Arama sonuçları: *

• Users: hasoffical
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. hasoffical

Çözüldü✓ kasama yeni fanlar aldım uyar mı

arkadaşlar benim kasamda şu an 4 tane takılı fan var 120mm boyutunda yeni aldığım fanlarda 120mm boyutunda benim merak ettiğim şey şu şimdi aldığım fanlar 4 pin girişli kasama uyuyor mu bunu nasıl öğrenebilirim kasam :frisby venom fc9270g
  2. hasoffical

İnternet kafe uygulaması nasıl yapılır

arkadaşlar selamlar kendi harçlığımla bilgisayar topladım 8kya ama abim hiç para katmadı 2 yıldır biriktirmiştim paramı şimdi benden izinsiz giriyor bilgisayara oynuyor benden 2-3 yaş büyük dövemiyom .d internet kafe uygulaması yapmak istiyorum mesela bilgisayarı açıcak yanda gözükücek ne kadar...
  3. hasoffical

Bu bilgisayarla hangi fps oyunları oynayabilirim

arkadaşlar bundan 1-2 ay önce bi sistem topladım sistem kötü biraz biliyorum ama sorun değil ben call of duty tarzı oyunlar oynamak istiyorum ama çokda eski call of duty oyunlar olmasın battlefieldda olur single olsa daha güzel olur sistemi yazıyorum (valorant ve csgo gibi değil de daha çok...
  4. hasoffical

fare sürekli takılıyor

beyler fps 200 sabit yeni sistem kurdum driverdan kaynaklı olduğunu düşünüyorum bilgisayarda fare arada takılıyor. Valorant gibi fps oyunlarında fark edebiliyorum pcyi yeni topladım driver olarak sadece ekran kartı driverini yüklemiştim onu da yarım yamalak yüklemişim sanırım ryzen 5 1600 amd...
  5. hasoffical

İp adresi ne gibi durumlarda değişir

arkadaşlar ben 2 yıl önce 16 yaşlarımda ets2 mpde fena gaza gelip admini sollayıp üstüne birde admine takla attırmıştım ve bu durum çizgiyi aşan son nokta olup bana ip ban attılar yani perma attılar (yani o pcden başka steam hesabıyla girsem bile banlı olacağım) ben şimdi Allah'a şükür güzel bir...
  6. hasoffical

Ayarları düşürünce fps değişmiyor

Arkadaşlar valo lol falan oynuyotum en yüjsek ayarlarda 200 fps alıyorum vsync falan kapalı fps sabitlemede kapalı ancak ayarları en düşüğe alınca yine 200 fps artmıyor nasıl çözebilirim
  7. hasoffical

valorant oynarken işlemci kullanma değeri

beyler valorant oynarken benchmarktan bakayım dedim r5 1600 var oyunu oynarken kullanım yüzdesi %100 sıcaklıkda 50 derece sizce %100 kullanım ilerde bir sorun çıkarır mı ve %100 kullanım normal mi
  8. hasoffical

Bu bilgisayarla oynayabileceğim online/hikayeli oyunlar

beyler hemen sistemi yazayım alta B450 m2 pro max rx 550 2gb lpt oc 8 gb ram adata ryzen 5 1600 online veya hikayeli fark etmez valorant lol gta v yazmayın onları zaten oynuyorumda daha güzel oyunların olabilceğini düşünüyorum mesela mafia 2yi 5 kere bitirdim o kadar güzel bi oyun
  9. hasoffical

R5 1600 + rx 550 sistemde ne yükseltmete yapmali

Beyler şimdi ben sistemi açıklayayım size Adata 3000mhz ram 1x8 B450 m2ssd pro max Rx 550 2gb msi oc Ryzen 5 1600 Beyler bu sistemde neleri değiştireyim oynadığım oyunlar için sistemim yetiyor sorun yok ama mesela ben gta v de ayarları yüksekde oynatsın istiyorum bide kasamı çok seviyorum...
  10. hasoffical

