Arama sonuçları: *

• Users: aeyldrmm
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. aeyldrmm

Yardım Beyaz şık bir kasa için yardım.

ATX Anakart Ekran Kartı İşlemci Sıvı Soğutma Psu Elimde bu parçalar var fakat bunları aldıktan sonra alacağım kasaya karar veremedim. ATX anakartı, sıvı soğutucuyu ve ekran kartını rahatça sığdırabileceğim akvaryum veya şık görünen her türlü kasa fikirlerinize açığım.
  2. aeyldrmm

18 Yaşını geçmiş her erkeğin karşılaşacağı o gün geldi.

Evet sayın forum ahalisi 2023 de tecili bozmuş lise sonrası ve üniversite mezunu arkadaşlar için askerlik tarihleri hemen hemen belli oldu. Bu kurbanlar arasında bende varım maalesef Sevk tarihleri ve yerleri belli olan arkadaşlar varsa gelin konuşalım, tanışalım belki aynı yere düşenler varsa...
  3. aeyldrmm

Yardım Hawk dışında 6.5K ya kadar oyuncu koltuğu önerisi

6-6.5k Civarı oyuncu koltuğu arıyorum (ARTIK LÜTEFEN HAWK AL DEMEYİN VEYA YORUMLARA GELİP HAWK FANBOYLUGU YAPMAYIN YILDIM CİDDEN) Deneyimlediğiniz veya gözünüze hoş gelen farklı markaların kaliteli koltukları varsa önerilere açığım.
  4. aeyldrmm

Hangisini tercih etmeli?

165Hz Lenovo İPS Kontrast Oranı (Statik) 1000:1 240Hz Lenovo VA Kontrast Oranı (Statik) 3000:1 Rekabetçi oyunlarla pek alakam yok bu yüzden benim gönlümden geçen renk doygunluğu sebebiyle 280Hz VA panelden yana ama görüşlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum. (Lütfen iki monitör hakkında konuşalım)
  5. aeyldrmm

2. Üniversite AÖF'de Askerlik yoklamasına girmek.

2. Üniversite olarak açıktan gazetecilik okuyorum. E-Devlette ve AÖF sisteminde aktif öğrenci durumunda olmama rağmen askerlik yoklamasına girmiş bulunmaktayım. Bu durumu şuan yaşayan veya daha önce yaşamış birileri var mı? Bilgisi olan paylaşırsa memnun olurum, belki bir gün bu konuya ihtiyacı...
  6. aeyldrmm

Yardım Monitör bozuldu, 4k ya kadar tavsiye.

Samsung lc24rg50fqmxuf monitörüm 2 yıllık garanti sonunda, garanti bitiminden 2 ay sonra hakkın rahmetine kavuştu. Herhangi bir darbe vesaire söz konusu değil. Tamir konularını falan araştırmadım, yarın sabah samsung müsteri hizmetleriyle görüşüp sorgulayacağım. Bilgisi olan varsa yazarsa mutlu...
  7. aeyldrmm

Çözüldü✓ Abra A7 V13.2.4 18.700'e Alınır mı?

https://www.monsternotebook.com.tr/abra/monster-abra-a7-v13-2-4/ Laptop bu. Monster indirimlerinde 18.700'e geliyor sizce mantıklı mı? (ÜZERİ FİYATTA LAPTOP ÖNERLERİ YAPMAYIN RİCA EDİYORUM.) 1683897606
  8. aeyldrmm

Yardım Laptop açılmıyor tartışalım.

Herkese iyi forumlar, Evet sorunu başlıkta yazdım. Güç tuşunun ışığı yanıyor ama anakarttaki güç bilgi ışığı yanıp sönüyor. Ne fan çalışıyor ne başka bir şey. Statikten şüphelenip bir çok yolu denedim olmadı, ramlerle biraz uğraştım fakat onlarla da ilgili olmadığını öğrenmiş oldum. Videoyu...
  9. aeyldrmm

