Arama sonuçları: *

• Users: JeyliBon
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. JeyliBon

Bilgisayar Montajında Kablolama Yardımı Gerekli

Arkadaşlar şuan ssd,işlemci,anakart,ram montajını yaptım soğutucuyu da takmıştım ama geri çıkardım kablolamada zorluk oluyor diye şimdi kablolama yapmaya çalışıyorum. Şimdiye kadar CPU güç girişi 24Pin anakart güç girişi HD Audio girişi Kasadaki USB 3.2 falan girişlerini Şu Power Sw,reset...
  2. JeyliBon

Pc Montajı Yardım Lütfen!

Arkadaşlar pc yi montajlayayım dedim anakarta rami ssd yi işlemciyi montajladım Thermalright Phantom Spirit 120se argb montajına mı geldi sıra tam bilmiyorum eğer onu montajlayacaksam önce anakartı kasaya taktıktan sonra mı yoksa anakartı daha kasaya koymadan üstüne mi montajlamam lazım bir de...
  3. JeyliBon

2000TL Bütçeyle Sessiz Oyun Klavyesi Tavsiyesi

Arkadaşlar 2000TL bütçem var tam 2000 1tl bile geçemem maalesef, fazla bir kriter aramıyorum klavye de ses fazla çıkarmasın genel de oyun oynayacağım 1-2 video izledim lineer switch ve red switch sesi güzel duruyordu ama klavye alanına pek hakim değilim beni bilgilendirip tavsiye ederseniz çok...
  4. JeyliBon

Yardım Bu mousepad alınır mı?

https://www.akakce.com/mouse-pad/en-ucuz-klassegear-pro-white-map-lines-90x40-cm-xxl-gaming-oyuncu-mousepad-fiyati,928201362.html Arkadaşlar bu klasse pro modelini kullanan var mı nasıldır alınır mı ya da daha iyi mousepad varsa tavsiyeleriniz bekliyorum siyah olmasın ama lütfen 1000TL yi...
  5. JeyliBon

3000TL bandı mouse önerisi?

Arkadaşlar genelde FPS oyunları oynuyorum dün Scyrox V6 alıcaktım ama 300TL zam gelmiş şansıma ben de başka seçenekler de bakayım dedim 3000Tl yi fazla aşmayacak şekilde mouse önerir misiniz? -Elim 18Cm civarı palm tutuyorum genelde
  6. JeyliBon

İNDİRİM! Asus Prime B650M-K 4339TL

Daha bugün 300TL pahalıya aldım hemen indirime girmiş bayadır düşmüyordu bu kadar bu fiyata daha iyisi yok ihtiyacı olan çöksün https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-asus-prime-b650m-k-amd-am5-ddr5-micro-atx-fiyati,256378121.html
  7. JeyliBon

Yardım Kasa-PSU öneri lütfen

Arkadaşlar elimdeki sistem -B650M-K -R5 7500F -RTX 5070 -2x16GB RAM -1TB SSD -Thermalright Phantom Spirit Soğutucu Kabaca bunları almış bulunmaktayım son olarak kasa ve psu kaldı 5k yı geçmeyecek şekilde daha ucuz olursa daha iyi olur ama psu güvenilir olsun bir iki öneri aldım şunlar gibi...
  8. JeyliBon

Hangi Parçaları Almalıyım?

Arkadaşlar şuan elimde Ryzen 5 7500f , RTX 5070 ve Thermalright Phantom Spirit ARGB var RAM,SSD,Anakart,Kasa-Psu eksik sistemde Sizlerden tavsiye bekliyorum bu kalan parçalar için bütçem 16-17k fazla geçmesin lütfen benim aklımda birkaç parça var ama sizden fikir almak istiyorum
  9. JeyliBon

Cashback i hangi parçada kullanmalıyım?

Arkadaşlar PC topluyorum gaming gen ya da itopyadan iyzico ve parolapara ile bir parça alıcam: İşlemci soğutucu Kasa-PSU Anakart Ram SSD Bunlardan bir tanesini bu kampanya ile alayım diyorum parça,model tavsiye bekliyorum sizlerden bütçe olarakta 3-4k yı fazla aşmasın lütfen
  10. JeyliBon

Tek tek toplama sistem tavsiye bütçe 60k

Arkadaşlar bu konuyu muhtemelen son kez açıcam çünkü artık yavaştan pc yi toplamaya başladım sizlerin fikrini almayı düşünüyorum son kez şuan elimde bulunanlar Ekran Kartı:İnno3D 5070 25.600TL Monitör:Asus Rog Strix FHD 310HZ XG259CMS 9000TL Diğer parçaları da en geç 2 hafta içinde toplayacağım...
  11. JeyliBon

Boyum aileme göre normal mi kısa mı?

