Arama sonuçları: *

• Users: Acurybo
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

Bütçem var kulaklık alacağım aklıma takılan soru var +1000bütçe anakartım Asus Prime B450M-K

Merhaba arkadaşlar bütçem 2k falan wireless kulaklık alacağım forumlarda eski konuları falan araştırırken anakart bilgisi verenleri gördüm sebebini anlayamadım sebebi nedir ayrıca wireless kulaklık önerisi olan var mı? rahatlık için wireless almaktayım kablolu önerisi ağır fark varsa...
  2. A

Dreams of Desire: Definitive Edition Türkçe yama var mı?

Selam dostlar Dreams of Desire: Definitive Edition türkçe yamasını aramaktayım bilen var mı?
  3. A

televizyonumu nasıl 2. monitör olarak kullanabilirim?

Selamlar dostlar video izledim biraz bakındım ama yine de sormak istedim boş yere kabloya para vermek istemiyorum asus dual 1660ti ekran kartım var televizyonun linki şu https://www.beko.com.tr/led-tv/b32l-5745-4b-tv-ve-tv-unitesi ben bunu 2. monitör olarak bağlayabilir miyim? 1634566025 son...
  4. A

ryzen 5 3600+asus dual 1660ti ekran kartım var new world ayarları nasıl olmalı?

Herkese selamlar oyunun ekran kartını yaktığı yönünde konuşmalar var zengin birisi değilim kesinlikle ekran kartım yansa yerine koyamam ryzen 5 3600+asus dual 1660ti ekran kartım var new world ayarları nasıl olmalı? rica ediyorum bilen test eden yazsın iyi günler dilerim
  5. A

ekranım bu şekilde oldu ne yapmalıyım

arkadaşlar görseldeki gibi oldu ne yapmalıyım
  6. A

Twitch'te neden nickimi alamıyorum

Selam dostlar aylardır Twitch'te ismimi nickim yapmak istiyorum sürekli deniyorum alamıyorum. Arattığımda 'Üzgünüz. Bir zaman makinesine sahip değilseniz bu içerik artık ulaşılamaz demektir.' hatası almaktayım. Biraz araştırdım 6 ayda kullanıma açılıyormuş bu olay imkansız 1 senedir deniyorum...
  7. A

Bu fan neden sökülümüyor

Ağalar ilk başta narin narin yapmaya çalıştım olmadı daha sonra harbi güç uyguladım yine olmadı la bu nasıl sökülecek b(ilk defa yapıyorum bı kilidi falan varsa yapmamışımdır ona göre yorum yapınız)
  8. A

DEÜ, İzmir Meslek Yüksekokulu'nda bilgisayar programcılığı okuyan birisi var mı?

Selam dostlar Akdeniz üni de okuyorum acaba Dokuz Eylül Üniversitesi, İzmir Meslek Yüksekokulu'nda bilgisayar programcılığı bölümünde okuyan birisi iletişime geçebilir mi? birkaç sorum olacak
  9. A

discord özel mesajları tamamen silme

Selam arkadaşlar kendi gönderdiklerimi sildim. Karşı tarafın mesajlarını silmem tabii ki imkansız ama engellersem bana gönderdikleri mesaj video falan iki taraftanda silinir mi? yoksa onda durur mu?
  10. A

sınıfta herkes kaldı bu bir suç mu?

Arkadaşlar selamlar. Üniversite öğrencisiyim programcılık okuyorum bir dersimizin sınavı böyle sınıfta herkese tek tek sormadım ama sınıfın çoğu yada hepsi kaldı. Bir arkadaş bunun suç olduğunu söyledi bu bir suç mu ve nasıl bir yol izlemeliyiz.(1. sınıfım anadolu lisesi çıkışlıyım uzaktan...
  11. A

steam hesabımı nerede satabilirim?

beyler gamesatışta 1 aydır duruyor yeminle aşırı ucuza koyuyorum ya hatta burada 2. el kategorisinde paylaştım bakabilirsiniz aktifliği yüksek hangi siteyi önerirsiniz bynogame de ilanım yayınlanmadan siliniyor nedenini bilmiyorum merak edenler için 150 tl
  12. A

steam hesabımı nerede satabilirim?

beyler gamesatışta 1 aydır duruyor yeminle aşırı ucuza koyuyorum ya hatta burada 2. el kategorisinde paylaştım bakabilirsiniz aktifliği yüksek hangi siteyi önerirsiniz bynogame de ilanım yayınlanmadan siliniyor nedenini bilmiyorum 1625058859 merak edenler için 150 tl (başarım hilesi kullanmadım)
  13. A

c dilini bilen var mı takıldım bir yerde

Selam arkadaşlar bir program yapıyordum fakat takıldım aşamıyorum sorunun ne olduğunu anlayamadım yardımcı olabilecek var mı?
  14. A

delphi kullanan var mı?

Selamlar delphi sql access kullanabilen var mı?
  15. A

Bilgisayarım aniden siyah ekran yada mavi ekran veriyor sebebi ne olabilir?

Selam arkadaşlar bilgisayarım bu aralar cozuttu 1 haftadır günde 1 kere bazen 2 kere oluyor sitelerde geziyorum bir şeye tıklıyorum siyah ekran ardından site gözükmüyor yada :( bilgisayarınız bir sorunla karşılaştı diye mavi ekran alıyorum sebebi ne olabilir? 1 yıl olacak 1-2 aya yapmadığım tek...
  16. A

Poco X3 telefonumun IMEI kaydı bitti nasıl düzeltilir?

Selam arkadaşlar bi saçmalık yapıp kaçak global dedikleri poco x3 128gb aldım sıfır ürün neyse 1-2hafta önce yasal uyarı mesajları geldi şuan sim kartını algılamıyor telefoncuya gittim 40 TL ye yapacağını söyledi fakat bu sıralar fazladan 1tl bile veremem sorunun çözümünü bilen bizzat yaşayıp bu...
  17. A

beyler bu pc pes2019 kaldırır mı ?

Selam arkadaşlar komşu çocuğu anlamasamda bana sordu pes 2019 kaldırır mı ve nereden indireyim diye pc eski haliyle fikrinizi bekliyorum bi çocuk sevindirelim. nereden indirebilirim ve kaldırır mı
  18. A

arka fanı bağladığımda bilgisayarım açılmadı

dostlar yetişin arkadaşım bilgisayarının termal macununu yeniledi sonra taktı her şeyi normalde bunun egzoz fanı dönmüyodu bende dedim ki kanka o niye dönmüyor ya dedim tak gitsin bu taktı ilk pc açıldı sonra tak diye kapandı şimdi hiç açılmıyor naneyi mi yedik yoksa psu mu yetersiz 550w corsair...
  19. A

mazeret sınavı başvurum çok saçma şekilde iptal oldu

Selam arkadaşlar elektrik gitti ve belgeleriyle mazerete başvurdum sınavın yarınına yaklaşık 2 hafta sonrasında sınav notları girildi 1 hafta sonrasında da mazeret başvuruları açıklandı benim başvurum olumsuz oldu sebep olarak sınav açıklandığından giremezsin dediler çok saçma değil mi? nereye...
  20. A

ssd arızası örnekler misiniz?

Selam arkadaşlar bugün bir sınav vardı ağzım yüzüm dağıldı teknik sorunu bahane etmek istiyorum mazeret sınavı için hdd yok m2 ssd var ne gibi bir arıza uydurabilirim belkide kronik sorunu vardır ben bilmiyorumdur XPG SX8200 Pro 256gb lik var başka sorunda olabilir iyi forumlar
Geri