Arama sonuçları: *

• Users: WonGalaxy
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. W

Airpods pro 2.nesil vs Sennheiser momentum true wireless 3

İkisi arasında kaldım hangisini tercih etmeliyim?
  2. W

Kulakiçi kablolu kulaklık önerisi, telefonum ios

Merhaba, bluetooth kulaklıklar ses performansı olarak yeterince iyi değil dolayısıyla kablolu kulakiçi kulaklık almak istiyorum bütçem 3500 tl önerilerinizi bekliyorum.
  3. W

XPG Cherry Mx Red Summoner mı Logitech G513 Gx blue-red mi ?

kararsız kaldım bütçemi 1500'e kadar zorlarım
  4. W

XPG Cherry Mx Red Summoner mı Logitech G512 Gx blue-red mi ?

Bu iki klavye arasında kaldım, tecrübelerinizi ve yorumunuzu aktarır mısınız? Not: 1500 tl'ye kadar bütçem var başka klavye önerilerine açığım
  5. W

İtopya Hazır Sistemi Ne Zaman Elime Ulaşır

Sorum başlıktaki gibi hazır sistem kaç günde elime ulaşır ? Bilgisi olan var mı ?
  6. W

3050Tİ ve 3060 Fiyat Tahmini

3050Tİ ve 3060 şubat sonu kesin çıkar mı ? Çıkarsa kaç liradan çıkarlar ?
  7. W

200-250 TL Arası Gaming Kulaklık

200-250 tl arası gaming kulaklık almak istiyorum önerilerinizi bekliyorum. Not:FPS oyunları için
  8. W

Ekran kartı için stok beklemeli miyim ?

Merhaba, daha önce de buna benzer bir konu açmıştım. Lakin artık sabrım yavaş yavaş bitiyor sizce 2060-2060super'in veya 5600xt'nin stoklarını beklemeli miyim yoksa daha düşük bir ekran kartını almalı mıyım? Toplayacağım sistem ekran kartı olmadan...
  9. W

5700XT ve 2060super Stok Sorunu

Konu başlığından anlayabileceğiniz üzere 5700XT veya 2060super stokları ne zaman gelir ? Veya gelir mi ?
  10. W

Ekran kartları stok sorunu

Ekran kartı 2060S veya RX5600 XT olan bir bilgisayar toplamak istiyorum ancak stok problemleri yüzünden toplayamıyorum,toplasam da normal fiyatlarından daha pahalıya geliyor.Sizce stok problemleri çözülür mü? Veya ne zaman çözülür?
Geri