Arama sonuçları: *

• Users: Sander
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. S

Ekran Kartı ve Monitör Çıkışları

Arkadaşlar ekran kartımın DP port özelliğine v1.4a, Monitörümünkine ise 1.2a yazıyor. Bu durumda monitör en fazla 1.2 destekler demek mi? Ne önerirsiniz? HDMI kullanıyorum şu anda 144Hz destekliyor. Ancak bazı oyunlarda sorun yaşıyorum ondan DP porta geçsem düzelir mi diye düşünüyorum
  2. S

METRO EXODUS EKRAN KARARMASI

Merhaba arkadaşlar oyunu oynarken sanki boya dökülmüşte yavaşça ekrana yayılıyor gibi tüm ekran siyah oluyor.. hareket edebiliyorum menüyü açabiliyorum..bazen siyahlık tam yayılmaya başladığında fareyi farklı yöne hareket ettirdiğimde kararmanın yayılmasından kurtulabiliyorum. çözünürlüğü veya...
  3. S

RYZEN MASTER VE HWİNFO64 VOLTAJ DEĞERLERİ

Herkese iyi akşamlar. Arkadaşlar sistemin voltaj ve hız ayarlarını test ettim ve ryzen 3600'ü, biostan 4100 Ghz ve 1.212 volta ayarladım. Ancak başlıkta da ifade ettiğim gibi pc açıldıktan sonra ryzen master 1.1 volt gösteriyor güncel max voltu. bunun sebebi nedir. yardımcı olabilir misiniz...
  4. S

WİNDOWS YÜKLEME SORUNU

Arkadaşlar yardım ederseniz çok memnun olurum. Yeni pc topladım microsoft sitesinden yükleme aracını kullanarak usb ye kopyaladım windows 10 home. ancak böyle bir hata oluyor kurulumda.
  5. S

MSI Nvidia GeForce GTX 1660 Armor Ekran kartına hangi işemci, anakart ve ram uygundur?

Merhaba..MSI Nvidia GeForce GTX 1660 Armor ekran kartına sahibim. Bu ekran kartı yanında işlemci, ram ve anakart önerilerinizi bekliyorum. Bu 3 parça için bütçem 4.000 TL civarında.
  6. S

Topladığım Ryzen 5 3600 + GTX 1660 sistem nasıldır?

Herkese merhabalar. Yaptığım araştırmalar sonucunda kendime bir sistem oluşturdum. Nasipse birkaç güne parçaları (ekran kartını aldım) satın alacağım. Rica etsem bu sistemin birbiri ile uyumu, sistemin durumu veya tavsiyelerinizi alabilir miyim? Sonradan pişman olmak istemiyorum. Şimdiden...
Geri