Arama sonuçları: *

• Users: yakar41
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. yakar41

Bİpolar bozukluk iş hayatı

Arkadaslar ben 2022 yılında ruh sağlığı ve hastanesinde bursada 3.5 ay yatis gördüm ölüm tehlikesi atlattım Şuanda intihar gibi düşüncelerim yok ancak ben istiyorum ki ben de diğerleri gibi çalışayım ama içtiğim ilaclari görenler beni işe almıyor ve bende hastalığın vermiş olduğu şeyden dolayı...
  2. yakar41

Vasıfsız eleman iken nasil vasifli eleman olunur

Dostlar selamin aleyküm Başlıkta görüldüğü gibi vasfim yok lise mezunuyum babam 3 sefer dershaneye gittim yarıda bıraktım Ama görüyorum ki kendime yazık etmişim Dostlar babam bana bir şans sundu Eğer istersen istediğin bir bolum özel üniversitede oku bitir kostü gibi okullarda ancak ben...
  3. yakar41

Kızlardan korkuyorum

Dostlar selamin aleyküm Ortaokul yıllarımdan beri kizlar tarafından alay edilmiş ezilmiş birisiyim Bu kızlar beni yedi bitirdi ne bir arkadaş çevrem var ne de bir kiz kankam Dostlar kız görünce sanki inanılmaz bir varlık görürmüşcesine gözlerimi yere indirip yüzlerine dahi bakmıyorum...
  4. yakar41

Ekpss devlet memurluğu sınavı hakkinda bilgi almak istiyorum

Merhaba dostlar ben %40 mental engelli vatandaşım Doktorum ekpss den bahsetti bana Ancak ben hem özel sektörde asgari ücretle çalışıyorum Hem de aklım hep ekpss de Şimdi benim yakınlarım belediyeye girdi bu rapor sayesinde beni de alacaklarını soyluyorlar ancak kimseye bel bağlamak...
  5. yakar41

2+1 evin 1+1 odasını nasil bir pc odasına çevirebilirim

Odamın dağınık olma sebebi abim çok ağır işte çalışıyor lütfen kınamayın
  6. yakar41

Samsung gear s3 Akıllı saat bilegimi okumuyor

Arkadaslar akilli saat aldım 2.elden saat bileğimi okumuyor onun harici bir sorunu olmadı annemin bileginde çalışıyor ama acaba bilek hareketini ben yanlış mı yapıyorum sizlerde varsa yardımcı olur musunuz
  7. yakar41

2+1 evde bilgisayar sorunu

Arkadaşlar 2+1 evde yaşıyorum odam şu şekilde inanın artık bilgisayar oynayasım gelmiyor bu oda yüzünden bana bi fikir verin ya nolur oyun odası yapmak istiyorum odamı ancak abim çok ağır işte çalışıyor işten eve geldiğinde burnumun direği kırılıyor maalesef durum bundan ötürü belki sizin bana...
  8. yakar41

Arkadaşlar hero xpulse 200 motosiklete güvenlik amaçlı kamera takmak istiyorum

Arkadaşlar twogo 3000 kamera aldım ancak bunu ben araç kamerası olarak aldım bu ürünü motosiklete nasıl uydurabilirim yardımcı olur musunuz
  9. yakar41

Samsung MZ-VL5120 MZVLB512HAJO-0O0H1 hız testine nasıl ulaşırım

Dostlar elimde bu M2 sata SSD den var ancak bilgisayarın anakart vidasi olmadığından işlemi yarın bilgisayarci aracılığıyla halletmeye calisacagim O nedenle crstyal disk mark testine hazırlayamadim siz bulabilir misiniz kaç okuma kaç yazma
  10. yakar41

Arkadaşlar kronik sorunlu SSD yi halen kullanmali miyim

Arkadaşlar bilgisayar çok fazla yavaşlıyor ve donuyor hatta Ctrl shift Windows b yapıyorum anca düzeliyor... Sistemim imzada mevcut Şimdi soruma geleyim Kronik sorunlu sata 3.0 SSD yi 256 gb yine sata bir SSD ile değiştirip yani Windowsu yeni alacağım SSD ye kurup diğerini de oyun ve basit...
  11. yakar41