Arkadaşlar babam 166 annem 161 cm aslında baba tarafı genel olarak kısa boylu anne tarafı da ortalama denebilir dayım 176 cm teyzem falan annemle aynı boyda ancak kız kardeşim 171 cm ben de 172cm boyundayım garip bir şekilde aynı boydayız küçük erkek kardeşim de benden uzun olcak gibi duruyor...
  12. JeyliBon

51.510TL Hazır Sistem alınır mı?

Arkadaşların foruma düşmüştü 1-2 kere bu hazır sistem özelleştirmeler ile alınır mı sizce tek tek toplayınca ekran kartı muadili ile 50.500 civarı falan oluyor 1000tl daha fazla bu şekil ancak tek tek toplayıp montajıydı her parçanın kendine ait garantisiydi fazla fiyat farkı yoksa hazır sistem...
  13. JeyliBon

Yardım 9000TL ye 2. El Monitör alınır mı?

Arkadaşlar 1080p yüksek hz oyuncu monitörü bakıyorum bayadır sıfır olur 2. El olur ancak sıfır fazla stok olmadığından galiba fiyatlar çok fahiş bende 2. El de Asus Rog XG259CMS 310 hz monitörünü buldum 9000tl ye şuanlık anlaştık kutu fatura garantisi var temiz gibi duruyor görsellerden gidip...
  14. JeyliBon

RX 9070 Alınır mı???

Arkadaşlar 25K ya 1 aylık 2. El RX 9070 alınır mı yoksa 2K daha fazla verip sıfır RTX 5070 mi alayım ne diyorsunuz
  15. JeyliBon

2.El Ryzen 5 7600 alınır mı

Arkadaşlar sıfırdan sistem kurmayı düşünüyorum sıfır fiyatlar çok uçuk geliyor işlemci zor bozulan bir donanım olduğu için 2. El alasım var gidip deneyip bütün testleri edicem kutulu faturalı garantili R5 7600 alınır mı 5000TL fiyata
  16. JeyliBon

Hangi monitörü almalıyım?

Arkadaşlar 24 inç fps oyunları oynamak için monitör almayı düşünüyorum sizce hangi monitörü almalıyım normalde XG259CMS alıcakken fiyatı uçunca şuan 3 seçeneğim var açıkçası 2.el kutulu faturalı garantili Asus ROG XG249CM 7500TL 2.el kutulu faturalı garantili DELL G2524H 6700TL Sıfır Samsung...
  17. JeyliBon

Arabaya Bluetooth bağlama

Arkadaşlar 2012 model transporterımız var arabayı sürerken müzik dinlemeyi seviyorum ama arabada aux ya da usb girişi yok sadece CD girişi var arabada apple car tarzı bir masraf yapmadan nasıl kısayollu bluetooth kullanabilirim bir arkadaşım çakmak girişinden bluetooth sağlayan bluetooth kiti al...
  18. JeyliBon

Neden Hiç Hazır F/P Sistem Çıkartmıyolar?

Arkadaşlar hatırlıyosanız eskiden çok güzel f/p sistemler olurdu DA olsun PC hocası olsun vb. gerçekten indirimli sistemler çıkardı çok uzağa gitmeye gerek yok 2025 yılına girdik neredeyse 2.5 ay oldu güzel f/p hazır sistemi geçtim sistem tavsiyesi bile gelmez oldu o kadar nvidianın 50 serisini...
  19. JeyliBon

Topladığım Sistem Hakkında Fikirleriniz?

Arkadaşlar bütçem 55k ya kadar belki biraz daha çıkabilirim düşündüğüm parçalar kısacası şunlar: İşlemci:R7 9700x Soğutucu:CoolerMaster Masterliquid ML240L 240mm sıvı soğutma Ekran Kartı:Rtx 5070 veya Rx 9070xt =>tamamen fiyatına bağlı olucak indirim kovalicam Anakarta daha tam karar veremedim...
  20. JeyliBon

Asus XG259CMS memnun musunuz?

Arkadaşlar bu monitörü hali hazırda kullanan var mı varsa nasıl memnun musunuz 12 k gibi bu bütçelerde daha iyi seçenekler var mıdır fps oyunları için teşekkür ediyorum şimdiden
Geri