Arama sonuçları: *

• Users: dostecann
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. dostecann

Amazon siparişi sorunsuz gelir mi?

Selam dostlar. Dün gece monitör standı ve fiyatı bin liraya taşımak için iki hazır çorba ekleyip aldım. Şöyle ki ödeme alındığında siparişler "ödeme seçeneklerinde düzenleme yapılması gerekiyor" olarak kaldı. Müşteri hizmetlerine bağlandım. Ödeme sizden alındıysa sıkıntı yok dedi. Stant yine en...
  2. dostecann

North Bayou modelleri arasındaki farklar nedir?

Hayırlı bayramlar dostlar... Monitör standı alayım masamda yer açılsın birde açılan boşluğa büyükçe bir mousepad alayım diye karar verdim. Monitörüm ASUS VG249QM5A... Direkt en ucuz yer hemde Amazon diye buna karar kıldım; https://amzn.eu/d/03OHydtv Hangi yılın modeli olduğuna dair bilgi...
  3. dostecann

Knox tetiklenmesi telefonun performansını düşürür mü?

Selam dostlar... Dün S20 FE SD model telefonuma UN1CA 2.5.6 ROM yükledim. Daha güncel bir arayüz, yeni özellikler ve adaptif ekran tazelemesi desteklemesi çok iyiydi. Fakat ben telefondan fatura ödeme, para alıp gönderme vb. banka uygulamasını çok kullanıyorum. Bundan dolayı stock ROM'a geri...
  4. dostecann

Netspeed tarife sürem bittikten sonra faturam ne kadar artar?

2025 Kasım ayından beri Netspeed kullanıyorum. Ayda bir iki kesiliyor onun harici almam gereken hızları alıyorum ve pingim online oyunlarda düşük. Ben indirimli fiyatı dört ay biliyordum. Bu ay yani dördüncü ay indirim uygulanmadı, arayıp sorduğumda indirimin üç ay olduğunu söylediler. Dedim iyi...
  5. dostecann

Steam hesabım ne kadara satılır?

https://steamcommunity.com/profiles/76561199125440267/ Piyasa bilgim olmadığından buraya soruyorum. Biri fiyat söylememi istedi. Ne kadar uygun olur hesabım için? Alacağım parayla kendime monitör standı veya yeni hesapta CS Prime alırım diyorum. tabii ki değerini bilmiyorum henüz.
  6. dostecann

Teknoser teknik servis nasıldır?

Ocak ayında Vatan Bilgisayar'dan ASUS TUF VG249QM5a monitör satın aldım. Genel monitörden memnunum, oyun oynamak çok zevkli. Fakat bir aydır ekrandaki ışık sızmaları hep kafamı kurcalıyordu acaba fazla mı, göndermeye değer mi diye. Temassızlıktan dolayı anlık git gel durumu da mevcut fakat bu...
  7. dostecann

Monitörümde belirli sayfalarda olan bu sorun nedir?

ASUS TUF VG249QM5A kullanıyorum. Bu sorunu daha önce reddit'te fark etmiştim bu sayfada da gözüme çarptı. Farklı sayfalara geçince bu sorun olmuyor. Bu problemin ismi ve çözümü nedir? Monitör mü sorunlu?
  8. dostecann

XRP ve güncel coin piyasası hakkında neler düşünüyorsunuz

Coinlerde bir haftadır çakılış dönemi başladı. Ben analiz kasmayan, değişik sayfalar takip etmeyen sadece XRP kendi döngüsü içinde düştükçe alan yükseldikçe satan biriydim. Kazandığım miktar çok fazla da değil ama para sonuçta. 80 TL'den son büyük alımımı yaptım ve geçmiş olsun. Bir ara elde...
  9. dostecann

4070 Superli sistem kaça satılır?

Bir arkadaşım sistemini satıyor. Benden ilgilenmemi istedi. Sistemini ne kadara satabilir?
  10. dostecann

İki haftalık ihbar süremin parası ne zaman ödenir?

Maaşlarımı her ayın 15'inde alıyordum. Ocak 15'te maaşımı aldıktan sonra ihbar süreme uyarak ayrılmak istediğimi belirttim. Bu iki haftalık ihbar süresi içindeki çalışmanın ücreti ne zaman nasıl ödenecek?
  11. dostecann

Monitörümde ışık sızması fazla mı?

