Arama sonuçları: *

• Users: YasarKagan
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Y

Yardım Asus Tuf A15 siyah ekran sorunu

Merhaba yaklaşık 1 yıl önce almış olduğum laptopum bugün siyah ekran verdi. Sabah işlerim için rahatlıkla kullanmıştım ama akşam tekrardan bilgisayarı açtığımda siyah ekranda takılı kaldı. Çok kez yeniden başlattım ama bir işe yaramadı. Hdmi kablosu ile televizyona bağladım ama yine siyah...
  2. Y

200-300 TL Arası kulaklık önerisi

Yeni bir kulaklık alacağım bütçem 200-300 TL arası. Önerilerinizi bekliyorum :)
  3. Y

7500-7000 TL arası pc tavsiyesi

Arkadaşlar merhaba. İçinde monitör dahil şekilde önerebileceğiniz bilgisayarları bekliyorum :)
  4. Y

7.1 kulaklık vs Stereo kulaklık

https://www.itopya.com/steelseries-arctis-1-kablosuz-oyuncu-kulakligi/ https://www.itopya.com/hyperx-cloud-stinger-core-wireless-for-pc-gaming-kulaklik/ Arkadaşlar iki kulaklık arasında kaldım hangisini önerirsiniz ?
  5. Y

AMD WRAİTH PRİSM CIZIRTI SESİ

Acil yardımınıza ihtiyacım var yeni bir amd wraith prism aldım ama oyunlar girince cızırtılı bir ses çıkartıyor.
  6. Y

Stereo ve 7.1 arasındaki fark ne ?

Kulaklık alacağım ve kablosuz olmasını istiyorum birkaç model var ama hangisi daha iyidir bilemedim. Mesela Steel Series Arctis 1 daha sonradan Corsair H70. Biri Stereo biriside 7.1 hangisini önerirsiniz ya da önerebileceğiniz başka kablosuz kulaklık var mı ? 900 tlyi geçmezse iyi olur
  7. Y

Mekanik klavye önerisi

Arkadaşlar merhaba yakın zamanda mekanik bir klavye almayı düşünüyorum ama klavyeler hakkinda pek bir bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim.
  8. Y

CPU sıcaklığı 100 derece oldu

Arkadaşlar hepinize iyi günler. Dün yeni gelen bilgisayarımı topladım ve içine windowsu kurdum ondan sonra oynadığım oyunlardan biri olan valorantı idirdim valorant oynarken poligonda olmama rağmen cpu sıcaklığının 100 derece olduğunu fark ettim. Yaşadaığım yerde hava sıcaklığı 33 derece oda...
  9. Y

CPU overheating alert

Bilgisayarı kurduktan sonra biosu açtığımda CPU sıcaklık hatası verdi. Acaba nerede yanlış yaptım ?
  10. Y

A320 ile B450 Arasındaki fark nedir ?

Arkadaşlar merhaba pc topluyorum ve elimden geldiğince araştırıp beni orta bütçede en iyi götürebilecek malzemeleri almaya çalışıyorum. Şu anda anakart ne alsam ona karar vermeye çalışıyorum fikirleriniz ve görüşlerinizi öenmsiyor ve merak ediyorum.
  11. Y

Anakart Önerisi

GIGABYTE B450M S2H mi ? MSI B450M PRO-M2 MAX mi ? Ayrıca başka önerebleceğiniz bir anakart var mı ? Çok pahalı olmasına gerek yok
  12. Y

Bilgisayar parça önerisi

Arkadaşlar RTX 2060 Super aldım ekran kartı için anakart işlemci vs önerir misiniz
  13. Y

Msi RTX 2060 Super ventus

ekran kartı iyi midir ?
  14. Y

Nvidia 3000 Serisi

ağustos ayı gibi Nvidia 3000 serisini çıkarabileceğini söyledi acaba 3000 serisi ile ne gibi değişiklikler olur ekran kartlarında ? 1600 serisinin ne kadar ömrü kalır ?
  15. Y

MSI Radeon RX 5700 Evoke

Sizce nasıl ?
  16. Y

Msi RTX 2060 Gaming Z

https://urun.n11.com/ekran-karti/msi-vga-geforce-rtx-2060-gaming-z-6g-rtx2060-6gb-gddr6-dx12-pcie-P338786036?gclsrc=aw.ds&&gclid=CjwKCAjwt-L2BRA_EiwAacX32U1MYI-Puw6Bl3QAR5iFx8GBFHc-0J5042RyQ0mBKzQPYJJ_6lCdGhoCnxMQAvD_BwE burda vga demişer vga ne oluyor ? Farklı mı bu ?
  17. Y

Palit RTX 2060 Super dual ekran kartı

Palit ekran kartları hakkındaki deneyimleriniz ve düşüncelerinizi merak ediyorum.
  18. Y

Bilgisayar Tavsiyesi

Arkadaşlar merhaba genellikle Valorant, CS-GO oynayan bir insanım. Çok pahalı olmayan yeri gelince yüksek ayarlarda hikaye modlu oyunlar oynayabileceğim bilgisayar tavsiyelerinizi merak ediyorum.
  19. Y

AMD Radeon 5600XT mi ? RTX 2060 mı ?

Arkadaşlar merhaba yakın zamanda yeni bir bilgisayar alacağım ekran kartı olarak 5600XT ve RTX 2060 arasında kaldım internette araştırdığımda 5600XT daha ucuz olduğu görünüyor fakat nvidiada da ray tracing denen özellik var ve bunun yanında driver sıkıntısı çekme ihtimalim var mı amd de ?
  20. Y

Mouse önerisi.

https://www.itopya.com/steelseries-rival-3-rgb-optik-gaming-mouse/ bu mouse parasına değer mi ?
Geri