Arama sonuçları: *

• Users: ErenErk
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. ErenErk

30.000 Tl ofis laptop önerisi

Merhabalar 30 35 bin TL bütçeye macbook emsali laptop önerebilir misiniz? Uzun ömürlü olmasını istiyorum. Ekran kartına gerek yok aksine şarj ve ozellikle kamera konusunda iyi olmasını istiyorum. Veya direkt bir laptop önermek yerine alırken nelere dikkat edebileceğimi, hangi modellerde...
  2. ErenErk

15 20 bin TL ye apu sistem önerisi

Merhabalar, sadece ofis icin kullanılacak bir kasa toplamak istiyorum, ekran kartlı olursa çok pahalı oluyor bu yüzden apu sistem toplamaya karar verdim, bu bütçede önerileriniz var mı acaba? Ddr5 tabi öncelik fakat bütçe çok zorlanırsa kaliteli bir ddr4 tercihim olur, uzun ömürlü bir sey...
  3. ErenErk

Yardım S22 güncelleme sonrası bootloop

Merhabalar, s22 telefonum son one ui guncellemesinden sonra boşta dahi olsa sürekli olarak 5 10dk da bir yeniden başlatıyor. Müşteri hizmetleriyle konuşmaya çalıştım ama sadece bize yollayın diyor. Eski güncellemeye dönmemin bir yolu veya hata kodunu görebileceğim bir yöntem var mı windowstaki...
  4. ErenErk

Yardım S22 son güncellemeden sonra restart

Merhabalar, s22 telefonum son one ui guncellemesinden sonra boşta dahi olsa sürekli olarak 5 10dk da bir yeniden başlatıyor. Müşteri hizmetleriyle konuşmaya çalıştım ama sadece bize yollayın diyor. Eski güncellemeye dönmemin bir yolu veya Hata kodunu görebileceğim bir yöntem var mı...
  5. ErenErk

Yardım Fifine Ampligame H9 alınır mı

Normalde iem kulaklik bakiyordum ama şu anda elit müzik sitesinde 2400 TL ye düşmüş o yüzden fiyatı cezbetti, kaliteli diye biliyorum çünkü. Bu fiyata alınır mı, kaçırılmayacak bir fırsat mı, bunun yerine mchose v9 pro almak ses kalitesi açısından nasıl değişir?
  6. ErenErk

250tl Aux kablo önerisi

İndirimden anker soundcore 2 aldim, Bilgisayarda kullanmayı düşünüyorum ama aux kablosu gerekiyormuş sanırım, sesi bozmayacak kalitede bir aux kablosu önerir misiniz?
  7. ErenErk

Maksimum 2k ya kulakici kablolu önerisi

Merhaba oyun ve günlük kullanım için kaliteli bir kulaklık önerisi istiyorum, anakartım asus prime b650m-r. Aklımda olan 2 3 model var hangisi daha iyi bilemedim: https://wraithesports.com/products/moondrop-chu-ii-iem-kulaklik https://wraithesports.com/products/linsoul-7hz-zero-2...
  8. ErenErk

Yardım Aula F75 dongle kaybettim

Aula f75 dongle kaybettim, muhtemelen anakartı vatan bilgisayar garantiye gönderirken takılı bıraktım ama emin değilim, yerine koyabileceğim bir şey veya tedarik edebileceğim, satın alabileceğim her hangi yer var mı acaba? ya da vatana ne şekilde nereden sorabilirim Geçen sene herkesle birlikte...
  9. ErenErk

Öneri 3 bin lira 6000mhz ram önerisi

İyi forumlar, bugün asus prime b650m-r ddr5 anakart satın aldım, ilk sorum, ileride yükseltme şansım olması için tek slot 16gb ram almayı düşünüyorum. ddr5 te ddr4 teki gibi slotları doldurmak cok da önemli değil diye biliyorum bu konuda aydınlatırsanız sevinirim, ikinci olarak da 6000mhz ve...
  10. ErenErk

İşlemci yerine komple sistem yukseltmek mantikli mi?

