan beri şarj aletim bilgisayar masamın altında üçlüde takılı durur. Telefonumu şarj edeceğim zaman alır takarım. Bu durumun herhangi bir zararı olur mu 50 kuruşluk fatura harici?
  18. dostecann

Alınacak Spigen ürünleri telefonu kaliteli şarj eder mi?

Samsung S20 FE cihazım bir anda şarja takarken yavaş şarj uyarısı yanıp sönmeye, şarj kablosunun ucu alev gibi olmaya başladı. Üstelik çok yavaş şarj ediyor. Bu kabloyu 5 yıldır kullanıyordum böyle bir problem oldu. Aynı adaptör farklı kablo denediğimde hızlı şarj etti yeniden. Bu alacağım...
  19. dostecann

Antrenörlük bölümü okumak mantıklı mı?

Esenlikler kardeşlerim. Fenerbahçe Üniversitesi antrenörlük bölümü öğrencisiyim. Mezun olduktan sonra bir salonda fitness eğitmenliği yapmak, bireysel dersler vermek ve hem kendimi hem de çalıştırdığım insanları geliştirmek istiyorum. Mezun olduğumda artık antrenörlük yapmaya hazır mı oluyorum...
  20. dostecann

Passo kart nasıl çıkarıcam yardımcı olun

Fenerbahçe için passo kart çıkarmaya çalışıyorum. Passo taraftar kartı olmuş ismi. Tüm bilgileri girdikten sonra N Kolay ile işlemlerinize devam edebilirsiniz diyor da ee devamı yok. N kolay hesabı da açtık mecbur görüştük temsilciyle onaylattık hesabımızı şimdi ne yapmam gerekiyor?
Geri