Arama sonuçları: *

1. C

4 Bin TL'ye kadar kablosuz kulaklık önerisi

Razer BlackShark V2 X kablolu kulaklık kullanıyorum. Tamamen her donanımda kablosuza geçmek için değiştireceğim. Oyun oynamıyorum, sadece müzik dinleyip video kurgu işi yapıyorum. Daha önce hiç kablosuz kulaklığa sahip olmadığım için varsa USB-pil falan muhabbeti o konuda bilgim yok, bunun...
  2. C

2000 TL'ye kadar Bluetooth kulaklık önerisi

Razer BlackShark V2 X kullanıcısıyım, gerek kafama bir tık küçük gelmesi gerek yazın terletmesi yüzünden kulak içi kulaklığa geçmek istiyorum. Video kurgu işi yapıyorum o yüzden mikrofonuyla pek işim yok. Tamamen ses ve müzik odaklı işime uygun bir kulaklık arıyorum. Teşekkür ediyorum şimdiden.
  3. C

AOC 27G2SPU/BK 27" Alınır mı?

5500 işlemci ve 6600 ekran kartım var. 27 inç, ips ve 144'den yüksek bu monitörü buldum. Düşüncelerinizi merak ediyorum.
  4. C

Hangi kasayı almalıyım?

İşlemci: Ryzen 5 5600. Ekran kartı: Sapphire Pulse 6600. Anakart: B450M. 8x2 RAM, 2 TB MM2 SSD, 1 TB HDD, 120GB SSD, 600W 80+ PSU. Sıcaklar, kasamın küçük kalmasından, ekran kartı ısınıp bilgisayar kapandığından dolayı iyi soğutan bir kasa arıyorum artık. Önerilerinizi bekliyorum. - Deep Cool...
  5. C

2000 TL Kasa önerisi

İşlemci: Ryzen 5 5600. Ekran kartı: Sapphire Pulse 6600. Anakart: B450M. 8x2 RAM, 2 TB MM2 SSD, 1 TB HDD, 120GB SSD, 600W 80+ PSU. Sıcaklar, kasamın küçük kalmasından, ekran kartı ısınıp bilgisayar kapandığından dolayı iyi soğutan bir kasa arıyorum artık. Önerilerinizi bekliyorum.
  6. C

4000 TL'ye kadar telefon önerisi

Şu an elimde Redmi Note 8 var, telefon yavaşladı ve şarjı günü çalışmama rağmen zar zor çıkarmaya başladı. 2 sene anca gitti telefon o yüzden biraz bütçeyi arttırıp 4-5 seneyi çıkartacak bir telefon almak istiyorum. Aklımda POCO X3 Pro, Realme 8 Pro var. Çok oyun oynayan biri değilim. Tek...
  7. C

Ucuz yollu mouse önerisi

Merhaba öncelikle. Frisby gx6 model mouse'm miladını doldurdu artık. Yaklaşık 5 senedir kullanıyorum hiç sıkıntı da çıkarmadı sağolsun. Ama artık iyice kirlenmeye ve aşınmaya başladı üstü ve değiştirmek istiyorum. Yine bu ayarda bi mouse almak istiyorum. Elim büyük ve bu mouse a tam oturuyor...
  8. C

1500 tl telefon önerisi

Annem için alıcam telefonu. Şarjı uzun gitmesi önemli sadece. şimdiden teşekkürler
  9. C

Rampage Comfort Ekolayzer

Forumda araştırdım da bulamadım, yeni comfort aldım. Kullanan arkadaşlar ekolayzer ayarı söylerse sevinirim. Valorant ve müzik için kullanıcam. Kulaklık hakkında önerisi olan da yazabilir bu arada.
  10. C

Fury X beklenmeli mi ?

Büyük ihtimalle ocak ayının 4ünden beri kulaklık bakıyorum kendime. Uzun süredir almadığım için bakmamıştım, araştırmak için dolanırken belli modelleri gözüme kestirdim. Drop plus-e900 pro, ch321, h50 pro,asus tuf gibi önerilen modellere baktım. Kararsızlıktan dolayı alamadım bugüne kadar. Drop...
  11. C

350 TL Kulaklık önerisi

350 TL'ye kadar bi kulaklık arıyorum. LoL valorant csgo oynuyorum genelde. Müzik ve video için kullanıcam bi de. Kısaca ses kasabileceğim ve şarkı dinlerken keyif alabileceğim bi kulaklık arıyorum. 350 yazdım diye illa 350 olmasına gerek yok bi de. 360-370 dolaylarında olsa drop plus düşünüyodum...
Geri