Arama sonuçları: *

• Users: Psych0tic
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. P

Windows 10 güvenlik duvarı'nda virüs ve tehdit koruması gözükmüyor

Bilgisayarıma bir dosya indirmeye çalıştığımda, dosyada virüs olmadığına emin olmama rağmen dosya indirilmeden tarayıcı tarafından kesintiye uğruyor. Windows güvenlik duvarını devre dışı bıraktığımda bile dosyanın indirmesi kesintiye uğruyor. En azından silinen eski dosyayı Windows güvenlik...
  2. P

MSI GL65 Leopard 10SCXR-032xtr notebook SSD yükseltme

Başlıkta yazan modele sahip bir MSI laptop kullanıyorum. İçinde sanırım 2 tane SSD yuvası var. Şu anda 1 tanesi dolu ve 256 GB hafızaya sahip lakin bana yetmiyor. 2. SSD almak istiyorum. Ne tür bir SSD almalıyım? Çok anlamıyorum ama sanırım içinde M.2 denen SSD var. Aynı modelden mi almalıyım...
  3. P

₺12.000 civarı laptop önerisi.

Kız arkadaşım üniversite için laptop arıyor. Bütçesi ₺12.000 civarı. Fan sesi minimum seviyede olmalı hatta olabiliyorsa hiç olmamalı, ve ince zarif bir bilgisayar istiyor. Huawei Matebook serisine baktık biraz ama nasıldır nedir ne değildir ben tam bilemediğim için size danışmak istedim...
  4. P

BioShock 2 ve BioShock 2 Remastered çöküyor

Bazı internet sitelerinde %appdata% kısmındaki değerleri değiştirmek sorunu çözer yazıyordu çözmedi. Oyunu DirectX 9 ile çalıştırmak çözer diyorlardı çözmedi. Remastered bozuksa normal sürümünü oyna dediler gittim onu aldım, o da bozuk. O da çöküyor. Bilinen bir çözümü var mıdır bu durumun?
  5. P

Ram frekansı olduğundan az gözüküyor

Fotoğraflarda göründüğü üzere biosta profile 1 seçeceğini yani 3000mhz seçili olduğu halde görev yöneticisinde ve radeon yazılımında 2666mhz olarak gözüküyor. Ramlerin maksimum frekansının da 3000mhz olduğuna eminim. Ne yapmam gerek?
  6. P

cooler master masterliquid lite 240 vs Cooler Master MasterLiquid ML240L

Bu iki soğutucu arasında rgb ışıklandırma haricinde ne fark var? Eğer tek fark rgb ışıklandırma ise lite 240 almayı düşünüyorum çünkü.
  7. P

Asus Tuf Gaming H3 7.1 Alınır mı? Alınmaz derseniz 350 ₺ bandında ne önerirsiniz?

Alınmaz derseniz 350 ₺ bandında ne önerirsiniz?
  8. P

Corsair HS35 vs Rampage R36 Drop vs James Donkey 712 vs Razer Kraken 7.1 vs Cooler Master CH321

Bu 5 kulaklık arasında kaldım. Bütçem 350, taşı çatlatırsam 400 olur. Sizce hangi kulaklığı almalıyım? Ya da bunlardan başka; Kaliteli mikrofona,uzun kullanımda kulak ağrıtmayan pede,sorunsuz ama sorun olduğunda da kolayca çözülebilecek bir kulaklık öneriniz varsa alabilirim. Sorun olduğunda...
Geri