Arama sonuçları: *

• Users: Plenks
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Plenks

Çözüldü✓ DeepCool LS520 Sıvı Soğutucu RGB Bozuldu

Başlıktada yazdığı gibi sıvı soğutucu pompasının ve sol fanın RGB'leri kafasına göre yanıyor, sağ fanda herhangi bir sorun yok. Sabit moda aldığımda videolarda ki gibi araya rgb atıyor, RGB moda aldığımda ise hızını birbirine karıştırıyor. Hepsi aşağıdaki videolarda mevcut. RGB bağlantılarını...
  2. Plenks

(Konusu Açılmış) North Bayou NB F80 1.155,28 TL

Konusu açılmış dikkat etmedim. https://forum.donanimarsivi.com/konu/north-bayou-nb-f80-monitor-standi-1-155tl.1115299/ Son bir yılın en düşük fiyatından 10tl fazla. İhtiyacı olan varsa kaçırmasın. Peşine taksit maalesef mevcut değil...
  3. Plenks

Yardım RDR2 İçin Türkçe Yama Önerisi

Başlıkta yazdığı gibi rdr2 (steam) için güvenilir, ve sorunsuz türkçe yama önerir misiniz. İnternette bir sürü var hangisi iyidir, aktif kullandığınız var mı?
  4. Plenks

Çözüldü✓ Hyperx Desteğe Nasıl Ulaşabilirim

4 ay önce Hyperx alloy elite 2 klavye'yi amazon üzerinden satın aldım. Ancak şuan iki tuşu basma sorunu yaşıyor. Bazen basıyor bazen basmıyor keyfine göre takılıyor anlayacağınız. Hyperx tarafında Tr için ne bir numara ne de bir destek göremedim. Direk HP ile iletişime geçsem yardımcı olurlar...
  5. Plenks

İkinci El Sistem Ve Ekipman İçin Fiyat Tahmini

Sistem ve ekipmanlar eylül 2024'de alındı. Sistem itopyadan, ekipmanlar mediamarkt, teknosa ve amazondan alındı. Tüm parçaların garantisi devam etmekte. Tüm parçaların kutu faturası mevcut. Parçalarda en ufak bi hasar veya çizik yok. Sizce ikinci elden ne kadara satabilirim. Ekran Kartı...
  6. Plenks

Yardım Ryzen 5 7600 Boşta 80-90 derece❗️

Pc ilk açıldığında işlemci 80-90 dereceye çıkıyor, pc kendini kapatıp tekrar açtığında ısı seviyesi normal olan 36-40 derece arasına düşüyor. Bu durum sadece pc ilk açılırken yaşanıyor, oyunlarda 50 dereceyi geçmiyor sıcaklıklar. Birde pc açılmadan biosa girince yine ısı değerleri normal ancak...
  7. Plenks

🔥İndirim 🔥Arctic MX-6 4G 156,50₺ (N11 Hoşgeldin kodu ile)🔥

N11'e yeni hesap oluşturunca Hoşgeldin kuponu hesabınıza tanımlanıyor. 200₺'ye 100₺ indirim. Mx-6 da n11'de 256,50₺'ye düşmüş, ihtiyacı olan arkadaşlar kod ile 156,50₺'ye alabilirsiniz...
  8. Plenks

Çözüldü✓ Bios Update Usb Görmüyor

Bios sürümünü güncellemek için Q-Flash kullanacağım ancak usb belleği bios görmüyor. Bilen arkadaşlar yarımcı olursa sevinirim. Anakart: Gigabyte A620M H (rev. 1.0)
  9. Plenks

Windows 10 pro retail key nereden almalıyım

Yeni bir sistem topladım şuan Windows 10 pro deneme sürümü yüklü. Retail Key alıp windowsu etkinleştirmek istiyorum. Güvenilir olarak hangi siteden alınır bilgisi olanlar yazarsa sevinirim.
  10. Plenks

Çözüldü✓ Ryzen 5 7600 için sıvı soğutucu önerisi

İşlemci yük altında 85-90 derecelere kadar çıkıyor. Serin çalışması için çift fanlı bir sıvı soğutucu almak istiyorum. Önerilerinizi paylaşırsanız sevinirim. Kasa Vento vg20al , anakart Gigabyte A620M H. Not: Bütçeyi zorlarsam 3000₺ olabilir.
  11. Plenks

Çözüldü✓ GIGABYTE GeForce RTX 4070 Windforce OC 12GB alınır mı

İtopyada hazır sistemin içinde bulunan GIGABYTE GeForce RTX 4070 Windforce OC 12GB ekran kartının çok ısındığına dair formlar gördüm. Sizce bu ısınma sorunu ilerleyen zamanlarda sorun yaratır mı? Yoksa önemli bir durum değil mi? Sıcaklık durumu çok sorun teşkil etmeyecekse sistemi özelleştirme...
  12. Plenks

❌İndirim Bitti! Samsung Oddesey G4 5.461₺ (HOSGELDIN10 kodu ile)

Samsung Oddesey G4 25" FHD 240hz Ips 1ms gtg mönitör 6.068₺ Peşine 2-3-4 taksit imkanıda mevcut...
  13. Plenks

Çözüldü✓ Sizce bu sistem alınır mı

30k civarına 4060ti 16gb ryzen 5 7600 lü sistem alma planım vardı, bu sistemi görünce bunu almayı düşündüm. Kasayı frisby cx-500ve rami de apacer panther rgb 16gb yapıp almayı düşünüyorum. Sizce bu fiyata bu sistem alınır mı...
  14. Plenks

Çözüldü✓ 30.000tl ile sistem önerisi yapar mısınız

Amd işlemcili 4060Tİ 16gb ekran kartlı sistem almak istiyorum. İnternette bir çok seçenek var, sizce hangisini almam mantıklı olur? (Aslında büyük teknoloji kanallarının anlaşmalı sistemlerini almak istiyorum ancak yakın zamanda anlaşmalı bir sistem çıkmayacak gibi) Bütcem: 30.000 TL...
  15. Plenks

Öneri Bir kasa tavsiyesi istiyorum

Bir kasa arıyorum. RGB olması önemli ve kasanın yan paneli temperli olmalı. Ön panlede ızgara şeklinde olursa güzel olur. PSU'ya gerek yok. Bütcemde 1000 TL. Anakartım mATX bir model.
  16. Plenks

Hp leptop caps lock ışığı yanıp sönüyor ve pc kapanıyor

Hp nin bir leptop'unu kullanıyorum. Bu gün bir toz temizliği ve termal macun yenilemesi yapayım dedim. Pc yi söktüm ve fanı güzelce temizledim, açmışken ramleri ve hdd yi de söküp altını temizledim, ardından soğutma bloğunu söktüm ve termal macunu temizledim, ama evde termal macun olmadığı için...
  17. Plenks

Öneri Hangi kulaklığı almalıyım

Daha çok pubg ve csgo tarzı fps oyunlarını oynuyorum. Sizce hangi kulaklığı almalıyım ? Siz olsanız hangisini alırdınız. Listedekileri beğenmediyseniz bana öneri verirmisiniz ?
Geri