Arama sonuçları: *

• Users: Baris13
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Baris13

siteden dosya nasıl indiriliyor

Merhabalar ben telefonuma rom atıcam bir site buldum ama siteden dosyayı nasıl yükliyceğimi bulamadım yardım ederseniz sevinirim Site: https://download.exynos5420.com yada Note 3 SM-N9000Q telefon için bildiğiniz güvenilir bir rom atma sitesi var ise bana atabilir misiniz (ama lütfen öncelik...
  2. Baris13

Dragon ball izleyen var mı

Merhaba ben bir anime sever olarak dragon ball a başladım ilk seriyi bitirdim şimdi z serisinin yarısında falanım Dragon ball animesinin bütün serilerini bitiren var mı o kişiden özel olarak spoiler istiycem de (ben spoiler yemeyi seven biriyim ve bütün serileri bitirmiş birinden spoiler...
  3. Baris13

Galaxy Note 3 Custom Rom Nasıl Atılır

Merhaba benim telefonum galaxy note 3 SM-N9000Q android 5.0 ben bu telefona rom atmak istiyorum nerden güvenli bir şekilde bu telefona custom rom atabilirim
  4. Baris13

ps4 gamepad titrememe ve ışık değiştirememe sorunu

merhabalar benim bir tane çakma ps4 gamepad im var bu gamepad i kablo ile pc ye bağlıyorum ama titreşim çalışmıyor bir sürü video izledim bunun hakkında ama işe yaramadı (not: ps4 e bağladığımda titreşimi çalışıyor ama pc de çalışmıyor) ışığı düzeltmeye çalıştığımdada sarı bir ışık yanıp...
  5. Baris13

gamepad titrememe sorunu

merhabalar benim bir tane çakma ps4 gamepad im var bu gamepad i kablo ile pc ye bağlıyorum ama titreşim çalışmıyor bir sürü video izledim bunun hakkında ama işe yaramadı (not: ps4 e bağladığımda titreşimi çalışıyor ama pc de çalışmıyor) ps4 gamepad im ...
  6. Baris13

normal klavye ye mavi switch takılır mı

merhabalar ben geçenlerde rainbow ışıklı bir klavye mouse set aldım ama klavyeden mavi switch sesi gelmiyor (çünkü mekanik değil) internet den mavi switch alsam klavyeme takabilir miyim klavyem ...
  7. Baris13

steam de uygulama steam başlayınca oto açılsın istiyorum

merhabalar ben yakın zamanda wallpaper engine aldım ama steam açıldığında kendisi otomatik bir şekilde açılmıyor baktım başlatma seçeneklerinde bir kod istiyor (yani kısacası wallpaper engine steam açıldığında otomatik açılsın istiyorum bunu nasıl yapabilirim)
  8. Baris13

a101 den sipariş edersem bu gün mü geliyor

merhabalar ben bilgisayardan A101.com a girdim ve bir ürün buldum a101 in sitesinden aldığımızda siparişimiz gün içinde mi geliyor yani bü gün sipariş ettim 1-2 saat içinde mi geliyor
  9. Baris13

sizce hangisini almalıyım

merhabalar ben yazın sonunda bir oyun konsolu alıcam (not : oyun almıycam) param 2000 tl 2. el sahibinden.com dan baktım 1. Xbox one (s/x de olabilir) 2.Playstation 4 sizce bunlardan hangisini almalıyım bide nereden almalıyım (sahibinden den param güvende ile olursa sevinirim) (hatay da...
  10. Baris13

jutsu içeren anime önerisi

merhabalar arkadaşım bana 3-4 ay önce bir anime önerdi "Naruto" ben onu full izledim "naruto shippuuden" i de izledim "boruto" yu da izledim ve "naruto ve naruto shippuuden" in bütün filmlerini izledim ama başka içinde jutsu içeren anime bulamıyorum bana içinde jutsu içeren bir anime söyler...
  11. Baris13