Bu bilgisayarım GTA V açar mı açarsa kaç dereceyi görür

Arkadaşlar iyi akşamlar keyifleriniz nasıl sağlınız sıhhatiniz yerindedir inşallah. Size bir sorum olucak ben yeni sistem aldım gta v şu an inidiriyorum hangi ayarda ne kadar fps alabilirim tahmini bi rakam verebilir misiniz sistemim B450 pro m2 max ryzen 5 1600 rx 550 2 gb lp oc
  11. hasoffical

Windows kurulu hddyi depolama yapmak

Arkadaşlar yebi sisteme geçtim onun içine Windows kurdum eski sistemdeki hddyi takmam gerekiyor ama içinde win yüklü ne yapmam lazım
  12. hasoffical

msi b450m pro-m2 max bilgisi olanlar buraya

Arkadaşlar bu anakarta ryzen 5 1600 taksam olur mu şimdilik daha sonra değiştireceğim darboğaz vs. Şeyler olmaz dimi bide oyun oynarken işlemci sıcaklığım 55den yukarı çıkmıyor iyi mi yoksa fazla mı ısınıyor
  13. hasoffical

Yeni pc SSD geçiş sonrası HDDdeki windowsu silme

arkadşalar yeni pc aldım ssdye win 10 yüklemek istiyorum hdd var diye ssdyi 240 gblik yaptım ama hdd içinde win 7 ve dosyalarım yüklü ben şimdi win 10 yüklemek istesem hddyi takarsam o biçimlendirme ekranı gelmez çünkü hddde win 7 yüklü varmı bunun bi çözümü felan yani ben win 10a geçeyim ssdye...
  14. hasoffical

FLASH BELLEK Windows kurma

arkadaşlar yeni sistem aldım win 10 yüklicem herkes demişki en az 8 gb boyutlu flaşbellek lazım demiş bendeki flaş bellek 7,26GB bu iş görür mü ne yapayım yazın plsss
  15. hasoffical

Mediamark sistem topladım nasıl

Arkadaşlar bütçem 4500dü şimdilik mediamarktan ekran kartı kötü farkındayım ama ileride yükselteceğim internet alışverişine ailem izin vermiyor 9.nesil sorunlu diyenler var ne gibi sorunu var açıklarsanız sevinirim Ellerim kötü çıktı kusura bakmayın işten yeni gelebildim çok heyecanlı olduğumdan...
  16. hasoffical

2. El alırken nelere dikkat edilmeli?

Arkadaşlar haftaya bir pcye bakmaya gideceğim test felan yaparım dedim abiye o da her türlü test yapabilirsin gel evime bi çayımı iç felan dedi iyi hoşda ben ne testi yapcağımı bile bilmiyorum sizce nelere bakmalıyım ne yapmalıyım???
  17. hasoffical

Yardım Xiaomi redmi note 9 kasıyor fena

Arkadaşlar benim bu telefon neden bu kadar kasıyor çentik ayarını kapat diyenler oldu çentiği kağatıcaksam bu özelliğin ne anlamı kaldı ? Kasımda aldım kasımdan beri kasıyor varmı bi öneriniz ?
  18. hasoffical

bu sistemle kaliteli oyunlar nelerdir ?

bu bilgisayarla ne oyun oynayabilirm yada lolde nasıl güzel fps alırım bilginiz varmı arkadaşlar
  19. hasoffical

Abdullah abi için efsane fikir

Arkadaşlar benim fikrim şu şekilde aynı sistemi ekran kartlı/ekran kartsız olarak 2ye bölebilir. Böylelikle hem birçok kullanıcı alabilir hem de stok sorunu çözülür(ucuza güzel bir apu sistem almak gibi bir şey olucak kısacası) bu sayede herkes kazanmış olur. @Abdullah Hacıgül "donanım arşivi...
  20. hasoffical

Üni okumadan da hayat geçindirecek taktikler

Arkadaşlar yazılım olur kodlama olur bana bi yarıdmcı olun ya üniye gitmeden nasıl geçirim az önce paragraf çözeyim dedim son senem sınava gircem çok zor yani çok çelişkili o yüzden yazılım mı öğrenmem lzım napmam lazım lütfen derse çalış yazmayın bende biliyorum çalışmam gerektiğini sadece...
Geri