Arama sonuçları: *

• Users: Caner.ant
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. C

Mavi Ekran Pc başlatırken boot manager hatası

Merhaba pc başlatırken bu hatayı alıyorum açarken klavyeden bir tusa vs basmıyorum kasadan açma tusuna bastığimda bu ckiyor entere basinca masa üstüne geçis yapiyor Please select boot device Windows boot manager (Adata sx8100np) 1644600803 Resimde ekledim
  2. C

Sistemim konumdaki oyuna uygun deyilmi ?

Merhaba kaç gündür Resident Evil Village 8 oynunu kurmaya çalışıyorum ama oyunu açtığım an siyah ekran çerçevesi gelip saniyeler içinde kapanıyor sorun ney çözemedim buda bende biraz dert oldu bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi ? Sistemim uygunmu bu oyuna Gigabayte geforce gtx 1660 super...
  3. C

Windows 10 Boot Manager hatası

Merhaba arkadaşlar konuyu yanlış yere açtıysam mod yardımcı olabilirmi bilgisayarimda yakın zamanda resimdeki hata başladı bilgisayarı açtığımda aradabi oluyor bunun çözümü nedir yardımcı olabilirmisiniz ?
  4. C

2+1 ses sistemi önerisi

Merhaba arkadaşlar kullanıp memnun kaldığınız 2+1 ses sistemi önerir misiniz? Butce 500 TL
  5. C

10400F + B460M-A Pro Sistemde RAM Frekansı Arttırabilir miyim?

Merhaba arkadaşlar amd olan işlemcilerde rak frekans arttırılıyor aynı durum intelde yapılabiliyormu İntel i510400f işlemci msi b460m-a pro anakart 2933mhz ve 2x8 ram 3000 mhz ama biosdan bakınca sistem 2133 kadarmı. Pch limit dedigi 2666 mı
  6. C

Bios beta yüklenmesi doğrumudur

Merhaba arkadaşlar ana kart msı b460m -a pro. Bu anakarttaki yüklü olan 1.40 21.08.2020 netten sitesine baktığımda ise 7c88v171 beta version 15.12.2020 diyor tarih yeni ama beta olduğundan ne yapmam gerektiğine karar veremedim doğrusu nedir
  7. C

Kasadan çıkan bu bağlantı nedir

Sharkon tg6 hazır sistem aldım posetten bu çıktı ne işe yarıyor nere takılıyor yada takılması şart bir parçamı
  8. C

rampage hoparlör rms g8 2 1 25w nasıldır

Merhaba rampage hoparlör rms g8 2 1 25w nasıldır kullanan arkadaşlar varmı oyunlarda ve film perfomansı fiyat aralığına göre nasıl yüksek bir miktar ses sistemine verebilcek durum yok o yüzden 500 tl gecmicek öneride alabilirim ama bu model rgb ışık olması güzel duruyor gibi ve bir çok kullanıcı...
  9. C

GIGABYTE GeForce GTX 1660 SUPER OC 6GB vs ASUS DUAL GeForce GTX 1660 SUPER OC EVO 6GB

Merhaba dostlar başlıkdada belirttiğim gibi bu iki ekran kartından birini seççek olsak hangisi daha performanslı sağlam ve sorunu olmayandır ? Fiyat karşılaştırması deyil lütfen Kalite ,performans ,sogutma ,arıza vs az olan ve kullanıcıların olumlu ve olumsuz yorumları Asus Dual Geforce Gtx...
  10. C

ASUS DUAL Radeon RX 5600 XT EVO ve ROG STRIX GeForce GTX1660 SUPER alınır mı?

Herkese merhaba arkadaşlar hazır sistem alıcam ama bu aynı firmanin iki model ekran kartı arasinda kararsız kaldım bu iki modelden kullanıp sorun yaşayanlar varmı ? Sorun olan bi ekran kartı alıp tekran. Yenisini alma gibi bütcem olmucak Asus Dual Radeon Rx 5600 xt evo 6Gb gddr6 192 bit Asus...
  11. C

Hazır Sistem Tavsiye 6 ve 7 bin TL bütceli

Merhaba arkadaşlar forumda dolasırken bir kaç konularda öneri gördüm çok da anlamasam da kafam karıştı hangisini seçmek doğru dur diye bakıp öneri verirmisiniz ? 1-)Seçim 1 2-)Seçim 2 3-)Seçim 3
  12. C

i5 10500 + GTX 1660 SUPER sistem nasıl?

Herkese merhaba foruma yeni katıldım uzun suredir eski emektar masa ustu pc kullaniyordum ama bir kac gun once harddisk bozuldu bende yeni bir pc almaya karar verdim ama gunumuzdeki durumlar baya degismis hem fiyat hemde urun olayi cok fazla anliyan biri deyilim ama benim istedigim guncel...
Geri