Arama sonuçları: *

1. akıllı kuş

250cc Başlangıç motoru önerisi

Merhaba dostlar, kendime 250CC Başlangıç motoru bakıyorum, naked istemiyorum gözüme hiç hitap etmiyor. R25 2. Ellerine baktım ancak fiyat çok uçuk. İnternette 250sr, rs200 gibi modeller gördüm uygun fiyatlı ancak bilgim olmadığı için size sorayım dedim. Bu motorlar nasıldır? Başka öneriniz...
  2. akıllı kuş

Spotify 'de ana sayfamdaki playlisti nasıl silerim

Arkadaşlar geçen telefonu kuzene verdim bunu dinlemiş herhalde tam çözemedim bunu ana sayfamdan nasıl kaldırırım?
  3. akıllı kuş

2000TL Bütçe Kulaklık Önerisi

2-2.2 arası bir bütçem var, yukarısına çıkamam. Müzik/ders/yürüyüşlerde kullanmak için alacağım, kulaküstü ve pedlerin kulağı çevrelemesi tercihim, önerilerinizi bekliyorum :)
  4. akıllı kuş

N11 Yurt Dışı vergisi

Merhaba dostlar, Yurt dışından 1658TL'ye (35,50 Euro) Aşağıdaki kulaklığı aldım. ürün yurt dışından geliyormuş, telefonuma bildirim gelene kadar Fark etmedim ve sanırım iptal etme seçeneği kargolandıktan sonra kalkıyor, adam da ürünü çoktan kargolamış. Benim Sorum ise şu : En son bi gümrük...
  5. akıllı kuş

1400-1600TL Bandında kulaklık önerisi

belirttiğim bütçede, 1400 ile 1600TL arasında bir kulaklık almayı düşünüyorum. FPS oyunlarında kullanacağım. Kulak üstü kablolu/Kablosuz olabilir. tavsiyelerinizi bekliyorum :)
  6. akıllı kuş

DDR5+3070Ti Sistem kaça satılır?

selam dostlar, geçen konusunu açmıştım, herkes mantıklı alınır dedi Bu sistem için, bende aldım ancak şimdi de 4060Ti-7500F tarzı bir sisteme geçip en güncel sistemde kalmak istiyorum o yüzden bunu satmayı planlıyorum, özellikler aşşağıda. bu arada 2.elde az çok baktım az önce, DDR4 3070Ti'lı...
  7. akıllı kuş

2.el RTX3070Ti'lı bu sistem alınır mı?

Merhaba arkadaşlar, 25.000TL'ye aşağıda yazdığım sistemi almayı düşünüyorum. Değer mi değmez mi fikirlerinizi merak ediyorum. Özellikler ; Ryzen 5 8400F işlemci Msi Pro A620M E DDR5 Anakart Neo Forza 16GB 5200Mhz RAM Patriot P320 500GB M2 SSD Zotac Gaming 3070Ti 8GB 3 Fanlı Ekran Kartı Gamx...
  8. akıllı kuş

Modart Joker V6 alınır mı?

26 Bin TL'ye 4060Ti, B550 Anakart, R5 5600X, 16GB RAM ve 500GB SSD Var. Sizce Alınır mı? ortalama hazır sistemlere göre ucuz mudur?
  9. akıllı kuş

20-22.000TL'ye DDR5 sistem gelir mi?

dostlar en son Technopat'ın attığı ARC sistemi gördüm 20.500TL'ye ancak geç kalmıştım. merak ettim de şimdi yılbaşına özel falan o fiyat civarına DDR5 Nvidia-intel ekran kartlı sistemler tekrardan gelir mi?
  10. akıllı kuş

Bilgisayarım ne kadar eder?

1-2 yıl falan oldu alalı bilgisayarı ve hayatımdan çok vakit aldığını düşünüyorum, bu sebeplede satmak istiyorum. 6-7 aydır piyasaya bakmıyorum fiyatlar nedir bilmiyorum. yardım ederseniz sevinirim <3 özellikleri RX 5500 XT 4GB 2 fanlı 2x8GB 3000Mhz RAM A320M S2H Ryzen 5 2600 120GB SSD sağlığı...
  11. akıllı kuş

PC için kamera önerisi

500TL civarına bir webcam arıyorum mikrofonlu varsa mikrofonlu bir şey lazım şimdiden tşkler
  12. akıllı kuş

CS:GO'da Avrupa sunucularına girmenin bir yolu varmı?

ruslardan bıktım 1 tane türk gelmiyor avrupa sunucuları daha temiz hile daha az onu biliyorumda nasıl gireceğim hakkında bir fikrim yok, yardımcı olursanız sevinirim.
  13. akıllı kuş

Valorant girdiğim gibi atıyor

oyuna giriyorum maça girdiğim anda direk kapanıyor bişeyde yazmıyor yardım edebilecek varmı? 1663860200 + olarak kendini ikidebir yeniden başlatıyor her çökmesinden sonra.
  14. akıllı kuş

Oyunlarda windows çizgisi gitmiyor

hocalarım bu alttaki windows çizgisi hiçbir oyunda gitmiyor nasıl düzeltebilirim
  15. akıllı kuş

CS'yi açamıyorum. nasıl çözerim

CSGO ya tıklıyorum açılıyor gibi oluyor ama ne cs nin ekranı geliyor nede başka bir şey hiçbir şey açılmıyor. dosyaları doğrulatıım, Oyunu silip yükledim ama aynı sorun hala devam ediyor. bunu nasıl çözebilirim?
  16. akıllı kuş

Garah Online sitesi güvenilirmidir?

Sorum baslikta hocalarim
  17. akıllı kuş

Çözüldü✓ Bu iki RAM'den hangisi alınmalı

https://www.trendyol.com/oem/oloy-8gb-ddr4-3000mhz-c16-owl-black-md4u0830162bhksa-sogutuculu-pc-ram-p-84970782?boutiqueId=61&merchantId=155603&utm_source=aff_t&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_urun_listeleme&adjust_tracker=ejav2ha_253g15b&adjust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.79.3...
  18. akıllı kuş

Iphone 7 telefondan ses gelmiyor.

Arama yapan kişiden yada karşı tarafın sesi gelmiyor hoperlöre verme tuşu kapalı diğer uygulamalardan ses geliyor nasıl çözebilirim acaba yardımcı olursanız sevinirim.
  19. akıllı kuş

Aradığım Tarzda bir oyun varmı?

beyler EU4 tarzında ama günümüz çağında geçen bir oyun varmı?
  20. akıllı kuş

Valorantta Düşük FPS Sorunu

Valorantta durduk yere FPS'im 250-300'lerden 150-190 arasına indi bazen 90-100'lere kadar düşüyor bir türlü çözemedim. sizce neden kaynaklanıyor bu sorun?
Geri