Arama sonuçları: *

• Users: amdsaolsun
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. amdsaolsun

Yardım DeX için type C hub önerisi

Bu type c hub u alsam monitöre s25 ten doğru 180 veya 120 hertz görüntü aktarabilirmiyim 2k en kötü 1080p de 120 lazım bana ona göre monitör alıcam, ya da yüksek hertz de önerebileceğiniz hublar varsa da alabilirim Samsung DeX modu için kullanıcam https://ty.gl/hvx3xbzio71sz
  2. amdsaolsun

Öneri Arkadaşlar şuan s21 fe 2. El alınır mı?

Arkadaşlar şuan a15 kullanmaktayım bunu 7 binden satıp 12 bin tl ya arkadaşın telefonunu almaya gerek varmı exynos 2100 işlemcisi var 256 gb depolama internette 11k ya filan da satıyorlar belki indirim yapabilir Bu arada alırsam 1.5 yıl sonra filan güncelleme desteği sona eriyor 1 yıl sonra...
  3. amdsaolsun

Bu satıcı güvenilir mi

Arkadaşlar 9.6 puanı var ama sanki hiçbir yorumu yok gibi bi bakabilme ihtimaliniz varmı acaba indirime girmiş bir ürününü alıcağım acil yazarsanız sevinirim https://www.pttavm.com/magaza/plus
  4. amdsaolsun

Yardım Arkadaşlar PUBG MOBILE den engelmi yemişim

Arkadaşlar mesajları atıyorum siliniyor ** bu şekilde yazıyor mesajlarımı görüyormu görmüyormu onu bile bilemiyorum yardımcı olabilirmisiniz 1741727396 Nolur cevap yazın
  5. amdsaolsun

Yardım Samsung telefon hızlı şarj olmuyor

Merhaba arkadaşlar samsung A15 6gb olan modele sahibim alalı 1 ay oldu olmadı ama hızlı şarj almıyor kablo orjinal adaptör orjinal aynısını annemde yaşafı onunda telefonu aynı çözümü nedir acaba iade etsem edebilirmiyim sıktı artık 2 gündür telefon kabloda takılı geziyor
  6. amdsaolsun

Öneri 2. El alınabilecek klavye

Sessiz ve gecikmesi olmayan bir klavye bakıyorum ama çok pahalılar 2. Elden alınabilecek klavye önerebilirnisiniz 1k civarı bütçem var ama daha iyilerini de önerebilirsiniz
  7. amdsaolsun

🔥İndirim Razer BackShark V2 X 1517tl

Akakçeden gırdüm 1590 küsürdü n11 de ilk siparişe özel 75tl indirim varmış onuda kullanınca 1517tl ya düşüyor yurtdışından geliyor, gümrük vergisi çıkarmı diye n11 i aradım ordaki abi sadice n11 üzerindeki fiyatlandırmayı ödersiniz dedi. Valla emin de değilim kimseyi mahcup etmek istemem ama...
  8. amdsaolsun

Öneri 10k bütçeye samsung DeX mi yoksa laptop mu?

Arkadaşlar 10k ya dümdüz laptop almak yerine samsung tab a9 plus 6.5k Klavye + mouse 1.5k Samsung g3 3k Toplam 10k almak sizce mantıklı olurmu 10 bin liralık laptoplarda pek hayır yok gibi geldi bana, bu şekilde hem daha büyük bir ekranım olur. Amacım yt dan ders videosu vs izlemek
  9. amdsaolsun

Ryzen 5 5600g ile apu sistem nasıl olur sizce

Arkadaşlar fazla bir maddi durum yok o yüzden sadice bilgisayar olsa ara sıra MC lol filan girsrm yeter ryzen 5 5600g almak sizce mantıklımı kuracağım sistem e ayırdığım bütçe tahmini şu şöyle; Ryzen 5 5600g /4000tl 2×8 ram cl16 /1300tl Kasa /1700tl Psu 500w oldukça yeterli geldi /1600tl Anakart...
  10. amdsaolsun