ASUS VG249QM5A kullanıyorum. Vatan bilgisayardan aldım tam bir ay olmadı. Işık sızması bulunuyor, çoğu kişinin fazla olmadıkça bu durumun IPS panellerde normal olduğu düşüncesi var. Bir video ile sormak istedim. Sizce bu sızıntı kabul edilebilir düzeyde mi yoksa fazla mı? Kendi IPS ekranlarınızı...
  12. dostecann

Tiktok motor satan sayfa güvenilir mi?

Şöyle bir Tiktok sayfası var. Motor fiyatları piyasaya göre uygun bundan dolayı çok güvenemedim buraya sormak istedim. Bu sayfayla ilgili herhangi bir bilgisi olan var mı?
  13. dostecann

12 binde RTR200 alınır mı?

Yirmi yaşıma gireceğim, ilk motorumu almak istiyorum. Çevremdeki herkes biraz daha bekle, para koy NS200 al diyor. Resimleri ekleyeceğim RTR 2024 model için 88 bin dedi sahibi. En alt kısımda bir çatlak attı. Cevaben pazarlığa müsait o zaman dedim, canın sağ olsun dedi. NS200, RTR200...
  14. dostecann

İş yerimden nasıl ayrılırım?

İş yerimden ayrılmaya karar verdim. Süreci anlatacağım ben eczanede çalışıyordum hem çırak olarak hem de kuryelik yapıyordum. (motorun muayenesi yok. Eczanenin veya benim kuryelik yaptığıma dair belge yok. Daha önce hatta çevirmeye girmiştim ben motorla işe yeni başladığımda. Polis ceza yazıp...
  15. dostecann

Monitörümdeki ışık yansıması mı?

Video linkini ekleyeceğim. Kamerada gözle olduğundan daha belirgin çıkıyor. ASUS VG249QM5A kullanıyorum birkaç gündür. Hareket ettikçe görüntü değişiyor. Işık yansıması olsaydı nerden bakarsam bakayım sabit olurdu o görüntü diye biliyorum. Diğer IPS kullanıcılarının ekranları nasıl? Bendeki...
  16. dostecann

7K bütçeye oyun için monitör önerisi

Online oyunlar oynuyorum. Şimdi arayıp konuştum, kargo beklemeyecek olmam baya işime geliyor gidip direkt mağazadan ASUS 23,8" TUF GAMING VG249QM5A alabilirim. Bu bütçede daha iyi önerileriniz var mıdır bana?
  17. dostecann

İkinci el NS200 alınır mı?

Sahibinden üzerinden bu ilan dikkatimi çekti. İlk motorum olacak ve detaylardan çok anlamıyorum bundan dolayı. Nelere dikkat etmeliyim? İki aktif motor kullanan arkadaşımla gideceğim bakmaya eğer alırsam. 95 Bin TL'ye anlaştık.
  18. dostecann

İnternet hat kablosuna ek yapmak güvenli mi?

Modeme gelen kabloyu çıkarırken koptu. Tam uç kısmından RJ11 uç ile ayrıldı. Mahallemizden bir tanıdık elektrikçi abiden rica ettim. Başka bir kablodan kesip, kopan kısma ek yaptı, elektrik bandıyla sardı daha sonrasında. Hiçbir sıkıntı olmadan kullanıyoruz şu an fakat bu yöntem ne kadar güvenli...
  19. dostecann

TYT Türkçe, matematik kitap önerisi istiyorum

İyi akşamlar dostlar bana da TYT Türkçe, matematik için kitaplar önerir misiniz? Diğer dersler yine bir şekil halledilir Türkçe, matematiği sağlama alsam diye düşünüyorum. İki bin altılıyım yazdan beri çalışıyorum ufaktan da derslere başlayacağım. Youtube kanalı olan bir hocanın kitabıysa da...
  20. dostecann

IPhone'dan gelen resimlerde bozulma oluyor

Samsung Galaxy S20 FE kullanıyorum dün fark ettim ki arkadaşlarımın bana WhatsApp'dan gönderdiği iPhone ile çekilen fotoğrafları yakınlaştırdığım zaman fotoğrafta pikselleşmeler, bozulmalar oluyor. Zaten ekte paylaşacağım. Bu durumu yaşayan oldu mu, nasıl çözebilirim bunu?
Geri