Arama sonuçları: *

• Users: beratw
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. B

eski pc upgrade için yardım

selamlar eski neredeyse 10 yıllık bir pcm var apu bir sistem içinde Intel® Masaüstü Anakartı DH55PJ 2GB RAM İŞLEMCİ Intel(R) Core(TM) i3 CPU 540 @ 3.07 GHz 3.06 GHz bu şekilde bir şeyleri değiştirmek istiyorum içine ne koysam ölü yatırım olur biliyorum ama durumlar bunu el veriyor espor...
  2. B

pc yenileme önerilerinize açığım

dün bir adet konu açmıştım 10 yıllık pc mı yenilemek istiyorum diye aslıdna ben de biliyorum ölü yatırım olacak ama bazı sebeplerden dolayı yeni pc alamıyorum dh55pj anakart 2 gb ram apu bir sistem İŞLEMCİ Intel(R) Core(TM) i3 CPU 540 @ 3.07 GHz 3.06 GHz bu yönde şu parçaları...
  3. B

10 yıllık sistemimi geliştirmeyi düşünüyorum yardım

sistemim apu bir sistem biraz geliştirmek istiyorum 1000 lira param var neler almalıyım Intel® Masaüstü Anakartı DH55PJ 2GB RAM İŞLEMCİ Intel(R) Core(TM) i3 CPU 540 @ 3.07 GHz 3.06 GHz EKRAN KARTI intel hd graphics(core i3) Tavsiyeleriniz ibekliyorum 2. el alamam bu arada kişisel...
  4. B

Alacağım sistem nasıl ?

https://www.itopya.com/teknomega-msi-geforce-gtx-1660-super-ventus-oc-6gb-intel-i5-10400f-16gb-ddr4-512gb-ssd-geforce-espor-pc/ bu sistemi almayı düşünüyorum bana iyi geldi nasıl sizce alınır mı ?
  5. B

7000 ₺ sistem önerisi

10 yıllık bilgisayarımdan sonra ailemi ikna ettim ve bilgisayar alacağım. Bütçem 7000 TL Monitör Dahil, bu konularda fazla bir bilgim yok yardım ederseniz sevinirim. Monitör olarak bunu düşündüm toplamışken iyi bir şey toplamak istiyorum...
Geri