Belki bilenler vardır 2 3 aydır mavi ekranla ve vatanla uğraşıyorum, sonuç olarak işlemcim sorunlu çıktı ve 3 bin lira para iadesi oldu. Bunun üstüne 10 daha koyup ddr5 sisteme gecmek mantıklı olur mu sizce B650m-r Ryzen5 7600 Cl30 6000 tek slot ram almayı düşündüm, farklı parca önerileriniz...
  11. ErenErk

❌İndirim Bitti! Corsair HS55 kulaklık 1939TL

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_corsair-hs55-surround-dolby-audio-71-surround-carbon-ca-9011265-eu-kablolu-kulak-ustu-kulaklik-siyah-1229593.html Fiyatı uygun görünüyor. Gx30 pro veya v2x yerine alınır mi, ne dersiniz?
  12. ErenErk

Öneri 2000 Tl kablolu kulak üstü kulaklık önerisi

Fps ve hikaye oyunları, video film dizi, kısacası genel kullanım amaçlı 2000tl bandında önerebileceğiniz kulaklık var mı, mikrofon kalitesi çok da önemli değil. aklımda gx30 pro, razer v2x ve fifine h9 vardı, başka öneriniz varsa bekliyorum
  13. ErenErk

Öneri ASUS TUF Gaming F16 FX607VU-RL001 alınır mı

Incehesap gaming gecesinde bugün 30 31k civarına düşüyor, işlemcisi olsun markası olsun piyasadan düşük gibi geldi, 30k bütçeye bundan iyisi var mıdır? Batarya konusunda nasıldır...
  14. ErenErk

Öneri Vatan bilgisayar satış sonrası hakkında

Geçen sene vatandan hazır sistem aldım, son 1 aydır mavi ekran almaya başladım. Bunun son 2-3 haftası forumdaki arkadaşların yardımıyla halletmeye çalıştım fakat olmadı. En son vatana gitmeye karar verdim. Vatandaki personelin bana direkt olarak söylediği şu: Burada işi bilen biri yok dışarıda...
  15. ErenErk

Yardım Mavi ekran sorunu ssd den olur mu

Gören olduysa 1 2 haftadir mavi ekranla uğraşıyorum ne yaptıysam olmadı, vatana gittiğimde servis destek ekibinin işten anlamadığını ve disarda bi bilgisayarciya yaptırmamı söyledi. Bilgisayarcı ssd ısındığı icin mavi ekran veriyor dedi ssd boşta 50, daha sonra 65 70 dereceye kadar ulaşıyor bu...
  16. ErenErk

Mavi Ekran Açıp kapatma anında mavi ekran

Win11 de Mavi ekran aldığım için format attim ve win10 a geçtim, tüm driverları kurdum her şeyi hallettim, windows 10 güncellemelerini yaptım. Ekte paylaştığım şekilde yaklaşık 1 1.5 saat açık bıraktım her şeyi tam performansta kullansın diye, testin sonucunda her hangi bir kapanma mavi ekran...
  17. ErenErk

Win10 usb ile format

Gigabyte boot menüsünde flas belleğimi seçemiyorum, üstüne gelip enter bastığımda ekran gidip geliyor tekrar boot menüsü açılıyor. Sorun neyden kaynaklı olabilir?
  18. ErenErk

Mavi Ekran Win11 e geçtiğimde ekran gidip geliyor

Geçen gün win11 e güncelleme yaptım. Bu arada gpu driverlarını da win11 e uygun şekilde guncelledim Başlarda bir sorun yokken tarayıcıya girdiğimde ekran surekli olarak hızlıca gidip geldi, oyunlarda masaüstünde herhangi bir sorun yoktu. Daha sonra oyuna girdiğimde yaklaşık yarım saat...
  19. ErenErk

Öneri H2002p vs H2002E Pro hakkinda

Arastirdigimda e pro serisinin h2002p ye göre donanımsal olarak daha iyi olduğunu gördüm, fakat anakart önemliymiş sanırım performansını tam alabilmek adına. Anakartım GIGABYTE H610M H V2, ses karti yeterli olur mu acaba
  20. ErenErk

Yardım 6700xt driver sorunu

Merhaba, Bilgisayarda herhangi bir iş yaptığımda veya sadece masaüstünde açık durduğunda bile kendiliğinden ekte olduğu gibi bir mavi ekran veriyor. Daha önce de mavi ekran vermeden direkt gpu kapanıyor ve görüntü gidiyordu. bilgisayarı kapatip tekrar açtığımda gpu yu direkt görmüyordu ve...
Geri