Arama sonuçları: *

• Users: Mustafa60
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Bilgisayar açılmıyor

Merhaba herkese benim öncelikli sorunum yeni kasa topladım anakartım msi z790 tomahawk modeli işlemcimde i7 14700k Bios flashback özelliği ile anakartın Bios güncelledim ama bilgisayarım yinede açılmıyor power tuşuna basınca tepki vermiyor yardımcı olabilir misiniz
  2. M

Msi k360 v2 sıvı soğutma

dün aldım ürünü hiçbir sorunu sıkıntısı yok ama benim anlamadığım monitörde fan 2 ile fan 3 yer değiştirmiş gibi gözüküyor bunu nasıl çözebiliriz
  3. M

Msi 240r Sıvı Soğutma Işlemcim 100 Derece?

Msi 240r coreliquıd sıvı soğutmam var işlemci macunu degiştirmeme halen daha boşta 100 derece çalışıyor işlemci yük altında değil sadece sıcaklığı 100 derece daha ne yapmam lazım anlamadım
  4. M

Windows 10 uygulama açılmıyor

merhabalar Windows 10 da hiç bir program açamıyorum Ama oyun oynayabiliyorum sıfırlamaya çalıştım olmadı sizce sorun nedir
  5. M

Logitech G560 cizirti

Merhabalar logitech g560 2+1 ses sistemim var sol hoparlör den ince bir cizirti geliyor ama sağ tarafta sıkıntı yok neyi var sizce
  6. M

980 pro ssd 250 gbbb

Benim z490 çipseti anakartim var ve i7 11700k takılı şuanda 1.m2 yuvasında 980 pro 250 gb ssd takılı ama istediğim performansı ben göremedim pcle 4.0 ile çalışıp çalışmadığını anlık nasıl gorebiliirm
  7. M

Msi Bios guncellemesi

Msi z490 gaming carbon wifi anakartim var bios güncellemesi yapmam gerek nasıl yapabilirim anakartın arkasında bios flash yok bu arada işlemcim i7 11700k
  8. M

Msii mpg serisi kasa

Bu msi kasasının modelini bilen varmi sitede var ama piyasada yok
  9. M

Msi z490 Meg ace anakart

Bu model anakartın içinde bu sticker çıkıyor elinde bu sticker dan olan varmı bana lazım
  10. M

Msi z490 gaming carbon wifi pin sorunu

Bugün aldım anakartı pinleri bu şekilde geldi yamukmu
  11. M

Msi z490 gaming edge wifi

Herkese merhaba. Benim MSI Z490 GAMING Edge Wi-Fi anakartim var. Bu anakart Gen 3 M.2 SSD destekliyor. Bende ise Gen 4 SSD var. Aman aman performans kaybı yaşar mıyım?
  12. M

Msi A850GF Güç kaynağı

Msi A850GF model güç kaynağını satın aldım alalı 2 gün oldu sitemimi parça parça topladığım için çalıştırma fırsatım olmadı sizce bu güç kaynagi nasıldır kullanan varmi
  13. M

Msi 240r sivi soğutmanın ARGB kablosu nereye takılacak?

Fanın montajını yaptım ama fotoğraftaki gibi elimde tuttuğum pinleri nereye montaj yapacağım anlamadim
Geri