Arama sonuçları: *

1. HÜSEYİNALİ

Samsung galaxy note 5 yalnızca acil aramalar sorunu

ben samsung galaxy note 5 kullanıyorum fakat telefon çekmiyor yalnızca acil aramalar diyor bu sorum telefonu ilk aldığımdada vardı fakat sim kartı çıkarıp birdaha taktığımda düzeldi birdahada ellemedim sonra batarya bozuldu sim kartı çıkarıp telefoncuya verdim geldiğinde sim kartı birdaha taktım...
  2. HÜSEYİNALİ

Günlük dosyası C:\WINDOWS\System32\logfiles\Srt\SrtTrail.txt hatası

Sorunu başlıkta verdim kayıt defteriden ağ ayarlarını değiştirip uzun bir süre öyle kullanmıştım fakat sonrada eski kayıt defterini geri yükleyince laptop kafayı yedi huawei yazısından sonra parlaklık artıyo ya gelişmiş seçenekler diye biryere atıyo farklı farklı seçenekler var otomatik kurtarma...
  3. HÜSEYİNALİ

samsung galaxy note 5 samsung yazısında takılıyor açılmıyor

telefonum durduk yere yalnızca acil aramalar hatası veriyordu telefonu kapatıp yeniden açmayı deneyince samsung yazısında takılıp kalmıştı telefonu sıfırlamıştım ozaman şimdi yine aynısı oldu ama zırt pırt verilerimin gitmesini istemiyorum kalıcı bir çözümü varmıdır rom atmayı son çare olarak...
  4. HÜSEYİNALİ

Anlam veremediğim ping sorunu

Oyuna girdiğimde sürekli ping giriyor fakat kuzenime çok daha az ping giriyor fakat ben daha yüksek indirme hızı alıyorum ben ortalama 1.2 mbs alıyorum o 850kbs indirme hızı alıyor bunun sebebi nedir not: kuzenim kablo ile bağlıyor
  5. HÜSEYİNALİ

Bit pazarı tam olarak nasıl

"Öncelikle konuyu nereye açacağımı bilemedim oyüzden buraya yazıyorum eğer yanlış yere yazdıysam uyarın" Yakın zamanda İstanbul yada kocaeliye gidebilirim eğer gidersem bit pazarı olurmu nerede olur ne zaman olur tam olarak ne satılıyor kaç paraya satılıyor bozuk bir laptop yada telefon alıp...
  6. HÜSEYİNALİ

Samsung galaxy tab 3 lite sm-t110 rom önerisi

Samsung galaxy tab 3 lite sm-t110 tabletim var buna rom önerebilir misiniz mümkünse android 5 veya üzeri olsun
  7. HÜSEYİNALİ

Hoi4 aoh2 benzerinoyun önerisi

Hoi4 aoh 2 benzeri oyun önerebilir misiniz?
  8. HÜSEYİNALİ

Virtual box indirmek istiyorum hakkında bilgi verebilirmisiniz

Ben virtual box inrmek istiyorum fakat hakkında pek bir bilgim yok ve kuzenim bilgisayarına indirdiğinde bilgisayar bozulmuştu gerçi onun bilgisayarı 2009dan kalmaydı ve GTA sa bile kasıyordu işte bu yüzden biraz ön yargılıyım veya alternatif bir programda olabilir
  9. HÜSEYİNALİ

Fiyat performans cips önerisi

(Canım sıkıldığı için açtım) fiyet performans cips önerinla bütçem 10tl
  10. HÜSEYİNALİ

Uhd 620 oyun önerisi

İ5 10. nesil uhd620 8gb ramli bir pcim var buna oyun önerebilir misiniz 720p lowda gerekirse dynamic resoluitonuda düşürebilirim grafik olarak yeter ki kasmasın ve güzel olsun
  11. HÜSEYİNALİ

Pc ye konsol işletim sistemi kurulurmu

Sadece merakımdan soruyorum pcye ps3 xbox360 veya benzeri bir konsol işletim sistemi kurulabilirmi
  12. HÜSEYİNALİ

