Arama sonuçları: *

1. Koyun Shaun

Bu sıcaklıkta bilgisayarınızı nasıl soğutuyorsunuz?

Siz nasıl soğutuyorsunuz?
  2. Koyun Shaun

Bursa aquapark & havuz önerisi

yarın kuzenle aquapark veya havuza gideceğiz uygun ve güzel bir yerler önerebilir misiniz? Bursada oturuyoruz bütçe dostu ama eğlenceli olsun
  3. Koyun Shaun

Spotify public playlist DA özel

merhaba spotify çalma listesi oluşturdum davet linki oluşturdum eğer sorun olmazsa sınırsız olarak herkes dinlediği müzikleri ekleyebilir. Ayrıca takipleşen olursa bende dönerim. Donanım arşivinde bulunan insanların tamamen özgür ve istediği müziklerini eklediği playlist...
  4. Koyun Shaun

LODOSNET hangi firmanın

lodosneti şikayet edeceğim ama işletme listesinde yok hangisini seçmeliyim? SUPERONLINE seçtim kapattılar bizim değil diyip.
  5. Koyun Shaun

Cezayı yanlışlıkla 2 kere ödedim

Merhaba ben 2 şubatta park cezası yemişim kağıt geldi eve 14 şubatta o zaman ödedim 710 tl kesmiş indirimli diye 2 gün önce bakayım dedim e devlete zam gelmiş cezayı öde diyor herhalde kart çekmedi dedim ödedim 1000 küsürdü ceza onuda çekti eve gidince baktım öncekini de çekmiş. Nasıl geri...
  6. Koyun Shaun

Yapay zekayı sınırsız kullanma ChatGPT

nasıl kullanabilirim sınırsız? Arabamı modifiye ettiriyorum ama tatmin etmedi günde 50-60 tane kriter denerim
  7. Koyun Shaun

600K araba önerisi aile-hız

Doğan slx sürdüm clio3 1.2 sürdüm astra g kasa 1.6 sürdüm. Aile aracı lazım 600K civarı düşükte olur biraz çıkarsada olur max 640 civarı pazarlık payı ile düşürebilirim. Düiündüğüm araçlar 1.3 mJet 1.6 mJet egea veya 1.6 hdi, 1.5 blue HDI c elysee veya clio 1.5 dizellerden baktım ve değişen...
  8. Koyun Shaun

Keko müzikleri dinlediğime inanamıyorum

1 Sene öncesine kadar sokakta dolaşan kekoların şarkılarını dinlemiyordum ve nefret ediyordum. O müzikleri dinlediklerinde sövesim geliyor daha çok nefret ediyordum. Şarkıyı dinleyenler bana sanki keloğlan pepe izlermiş gibi ayıp geliyordu. Bir bakıyorum çoğu kişi dinliyor ama ben hala nefret...
  9. Koyun Shaun

Kargoculuk mu üniversite mi

gençler ben süt ve süt ürünleri teknolojisi 2. sınıf öğrencisiyim. Şuan staj ve iş yeri eğitimini Türkiye'nin her yerinde ve Dünya'nın bazı noktalarında müşterileri bulunan bir yemek şirketinde yapıyorum. Mezun olunca işe alırlar ise ya proje müdürü yardımcısı veya müdürü veya da kendi proje...
  10. Koyun Shaun

Sıkılıp paylaştığım php script

Konu: Giriş, kayıt, logout, user-admin-editor rolü aktif. gençler https://forum.donanimarsivi.com/konu/altyapi-olmayan-bina.1047853 altyapı gelene kadar telefon bağlayıp bilgisayarda öylece takılırken az uğraştım websitesi yaptım. Not: kodlama bilgim hiç yok diyecek kadar az o yüzden...
  11. Koyun Shaun

Çeneme yumruk yedim doktora gitmeli miyim?

Arkadaşlar normalde yumruk yemeye alışkınım ama çeneye fazla güçlü yemiyordum 1.5 ay önce falan kickboks yaparken sert bir tekme ardından yumruk geldi ama bayağı sarsıldım. Ama her zamanki gibi normal tekme ve yumruk diyip devam etmiştik. O günden sonra çenemi sağ sol yaparken hafif ağrı ve ufak...
  12. Koyun Shaun

Altyapı olmayan bina

merhaba biz başka yere taşındık ve burada altyapı yok. Ama çevremde çok fazla internet var ve bunu görebiliyorum. Türk telekomu aradık ve aboneliğimizi altyapı gelene kadar durdurduk. Alt yapı 180 gün içinde gelecektir dediler. Adres taşdığımızı göstermek için mail atmamızı istediler 15 gün...
  13. Koyun Shaun

A101 çalışanlarının ismi gözüküyor mu

gençler a101de 3 sefer aynı kız vardı hepsinde çok güzel gülümsüyordu bana bakıyordu kolay gelsin dediğimde çok tatlı ve gözleri parlak şekilde teşekkürler hoşgeldiniz diye cevap veriyor ama bayağı gülümsüyor ama benim içimde biraz y*vşaklık olmadığı için ne yürüyebiliyorum ne ad sorabiliyorum...
  14. Koyun Shaun

650K araba önerisi Hatchback Otomatik

650K hatchback otomatik araba önerir misiniz? Bu fiyat bandında alınabilecek yabaş olmatan en azından 1.0 veya 1.2 gibi değilde daha yüksek veya düşük hacimli turbolu motorlu araçlarda olabilir. Aracı bir tanıdık arıyor. Bursa içi sadece... Ve sorun çıkarmatan araç lazım şanzıman falan
  15. Koyun Shaun

Instagram dm gelen mesaj

merhaba kuponcu reklam yapanlardan birisine yazmıştım o da bana bunu atmış site güvenilir mi? 1732097292 siteye girdim ama çok saçma geldi gözüme popüler maçlarda sadece 1 maç var sitede 1-2 tane falan
  16. Koyun Shaun

ön lisans son sınıf jandarma ile ilgili

merhaba ben ön lisans son sınıf öğrencisiyim. Gıda üzerine okuyorum jandarmaya son 2 gün kaldı başvuru süresinin bitmesine. Ben şimdi başvursam sorun olur mu? Üniversiteyi durdurmak zorunda mı kalırım? Şuan staj + iş yeri eğitimi görüyorum. Stajım kasımda bitiyor, iş yeri eğitimim okul bitene...
  17. Koyun Shaun

Duolingo aile paylaşımı

Merhaba ben Duolingo süper üyesiyim ama aile planı daha ucuz olduğu için aile planına geçmek istiyorum. Yıllık 1200 TL maximum 6 kişiye kadar üye olabiliyor. Yani extra 5 kişiye daha yerim var. Gelmek isteyenler özelden mesaj atsın numaramı atayım WhatsApp ile iletişime geçelim 1727039096 Kaç...
  18. Koyun Shaun

discord sunucu tagı yapma

arkadaşlar bu nasıl yapılıyor? üstüne bastığımda bir sunucuya yönlendiriyor ama başvuru ile giriliyor.
  19. Koyun Shaun

Bağırsaklarımda sorun mu var gaz mı

Merhaba bugün video izledim biraz sonra lavaboya girip ejderhayı kusturdum. Telefon ile beraber duşa girip 2. Postayı atmak üzere ıslak mendili kafssına geçirip püskürtmeye hazırlandım püskürtürken midemin altından içimden böyle hurururuu diye bir uğultu geldi afedersiniz sıçmadam hemen bir ses...
Geri