Öneri Ses odaklı oyuncu kulaklığı

Arkadaşlar fps için değil oyunda oynayacağım ama sesinin iyi olabileceği bir kulaklık istiyorum bütçe 2k. Tiz odaklı olursa sevinirim
  11. amdsaolsun

Steel series prime ile prime plus arasındaki fark nedir avaba

Arkaf Daşlak dorum başlıkta indirim gelmiş aldım ona göre prime alıcam sadice
  12. amdsaolsun

Öneri Qcy ht05 vs Qcy t13 ANC arasında kararsız kaldım

Arkadaşlar Ht05 i sipariş verdim ama emin de olamadım açıkcası arasında 200tl fiyat farkı var ama t13 anc bluetooth 5.3 ile geliyor ve tizleri daha iyi deniliyor ayrıca tasarımı daha minimalist kaba durmuyor. Ht05 te ise 6 microfon ile konuşma algılama çok iyi, ayrıca 40db e kadar anc var ama...
  13. amdsaolsun

Tek bilgisayardan iki kişi oyun oynayabilirmiyiz?

Arkadaşlar tek pc ye 2 klavye 2 mouse 2 monitör bağlayarak kardeşimle minecraft lol vs oynayabilirmiyiz?
  14. amdsaolsun

Öneri Monitörler arasında kararsız kaldım

Arkadaşlar büyük ihtimal ile alacağım sistem ryzen 5 5600 ve rx 6600 belki bir ihtimal rx 6800 yapabilirim gelecekte 2 farklı seçenek var 4k 60hz 2k 170hz 4k alırsam buyük ihtimal film filan izlemek için kullanırım 2k alırsam oyun odaklı da kullanabilirim ama 4k da film izlemek varken kim oyun...
  15. amdsaolsun

Sporda kasın boyutu ile güç nasıl orantılı değil açıklarmısınız?

Arkadaşlar merhaba biliyorsunuzki küçücük adamlar kendi kütlesinin kaldırabileceğinden daha fazla ağırlık kaldırabiliyorlar bunu nasıl yapıyorlar anlayabilmiş değilim bunu açıklarmısınız? Youtube da Anatoly diye adam var mesela bu nasıl mümkün olabiliyor? Bu soru spor salonunda 40 kg squat a...
  16. amdsaolsun

❌İndirim Bitti! Attack shark x3 850tl + depozito ücreti

Totalde 1200 e geliyordu 1k ya geliyor hesapladığım kadarıyla...
  17. amdsaolsun

Ayakkabı için tavsiye verebilirmisiniz?

Arkadaşlar şu aralar deri erkek sneakerlar hoşuma gitmeye başladı. Fakat yaz tatilinde garson olarak çalışmayı düşünüyorum bu tür ayakkabılar çok yorarmı? Ya da sizin önerebileceğiniz ayakkabı varmıdır aynı türde daha çok yaz renkleri olursa iyi olur mavi gri gibi. Birde aynı türün delikli...
  18. amdsaolsun

Antremanda olduğundan fazla yorulup terliyor ve kızarıyorum

Beyler milletin yüzü bem beyaz ben acayip terliyorum kıpkırmızı oluyorum. Kondüsyonla ilgisi illaki vardır ama çok fazla oluyor. Boks a gideli 2 ay oldu, biraz ara verdim ama bu bende küçüklüğümden beri olan bişey ne zamandan beri koşsam bisey yapsam uzun süreli hemencecik yüzüma kan fışkırıyor...
  19. amdsaolsun

Beyler seçmelerdeki kilomu nasıl düşük gösterebilirim

Beyler pazartesi okullar arası boks müsabakası var 58,7 kg ım zannediyorum ki 57,5 altına düşersem sikletim düşecek ama 1 2 kiloyu nasıl verebilirim. 3 4 günde TAhminen tuzlu yemek yememem gerek bunun gibi trickler varsa sevinirim
Geri