Arama sonuçları: *

1. 0

Google Tv Browser takılma sorunu?

Selamlar Grunding Google tv de browserdan film izlerken bir süre sonra filmde 1-2 saniye aralarla takılmalar meydana geliyor ve en son izlenilmeyecek bir görüntü ortaya çıkıyor sayfayı yenilediğimde düzelsede tekrardan aynısı oluyor neden olduğunu anlamadım browser olarak Tv BrowserHere...
  2. 0

Razer kulaklık Low battery uyarısı

Selamlar Razer barracuda x kulaklığım şarj seviyesini düştüğünde 5 10 dk da bir low battery uyarısı veriyor ve bu artık sinirimi bozmaya başladı kendi yazılımı yok , telefon uygulaması var ama uyarıyla ilgili hiçbir şey yazmıyor ben çözemedim peki sizlerin bu konu hakıkında bir bilgisi varmı.
  3. 0

Askerlik tecil'i hakkında soru?

Merhabalar askerlik çağı gelen 2006'lı üniversite öğrencilerinin tecili için üniversitesi Örgün/Açık , Lisans/Ön lisans fark etmeksizin üniversiteden gelecek bilgiler doğrultusunda sistem tarafından otomatik tecil edileceği bilgisi doğru mu? Şubeye gidip soran veya bilgisi olanlar...
  4. 0

Çözüldü✓ 2-3K arası gamepad önerisi

Aktif olarak kullandığım gamepad (Xbox 9. nesil) 1 yıl olmadan sol analogu yukarı aşağı çekmeye başladı Fifa Ut oynadığım için maç içinde sinir bozucu bir hal almaya başladı yeni gamepad aramaya başladım sizlerin önerisi varmı ? ve bu gamepadi garantiye gönderdiğim taktirde değişim vs. olurmu...
  5. 0

EA FC 25 steamde %50 indirimde

Dostlar Ea fc 25 steamde %50 indirimde sizce alınır mı? almaya değermi? https://store.steampowered.com/app/2669320/EA_SPORTS_FC_25/
  6. 0

Fantech Shooter III gamepad alınır mı?

Fantech markasını yeni duyuyorum sizce iyi bir markamı ve shooter 3 modeli sizce 1600 tl eder mi??
  7. 0

HyperX Clutch Gladiate alınır mı?

Arkadaşlar sizce HyperX Clutch gladiate alınır mı? Ve önerdiğiniz gamepadler var mı?
  8. 0

Razer barracuda x şarj olmuyor

Arkadaşlar kulaklık düşük batarya uyarısı verdikten sonra şarja takım ve 4 saat geçti kırmızı ışık sabit yeşile döndü kulaklığı şarjdan çıkardım ve açtım ama hala düşük batarya diyordu şarja bakmak için uygulamasına girdim şarj hala aynı sorunun ne olduğunu anlamadım ve şarj etmek içinde pc ye...
  9. 0

Wireless kulaklık önerisi

Arkadaşlar merhaba wireless kulaklık önerilerinizi bekliyorum benim aklımda HyperX cloud stringer 2 wireless ve razer barracuda var ama aklıma tam yatmadı sizin önerileriniz nelerdir .Fps oyunları oynuyorum genellikler mikrofonu net ve iyi ses kasan kulaklık tercihimdir.
  10. 0

HyperX cloud stringer 2 wireless alınır mı

Arkadaşlar kulaklık alacağım ve wireless olmasını istiyorum başlıkta yazdığım gibi hyperx cloud stringer 2 wireless alınır mı? ve önerimiz varmı
  11. 0

Sıvı soğutma montajı

Arkadaşlar R5 7500f işlemcim için deepcool le520 sıvı soğutmayı aldım ancak anakartımda pump fan ve CHA fan yok sadece CPU fan ve sys fan 1 ve 2 var montajını nasıl yapacağım yardımcı olur musunuz. Anakart:MSI pro a620m-e
  12. 0

R5 7500 f için Thermalright Peerless Assasin vs Deepcool le 520 mi

Arkadaşlar sizce R5 7500f için Thermalright Peerless Assasin 120se mi Deepcool le 520 almak mı daha mantıklı yardımcı olursanız sevinirim .
  13. 0

R5 7500f için soğutucu önerisi ?

Arkadaşlar r5 7500f için soğutucu alacağım ama sessiz çalışan ve iyi bir performans veren soğutucu arıyorum sizin önerileriniz nedir
  14. 0

Çözüldü✓ R5 7500f Boşta 60 derece.

Arkadaşlar r5 7500f işlemci stok fanla boşta 60 65 derecede çalışıyor sorun olurmu . Yaşadığım yer sıcak ve pc yi toplayalı daha 1 hafta olmadığı için daha stok fanı değiştiremedim yardımcı olursanız sevinirim. (görüntü sabah çekildi)
  15. 0

Çözüldü✓ msi 4060ti ventus fan çalışmıyor ?

arkadaşlar yeni bilgisayar aldım kurulumu yaptıktan sonra fanların{msi 4060ti ventus 2x black} dönmediğini gördüm henüz daha herhangi bir oyuna girmedim otomatik mi çalışıyor bilmiyorum bilen biri yardımcı olabilirmi .
  16. 0

Sizce hangi sistem alınır ?

arkadaşlar sizce AMD R5 7500F - RTX 4060ti 8G OC - A620M H - 500GB SSD - 16GB RAM ddr5 olan bu sistem mi yoksa INTEL I5 13400F - RTX 4060 TI 16GB -PRO H610M-E DDR4 olan bu sistem mi ikiside 30k civarı
  17. 0

İ5 13400f 4060ti 16gb bu fiyata değer mi ?

INTEL I5 13400F - RTX 4060 TI 16GB -PRO H610M-E DDR4 - 500GB SSD - 16GB RAM 29.872tl sizce bu fiyata deger mi
  18. 0

konsol monitör uyumluluğu

arkadaşlar xbox one s konsola monitör alacam ucuz fiyatlı ama uyumluluk sorunu olurmu aklıma takıldı...
  19. 0

90B Fan Sorunu Nasıl Çözülür

Laptopun fanı bozulmuştu yeni fan taktığımızda başlangıçta 90B çıkıyo ve fan çalışmıyo bu fanıda değiştirip başka bi fan taktığımızda gene aynı sorunla karşılaştım bunun nedeni nedir fanın olduğu bölgeye tıklatıncada fan çalışmaya başlıyor fan şiddete duyarlı sanki bu saçmalık neyin nesi hala...
  20. 0

Yurtdisindan ekran karti getirme

Yurtdisinda ekran karti fiyatlari ne kadar bilgisi olan var mi bir de ekran kartinin sahtesi var mi
Geri