Arama sonuçları: *

• Users: kcuneyd
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. K

FACEIT YENİ GÖREV SÜRÜMÜ (CS GO)

BEYLER YENİ FACEİT GÖREV BETA SÜRÜMÜ GELDİ AMA BEN HİÇ BİŞEY ANLAMADIM ***. ANLAYAN BİRAZ ANLATABİLİR Mİ BANA? ÖNCEDEN 1 MAÇ KAZANINCA İKİ GÖREVDE BİRDEN İLERLEME YAPIYORDU AMA ŞİMDİ KAZANINCA BİLE İLERLEMİYOR
  2. K

modem internet hızını etkiler mi??

arkadaşlar eski model airties marka modemden kullanıyorum ama cs go ya girince 700-1000 ping ile oynuyorum. delirmek üzereyim. modem arayüzünden aldığım bu verilere bakarsak internet hızı nasıl sizce? modemi değiştirmelimiyim yoksa internet hızım gerçekten yavaş mı ? 16 mbs olduğunu söylediler...
  3. K

Yardım FACEİT KONUSUNDA YARDIM EDERMİSİNİZ?

Arkadaşlar selamun aleyküm ben cs go yu sadece hobi olarak oynayan biriydim server vs pek bildiğim şeyler değildi. şimdi aklıma takılan 2 şey var okuduğunuz için teşekkürler :) 1- CS GO seçkin hesabım yok faceitten premium alabilirmiyim? yani faceit premium almak istersem seçkin hesap olmadığım...
  4. K

işlemci sıcaklığını nasıl ölçebilirim?

beyler selamun aleyküm foruma yeni katıldım yanlış konu açtıysam affola. soracağım soru şu: oyun oynarken ekranda cpu sıcaklığı ram kullanımı vs bilgileri nasıl görüyorsunuz yardım edermisiniz?
Geri