Arama sonuçları: *

• Users: jesia
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. J

Sistem Güncelleme Fikir Alışverişi

Arkadaşım için fps oyunlarında yetmeyen sistemleini güncelliyoruz işlemci ...
  2. J

Format Sonrası Disklerde Bilmediğim Kısım

Arkadaşlar Selam bu format cart curt işinden pek anlamam Tek ssdye sahibim formattan sonra CCCOMA_ ile başlaytan 14.5 gb bir disk gibi bir şey çıktı kaldırmalımıyım ne yapmalıyım tekrar mı format atmam gerekiyor bilemedim şimdiden teşekkürler.
  3. J

PTT Teslimat Hatırlatıcısı Dolandiri Mesajı.

Arkadaşlar selam. Başlıktaki gibi başlayan 2 tane mesaj almışım gece çalıştığım için uyandığımda uyku sersemi linke tıkladım. Linkte gereksiz fazla bilgi istediği için kapattım mesajlara tekrar girdim farklı 2 numaradan spam mesaj geldiğini gördüm. Ama uyku sersemi linke tiklamis bulundum sorun...
  4. J

Hazır sistemin parçasını 2. Elde satmak

Selamlar 8 9 ay önce aldığım hazir sistemin değiştirdiğim parçalarını satıyorum. Ama bilmediğim noktalar var. Sistem gaminggenden alınmıştı hala garantileri devam ediyor 2. Elde satarken garantili ürün diye satıyorum. Parçalar sorunsuz çalışıyor diyelim ki adam aldı ve bir kaç ay sonra parçalar...
  5. J

WXE R1 ATK HUB GÖRMÜYOR

Kaç zamandır bağlantı olarak sıkıntısız kullandığım mouse bu gün sabah bilgisayar açıldığında görmüyordu başka bir mouse taktım sorun yok kapat aç driver sil yükle sarja tak falan her şeyi denedim. En son bt ile bağlanabildim bt ile kullanmamda bir sorun yok ama 2.4 bağlantıyı yapmıyor.
  6. J

Phantom spirit 120 se montaj yardım.

Ürünün montajını yaptım ama argb kablosunu her fanda 1 er adet bulunuyor yanlış anlamadım ise. prime b650m-a wifi 2 anakartın ADD_GEN 2.1 ve ADD_GEN 2.2 girişleri var ADD_GEN 2.2 dolu bu 2 kabloyu tek kablo haline getircek bir aparat bir şey var mı acaba yada bir yanlışmı yaptım? 2. Olarak...
  7. J

Thermalright Aqua Elite 360 Black ARGB Alınır mı?

Asus a21 kasa ile kullanicam. 360mm destegi var gozukuyor kasanin. Elimde 2 adet kasa var birinde 9800x3d setup tamam değil. Birinde 7500f bulunuyor. Sıvı soğutma işinden anlamıyorum. 7500f ile kullandığımda o.c ve pbo yapacağım sonra 9800x3d kasa tamam olunca onda kullanacağım. Yeterli mi bu...
  8. J

Anında Yeniden Oynatma Nvdiabroadcast mikrofonu algılamıyor.

Anında yeniden oynatma ayarlarda nvdiabroadcast seçince mikrofondan herhangi bir ses kaydı yapmıyor
  9. J

AYGIT YÖNETİCİSİ KAPATMAM GEREKENLER

Selamlar PRIME B650M-A WIFI II anakart sahibi idim wi-fi sorunları yaşadığım için tx55e satın aldım. Aygıt yöneticisinde şuan tx55e wi-fi kartını ax200 kullandığıma eminim ama ağ bağdaştırıcılardan kapatmam gerekenler var mı? Bluetooth generic bluetooth adapter i kapatıp Intel(R) Wireless...
  10. J

PRIME B650M-A WIFI II PCIe Ağ Kartı Takabilir miyim?

