Arama sonuçları: *

• Users: Blaskal
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

3 Monitörden hangisi ?

Değerli Donanım Arşivi forum üyeleri. 2 adet ghosting problemli monitör iadelerimden sonra, aşağıdaki linklerini eklediğim 3 adet monitörden hangisi, en az ghosting ve flicker problemini yaşatır sizlere sormaktayım...
  2. B

Acer kb242y-hbi görüntü sorunu

Merhaba değerli Donanım Arşivi forum üyeleri; 3 gün önce almış olduğum "Acer kb242y-hbi" marka/model monitörüm de aşağıda bulunan fotoğraftaki gibi siyahlıklar çıkmaktadır. Farklı HDMI kablo ile testleri gerçekleştirdim fakat farklı bir sonuç alamadım. Onun haricinde monitörün kendi üstündeki...
  3. B

300₺'ye kadar kulaklık önerisi

Rampage SN-RW66 Alpha-X Gamepower MEI Rampage Stormy Gamepower Mihawk Yukarıda bıraktığım linklerdeki kulaklıklar arasında kararsız kalıyorum. Aralarında kullanıdığınız varsa + ve - yönlerini lütfen belirtin. Önerebileceğiniz kulaklıklar varsa onları da yazmanızı bekliyorum. İyi forumlar herkese :)
  4. B

Limitleri kaldırmanın bir yolu varmıdır ?

İyi günler "Donanım Arşivi Forum" üyeleri :) Elimde Monster ABRA A5 V12.1 isim ve modelli bir laptopum var. Laptop da 2 tür sorunla karşılaşıyorum. 1- "Intel Core i5-7300HQ 2.50GHz Turbo Boost ile 3.50GHz" Laptop da bu işlemci var. İşlemci de bir video renderi alırken, oyun oynarken veya...
Geri