Arama sonuçları: *

1. G

Ps5 güncelleme hatası

Daha önce de güncelleme esnasında su kodlu başka bir hata almıştım cihazım değişti şu an yine güncelleme yaparken bu hatayı alıyorum bir çözümü var mıdır
  2. G

PS5 güncelleme sorunu

Arkadaşlar cihazı yeni aldım son güncellemeyi yapamıyorum güvenli modda başlattım yine olmadı .Benimle aynı sorunu yaşayan var mı
  3. G

Corsair h45 sızdırma

Arkadaşlar bilgisayarı temizlerken gördüm soğutucu fanında kısım kısım ıslaklıklar vardı bu radyatörden kaynaklı mıdır nasıl anlayabilirim ?
  4. G

USB overcurrent status detected

Anakartım Asus m5a97 re2.0 evo Kasanın USB’lerini iptal ettim sorun onlarda değil .Anakartın USB’lerinden birinden kaynaklı ama bulamadım . Aklıma takılan diğer bir husus bu hata psu kaynaklı olmuş olabilir mi çünkü psu çok kalitesiz . Bilgisi olan yardım ederse çok sevinirim arkadaşlar
  5. G

Dell inspirion 3593 ısınma sorunu

Arkadaşlar cihazın özellikleri intel i5 1035G1 işlemci(bu işlemci oyunlarda 3.60Ghz lere kadar çıkıyor) ekran kartı nvdia mx230 ,rami de 8.Alırken cs go gibi oyunları rahat rahat oynarım diye düşünmüştüm ama en düşük ayarlarda bile droptan oynayamıyorum . Soğutucu denedim macun yeniledim ama...
Geri