Arkadaşlar iş hayatında problemler yasiyorum

Arkadaşlar kusuruma bakmayın bu saatte yazıyorum ama Ben bu problemleri nasil çözebilirim iş verenler benim için şunu söylüyorlar Çocuk çok durgun iş yapmak istiyor ama onu tutan yapmasını engelleyen bir şeyler var " Diyorlar abi ben 1 aylık maaş aldığımı bilmem yüksek miktarda para veren...
  12. yakar41

Arkadaşlar ben cok kötüyüm

Arkadaslar artık dayanacak gücüm kalmadı Bir işe başladım abi pas pas atmay , çek pas atmayı vs bilmiyorum böyle bir şey olabilir mi yaşım 19 ve ben bir hiçim Ciddi söylüyorum şu okul da olmasa cidden yapılmaz böyle işler Her neyse Arkadaslar hakmarda çalışıyorum 17k maas + 3k yol parası, bu...
  13. yakar41

Arkadaşlar devlet ( saglik bakanlığı) %40 rapor verdi

Arkadaşlar geçen günlerde psikiyatrist düzenli olarak gitmiş olduğum doktoruma gittim ben dertlerimi anlatıyordum işlerde duramadigimi para kazanmak istediğimi dile getirmiştim .. Doktorda beni dinlerken şu cevabı verdi engelli sağlık kuruluna müracaat et , et ki seni işten çıkaramasınlar (bi...
  14. yakar41

Agalar siz hakliymissiniz " BENIM TEMELIM YOK"

Arkadaslar geçen gunlerde konu açmıştım 775bin siralamayla neresi gelir.. Maalesef yerlesemedim Ben ve gitmiş olduğum dershanedeki çoğunluk mezuna bırakma kararı aldı Sormak istedigime geleyim lise 2 den sonra psikolojik ataklar geçirip okuldan atıldım (o sıra okul 2.siydim ) daha sonra bursa...
  15. yakar41

Yks sozel 775k siralama yeni medya ve iletisim gelir mi

Arkadaslar ben yeni medya ve iletisim okumak istiyorum hedefim o bölüm önceliğim devlet üniversitesi ancak cikmazsa vakif olur sizce gelir mi
  16. yakar41

Üniversite gelmeme ihtimali var mi ( endiseliyim)

Arkadaslar geçtiğimiz haziran ayında yks sınavına girdim 16 temmuzda da açıklanacak sonuçlar günlerden beri ya hiçbir çıkmadıysa ya yks sonuncusu olduysam gibi gibi bi ton düşünce cevap anahtarına ayt edebiyattan sadece bilgi sorularından 8 doğru çıktı paragraflar hariç Tytde de doğrularım var...
  17. yakar41

Motosiklet kask önerisi

Hero xpulse 200 4vpro marka 1 ay önce motosiklet almıştık ancak aldığımızda babam kask alamyacsgimizi söyleyince kasksiz göndermek istemeyen işletme sahibi 2.el mt helmets kask hediye etti ve buf.. Bu tarihe kadar sorunusuz kullaniyorduk ancak kaskın vizoru ve sungerleri cikti markette...
  18. yakar41

"forza "crucial " ballıstıx ıkı farklı ram bılgısayar calısmıyor

crucıal ballıstıx ram ve forza marka ıkı farklı ramı bılgısayara taktım ancak bılgısayar oksuruyor acılıp kapanıyor stop edıyor forza ram frekansı cl 16 3200 mhz , crucaıl ballıstıx cl 14 32000 mhz
  19. yakar41

Kardesime oyuncak alacağım 200 300 bandında ne alabilirim

Kardesime söz verdim oyuncak almak istiyorum bayramda hediye edeceğim güzel bir şey olsun istiyorum tavsiyeleriniz önerilerinizi acigimdir
  20. yakar41

Bilgisayar insani yalnizlastiriyor

Arkadaşlar bilgisayar Hayatınızdan çıkarın bilgisayar insanı yalnızlaştırıyor bilgisayar insan korkaklaştırıyor tek başına takılmasına neden oluyor bilgisayar donanım arşivi forumda Benim arkadaşım olur musunuz ya da benim kız arkadaşım yok kızlarla nasıl konuşulur gibi konu açmamıza neden...
Geri