Üçgen sorusu elleriniz dert görmesin

Ellerinizden öper forum
  10. aeyldrmm

Eski Albüm CD'leri satın almak

Merhabalar, Uzun süredir internet üzerinden 98 Sonrası iyi durumda olan Hip-Hop albümlerini almaya çalışıyorum fakat aklıma takılan bulamadığım (Sadece Hip-hop olması şart değil) başka türdeki şarkıların CD'lerini ve Albümlerini Fiziksel olarak bulabileceğim eski satıcılar biliyor musunuz...
  11. aeyldrmm

Epic Games Sıradaki Gizemli Oyun

Evet göz ucuyla şöyle bir inceleyen arkadaşlar 12 saat sonra verilecek oyunu anlamıştır sanırım. Önce Prime Gaming daha sonra Epic bu iş nereye kadar sürecek merak ediyorum.
  12. aeyldrmm

Max 1500TL Kablosuz oyuncu kulaklığı tavsiyesi bekliyoruz.

Evet başlıkta belirttiğim gibi max 1500 kablosuz f/p diyebileceğiniz veya uzun kullanımını yaptığınız ve önerdiğiniz kulaklıkları yoruma yazın. Lütfen rica ediyorum yok şu kadar ekle şunu al yok şu kadara şu var o kadar paraya gerek yok gibi sadece laf olsun diye söyleyecek sözleriniz varsa...
  13. aeyldrmm

Yardım Pulse 5700 XT Garip olaylar silsilesi

God Of War gibi bir oyunda ultra grafiklerde max sıcaklık 55 olurken başka oyunlarda saçma sapan bir şekilde sıcaklık 80 lere kadar geliyor bazen aştığı oluyor. Dedim macun yenileyelim geçer hydronaut sürdük god of war oynarken daha çok serinledi fakat diğer oyunlarda yine değişen bir şey...
  14. aeyldrmm

Yardım 5700 XT Termal pad boyutları?

Öncelikle merhabalar, Yakın zamanda mevcut kartımı Sapphire Pulse 5700XT ile değiştirdim. Sıcaklık değerleri hafiften rahatsız etmeye başladı macun değişimini vesaire yaptım fakat sanırım içime para harcama perileri girdi :D termal pedleri yenilemek istiyorum. Sorum şu, daha önce Sapphire Pulse...
  15. aeyldrmm

Çözüldü✓ MSI MECH 5700 XT Furmark Sonuçlar

Oturup birlikte kafa patlatıp yorum yapalım. Sizin gözünüzde ne durumda bu kart ?
  16. aeyldrmm

Samsung Teknik Servis Rezaleti

Evet neresinden tutsam elimde kalan 3 günlük kısa ama ruh yoran bir serüven. Tüm olay BU konuyla başladı. 27/05/2022 Tarihinde telefonu sipariş verdim mutluyum 6 yıl sonra telefon değiştirmişim ihtiyaçtan dolayı iyi hoş güzel sabırsızca bekliyoruz evde her neyse 30/05/2022'de telefon elime...
  17. aeyldrmm

Samsung M52 5G Kilit açarken ve kapatırken ekran titremesi

Telefonu alalı daha 2-3 saat oldu kargodan yeni yeni gözüme batmaya başladı sorun bu şekilde M52 kullanan arkadaşlar varsa veya konu hakkında bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.
  18. aeyldrmm

Bu dönemde 3500-4000TL Üzmeyecek telefon

Konu başlığı belli yardım elleri uzansın en azından arayan arkadaşlara fikir vermiş oluruz.
  19. aeyldrmm

500-600 Arası red switch klavye önerisi

Şuanda halihazırda Gamenote kbl432l kullanıyorum fakat blue switch ilk aldığımda kulağıma güzel gelse bile artık rahatsızlık vermeye başladı. Bunun yerine alabileceğim parasının hakkını verecek red switch mümkün mertebe bilek destekli mekanik klavye önerilerinize açığım. Teşekkürler.
  20. aeyldrmm

300₺ RGB Mekanik Klavye Önerisi

Sevgil dostum Gamepower Ogre RGB klavyem birlikte 1.5 senenin ardından artık salınması gerektiğini belirtmeye başladı yeni Bilek destekli mümkünse red switch RGB klavye önerilerinizi bekliyorum max 350
Geri