Arama sonuçları: *

• Users: omerfrktrz
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. O

Toplama Oyuncu PC Tavsiyesi

5500 TL bütçem var. Genellikle Forza Horizon 4, Valorant, Fortnite, PUBG, R6 oynayacağım. En F/P sistem önerilerinizi bekliyorum.
  2. O

Kedim bana saldırıyor

20 gündür köydeyim kedimde babamla birlikte evde bugün kedimle buluştum ama bana ve anneme saldırıyor aynı yabancılara saldırdığı gibi fakat babama hiçbirşey yapmıyor bunun sebebi ne sizce yardımcı olur musunuz?
  3. O

Kulaklık Önerileriniz

Amazondaki Prime Day kampanyasından silikonlu kulak içi kulaklık bakıyorum önerilerinize açığım Bütçem ortalama 60 TL
  4. O

Hangi Kulaklığı Önerirsiniz?

Airpods'umun şarj kutusu bozuldu. Yakında köye gideceğim idarelik bir kulaklık arıyorum Amazon'da bu iki kulaklığı buldum biri indirimde hangisini tercih edeyim sizce...
  5. O

Bu sisteme Windows 10 kurulur mu

Elimde eski bir laptop var. Windows 10 kurmak istiyorum ama donma, kasma yapmasını istemiyorum. Film açması, Discord'da sıkıntı çıkarmaması, arka palnda Spotify'ı açması, VS Code falan çalıştırması benim için yeterli olur. Özellikleri şöyle: İntel Core2 Duo P7350 Nvidia GeForce 9400M 4GB DDR2...
  6. O

Windows 11 Sızdırılan İndirme Linki (GoFile)

Dün sızdırılan Windows 11'in ISO dosyasını buldum. Dosyayı ben hazırladım, bu yüzden önerim kullanmadığınız bir flash diske ISO dosyasını atıp sanal bilgisayara Windows 11'i kurmanız. LİNK: https://gofile.io/d/QV6dde 1623835917 Dosyayı ben hazırlamadım yanlış yazmışım kusura bakmayın.
  7. O

120GB SSD Tavsiyesi.

2 gün önce 120GB Patriot Burst SSD'den 200-250mb hızında okuma yazma aldığım için iade ettim. Sağlam, sıkıntı çıkarmayacak 120GB SSD önerilerinize açığım, bütçem en fazla 220tl (Patriot Burst'u önermeyin kullandım ve iade ettim dediğim gibi)
  8. O

SSD'den herşeyi silme

Yeni bir SSD aldım fakat okuma-yazma hızı aşırı düşük çıktı bende iade edeceğim. İçindeki bütün her şeyi nasıl silebilirim? 1622114642 hiç bilen yok mu?
  9. O

SSD Yazma-Okuma hızı nasıl?

2 gün önce Patriot Burst 120GB SSD aldım. İçinde sadece Windows 10 ve 3 tane uygulama kurulu. CrystalDiskMark'tan test yaptım sonuçları sizce nasıl?
  10. O

HDD'ye tamamen format atma

Yeni bir ssd aldım Windows'u SSD'ye kurdum o yüzden HDD'de Windows'un durmasına gerek yok ve içindeki dosyalarında. Tamamen format atmak istiyorum ama driverler'ın durması lazım nasıl kuruluyor bilmiyorum çünkü. Bunun bir yolu var mı? 1621952808 Driverlar gitmeden format atmanın bir yolu
  11. O

Harddiskten SSD'ye sadece Windows'u atma

120GB Patriot Burst SSD aldım. Şu an içi boş. Harddiskimden SSD'ye sadece Windows'u nasıl atabilirim? Harddiskimde ise toplam 249GB yer kullanılıyor o yüzden tamamen klonlama yapamam.
  12. O

Sevdiğiniz Wallpaperları atın :)

Şuan kullandığınız veya sevdiğiniz wallpaperları atın hem ben hemde isteyen arkadaşlar indirip kullansın.
  13. O

120gb SSD önerisi yapar mısınız?

Aşağıdaki 3 SSD arasında kaldım hangisini önerirsiniz? https://www.amazon.com.tr/dp/B0913GPC19/ref=asc_df_B0913GPC191616808780000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B0913GPC19&linkCode=asn...
  14. O

120gb SSD önerir misiniz?

Araştırmalarım sonucu en çok önerilen 4 SSD'den hangisi en iyisidir size? NOT: Bütçem ortalama 200 tl 120gb SSD önerilerinize açığım https://www.akakce.com/ssd/en-ucuz-apacer-120-gb-panther-as340-120gb-2-5-sata-3-0-fiyati,480884014.html...
  15. O

4000 TL sistem önerisi

Bütçem 4000 TL en fazla 4500’e çıkabilirim. Gta 5, Valorant, CS:GO, ETS 2 gibi oyunlar oynayacağım. Bu bütçede bi PC önerir misiniz
  16. O

G105 mi B120 mi daha iyi

Logitech g105 ve bloody b120 arasında kaldım. Hangisini önerirsiniz. Uzun süre oyun oynamıyorum, uzun yazı yazdığım oluyor. Hangisi daha mantıklı 1618678125 Kimsenin bir fikri yok mu
  17. O

300 TL ekran kartı önerisi

Öncelikle benim bütçem 300 TL en fazla 350 TL’ye çıkabilirim. Sistemimde İ3 550 4GB 1333mhz ram Asus p7h55-m lx Darboğaz olmayacak bir ekran kartı önerebilir misiniz.
  18. O

Minecraft Ekran Hiçbir Şey Yok

Resimdeki gibi ekranda hiçbir şey gözükmüyor. Yanlışlıkla elim bir tuşa değdi sanırım ama hangi tuş anlamadım. 1616768189 craft rise bu arada
  19. O

Logo tasarımcılığına giriş

Öncelikle hepinize iyi geceler. 15 yaşındayım ev bir laptop almak istiyorum 10k civarlarında. Ailem kendim çalışıp almamı söyledi (ki bende çalışmak, para kazanmak istiyorum aileme yük olmak istemiyorum). Bende kendime uygun iş bakmaya başladım, korona olduğundan ve 15 yaşında olduğumdan dolayı...
  20. O

15 Yaşında Para Kazanma Yolları

Öncelikle iyi forumlar, Ailemin kazancı Allah'a şükür yerinde ama istediğim bazı şeyleri kendi paramla almam gerektiğini söylüyorlar (bilgisayar, donanım vs.). Bende hem tecrübe kazanmak hemde para biriktirmek için işe girmek istiyorum ama ne tarz işlerde çalışabilirim pek bir bilgim yok...
Geri