5G internet bağlanamıyorum

Merhabalar Benim evimde bir tane 5Ghz modem var ben ethernet kablosu ile bilgisayarıma interneti bağladım ama sorun 5g olarak gözükmüyor etherneti bağladığımda 2.4ghz olarak bağlanıyor nasıl 5g yapabilirim bunu ?
  12. Baris13

nintendo switch online üyelik

Merhabalar ben yakın zamanda çok uygun bir fiyata 2.el bir nintendo switch alıcam ve onda fortnite oynamak istiyorum (başka oyunlarda oynıycam ama sorum fortnite ile ilgili) ama şunu tam olarak bilmiyorum, biliyorsunuz ki fortnite kendisi bir online oyun, onu oynamak için illaki bir online...
  13. Baris13

2.El nintendo switch

Merhabalar ben bir nintendo switch alıcam ama 2.el almaya karar verdim switch i alınca içinde girili olan hesabı kaldırıp kendi hesabımızı girebiliyor muyuz yoksa böyle satıcı onu formatlayıp mı veriyor switch formatlanabiliyor mu (yani kısacası 2.el nintendo switch alsam birincil hesap olarak...
  14. Baris13

Nintendo Switch oyun kartları

Merhaba ben nintendo switch lite ım için bir oyun alıcaktım ama oyunlar acayip pahalı o yüzden ikinci el e baktım ama şundan emin değilim switch game kartlarını biri kullandıktan sonra satıp sattığı kişi o oyunu kendi hesabına ekleyip oynayabiliyor mu (yani kısacası ikinci el switch oyunu...
  15. Baris13

Rampage Boş Kasa güzel mi alınır mı

Merhaba Ben boş kasa bakıyorum da Rampage nin bu ürünü hoşuma gitti alınır mı https://www.hepsiburada.com/rampage-66w-smooth-rainbow-fanli-siyah-gaming-oyuncu-bilgisayar-kasasi-p-HBV00001AU7C1
  16. Baris13

Gametaech Markası Güzel mi Psu'su Alınır mı

Merhabalar benim 600W bir psu ya ihtiyacım var gametech in bir tane ürününü buldum 80+ sertifikası var sizce alınır mı https://www.hepsiburada.com/gametech-gtp-600-600w-80-plus-bronze-power-supply-pc-guc-kaynagi-p-HBV00000O4YIV (Ekran Kartım Rtx 2060 , İşlemcim i5 10400F)
  17. Baris13

Intel Core i3-10100F + 1660S Topladığım pc nasıl ?

intel i3 10100F / GTX 1660 süper 6gb / Hp ddr4 2666 mhz 8gb ram 2x / H410M Pro-E / FSP600 600W PSU / 120gb C diski (sistem dosyaları) + 750gb D diski (240gb + 500gb oyun dosyaları) sizce nasıl alınır mı
  18. Baris13

Hangi işlemci + anakartı almalıyım

Merhabalar ben bir anakart ve işlemci alacağım iki şık arasında kaldım 1: Amd Ryzen 3 2200G + Gigabyte GA-A320M-S2H (overclock yapmayacağım) 2: İntel Pentium Gold G6400 + H410M Pro-E sizce hangisini almalıyım "sizden başka işlemci veya anakart tavsiyesi istemiyorum sadece hanisini...
  19. Baris13

Hangisini almalıyım ?

Merhabalar ben 1920x1080 monitör bakıyorum ama hepsinin fiyatı uçmuş tam bilmiyorum ama projeksiyon fiyatları daha ucuz ben gümrük ile beraber 500 tl ye 1920x1080 projeksiyon buldum almalı mıyım şu an 720p monitör kullanıyorum ve 1080p ye geçmem lazım
  20. Baris13

Ryzen 3 2200G yerine Intel Pentium Gold G6400 almalı mıyım

Merhabalar ben normalde Ryzen 3 2200G alıcaktım ama fiyatlar artmış 1000 tl olmuş R3 2200G yerine Intel Pentium Gold G6400 alıyım mı büyük fps düşüşleri olur mu
Top Bottom