Anakart zaten wi-fi özelliğine sahip ama wi-fi özelliğinden memnun değilim sürekli bağlantı kopmaları yaşıyorum. TP-Link Archer TX55E tarzı wifi kartları bağlama şansım var mı? Wi-Fi Kart...
  11. J

Realtek 8852be Wireless lan Wi-Fi 6 PCI-e nıc Wi-Fi Bağlantı Kopması

ASUS Prime B650 Wi-Fi 2 anakart içinde ki Wi-Fi kartı sürekli oyunlarda anlık 1 2 saniye kopmalar yaşıyoyorum herhangi bir ping sorunu yok sadece kopmalar var. Sürüclerimin hepsi güncel öneri tavsiyelere açığım.
  12. J

Çözüldü✓ SÜRÜCÜ NASIL SİLİNİR

PRIME B650M-A WIFI II anakartın wifi sürücülerini silip tekrar yüklemek istiyorum siteden güncel wifi driverini indirdim klasör olarak masaüstünde sürücü nasıl silinir yardıma ihtiyacım var.
  13. J

Viewsonic xg2431 Ekran Ayarları

ViewSonic XG2431 marka monitör için önerdiğiniz ayarlar nasıl olmalı? Konu hakkında çok bilgim yok. Oynadığım oyunlar CS, Valorant LoL. Fazla hikaye oyunu oynamam. Windows'tan oyunda iken HDR açık mı olmalı yoksa monitör paneli üzerinden mi açmalıyım? PureXP açık mı olmalı? Tepkime süresi hangi...
  14. J

Wi-Fi Anakartli Toplama Bilgisayar

Kendimce bir hazır sistemi özelleştirerek böyle bir sistem yaptım. Sadece fps oyunu oynuyorum ağırlıklı valorant cs2 anakartin wi-fi olması zorunlu. Evimde ki öbür bilgisayarda da asusun b550 wifi olanını kullanıyorum problem yaşamadım. Sistemin kalanında bir sıkıntı var mı?
  15. J

Valorant Düşük FPS Sorunu

Sistem Özelliklerini Aşağıya belirttim. 300 ile 200 fps arasında oynuyorum yeri gelince 150 lere kadar düşüyor böyle bir sistemin bu kadar düşük fps alması normal mi? CPU: İntel i5 12600kf olarak düzelteyim.
  16. J

AutoCad, Solid ve Oyun için Laptop

Arkadaşlar Arkadaşım için laptop arıyoruz kendisi makine okuyor AutoCad, Solid tarzı programlar kullanıcak ve arada da oyun oynar wolfteam falan oynuyor bütçesi 9k civarı tavsiyelere açığız laptop olması şart. 1642224227...
  17. J

Günlük kullanım ve müzik dinleme için kulaklık önerisi

Selamlar, çoğunlukla müzik dinlemek için kullanacağım. Ayrıca YouTube video izlemek için de sıkça kullanacağım. Gerektiğinde telefon görüşmesi yapacağım. Silikonsuz AirPods'un şekline benzeyen bir Bluetooth kulaklık arıyorum. Biraz araştırmam sonucu bu 2'li arasında kaldım. Genelde Türkçe...
  18. J

Polis evine gidebilir miyim?

Arkadaşlar babam rahmetli polis malulen emekli olup rahmetli oldu. Üniversite'me çok yakın polis evi var ve dışardan yemek artık bıkkınlık verdi. Ben polis evine gidip yemek yiyebilir miyim?
  19. J

Trust GXT 833 Thado Klavye Alınır mı?

Arkadaşlar TKL klavye ihtiyacım var. Aynı zamanda mekanik klavye sesi sevmem ve öğrenci evimdeyim ses yapmak istemiyorum. Bu yüzden membrane klavye daha iyi olucak bende red switch isterim fakat bütçemi fazla aşıyor Gamepower almak istemiyorum. Amazon.com.tr de Trust'ın klavyesi denk geldi sizce...
  20. J

50 TL USB ÇOKLAYICI TAVSİYESİ

50-60 TL Bütçem var Laptopta kullanmak için USB çoklayıcı ihtiyacım var. Gerekirse kullanacağım ekipmanları yazabilirim. Çoklayıcının kablo uzunluğu fazla önemli değil ve 2.0 3.0 arasında ki fark nedir? mouse klavye kulaklıkta herhangi birinde gecikme olmasın istiyorum mümkünmüdür?
Geri