Riot vanguard aşırı yetki

internette riot vanguar ın aşırı yetkileriyle ilgili bir şey gördüm riot vanguard ın bilgisayarda çok fazla erişim hakkı var bundan korkmalımıyım hadi riot güvenilir bir şirket ama eğer bilgisayara başka bir virüs bulaşırsa büyük bir sorun yaratırmı valorantı silmelimiyim okadar çok yetkisi varki...
  13. HÜSEYİNALİ

Gta 4 vram sorunu veriyor ayarları değiştiremiyorum

Gta 4 yükledim ayarlara giriyorum ama değişiklik yapamıyorum vram sıkıntısı var ekran kartı uhd 620 ben bu ekran kartıyla bf1 oynadım ama nedense gta 4 vram sıkıntısı veriyo onu nasıl halledebilitiö
  14. HÜSEYİNALİ

Eski tablete windows 2000 veya xp kurabilirmiyim

Eski bir tabletim var merak ettiğim için windows 2000 yada XP kurmayı deniycem (Samsung galaxy tab3 t110) sizce olurmu hangisini yapmalıyım nasıl yapmalıyım dokunmatik te bir sıkımtı olurmu yardımcı olabilirseniz sevinirim. Linux tabanlı bir işletim sisteminde olabilir
  15. HÜSEYİNALİ

Call of duty modern warfare remastered yükleme ekranında takılıyor

Yakın zamanda cod MW remastered yükledim ama m.2 SSD im olmasına rağmen yükleme ekranında takılıyor çok yavaş açılıyor görev yöneticisinde de işlemcim %100 kullanılıyor gözüküyor bir çözümü varmıdır işlemcim i5 10. nesil mobil işlemci
  16. HÜSEYİNALİ

Dell İnspiron N5110 düşük performans sorunu

9 yıllık Dell inspiron n5110 PC m var ama internetten baktığım testlere göre daha az performans beriyo sizce sebebi ne olabilir özellikleri:İşlemci i5 2450m Ekran kartı Gt525m RAM 6gb 1333mhz HDD 500gb Testler-https://youtu.be/aBPWaW-V5YA -https://youtu.be/iKogYy4ugWY onların rami 8 ama csde...
  17. HÜSEYİNALİ

İnternetim çok dalgalı

İnternetim dalgalı örneğin oyunda ping vermiyorken 3-4 dakika sonra ping veriyor oyun indirirken bazen 1mbps oluyor bazen 700 kbps oluyor bazen 300 lere kadar düşüyor sorunumu nasıl çözebilirim bu sorun başka cihazlarda olmuyor.
  18. HÜSEYİNALİ

Egpu hdmı ile yapapılabilirmi

İşlemcim i5 10210 egpu yapmak istiyorum ama pcıe express gerekli bunu pcıe expres olmadan direk laptopun hdmi girişi ile veya laptop un üzerindeki herhangi bir giriş üzerinden yapabilme imkanım varmı
  19. HÜSEYİNALİ

Bilgisayarım olması gerekenden az performans veriyor

Bilgisayarım dell inspirion n5110 özellikleri i5 2400 GT 525m testlerine baktığımda örneğin csgo da 30-45 FPS kaymak gibi oynuyor ama bende sürekli drop giriyor be yaklaşık 15-20 saniye drop gitmiyor tek fark testteki laptopun Rami 8 benimkinin 6 olması diğer oyunlarda o kadar drop girmiyor ama...
  20. HÜSEYİNALİ

Yardım Pubg lite oyun içinde haritanın üstünde imleç beliriyor

Pubg Lite oynarken haritanın üstünde imleç beliriyor ve mousta bir şeye tıkladığımda kontroller devre dışı kalıyor tekrar etkinleştirmek için ekrana tıklamak gerekiyor bildiğiniz bir şey varsa yazabilirmisiniz. Örneğin karşımda adam oluyor ve ateş etmeye çalıştığımda kontroller devre dışı kalıyor.
Geri