Arama sonuçları: *

• Users: Yaşar Bey
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Y

Sportive güvenilir mi?

Sportive sitesinden ayakkabı alıcağım güvenilir mi ayakkabılar orjinalliğini bilen varmı
  2. Y

Nike tr veya Nike uygulaması trye getiriyormu

Nikedan ayakkabı almayı düşünüyorum niketr yada Nike ın uygulaması trye getiriyormu
  3. Y

R-gol sitesi güvenilirmidir

R-gol sitesinden alışveriş yapmayı düşünüyorum güvenilir mi? ve kaç günde gelir
  4. Y

Alt tab atınca birdeha oyuna girememe.

Windows 7 kullanıyorum alt tab atınca oyuna giremiyorum oyuna basınca sürekli f11 basıyorum küçük ekran oluyor sonra tekrar f11 yapınca tam ekran oluyor napabilirim ?
  5. Y

Merhabalar Everest Sgm-x7 alınır mı?

Merhabalar Everest Sgm-X7 mousune almayı düşünüyorum nasıl bir mouse sensörü iş görürmü minecraft oynuyorum drag click sayarmı . Şimdiden teşekkür ederim . Yada bu fiyata başka drag click sayan mouse önerebilir misiniz? .
  6. Y

Windows 7 başlat yeri yan döndü

1625162812 Böyle oldu
  7. Y

Oyun için thradripper uygun olurmu.

AMD Ryzen Threadripper 1920X bu işlemci bana göre güzel bir işlemci ve 2400 lira bana uygun geldi alınır mı?.
  8. Y

Ben ürün anahtarını girerken sağa veya sola kayıyor

Ben win 7 ultimate 32 bit işletim sistemi kullanıyorum şuanki ürün kodunu yazerken kabul etmiyor eksik diyor burdaki: kodugirince kabul etmiyor
  9. Y

Benim bilgisayarım 32 bit windows 7 ultimate devamı sığmadı

Benim bilgisayarım 32 bit windows 7 ultimate ben bunun 64 bit iso dosyasını indirecektim ürün anahtarı istiyor windowsun ürün anahtarını nasıl öğreneceğim
  10. Y

Geforce now tarayıcıdan açtığımda bağlantı kuruluyor diyor ama kuramıyor

Geforce now tarayıcıdan açtığımda bağlantı kuruluyor diyor ama kuramıyor
  11. Y

Game+ üyeliğinde telefon numarası istiyor peki numarayı yazsam bir şey olurmu

Başlıkta yazdığım gibi Game+ üyeliğinde telefon numarası istiyor peki numarayı yazsam bir şey olurmu
  12. Y

Win 7den win 8.1 yada win 10 a dosyalarımı kaybetmeden geçebilirmiyim

Başlıkta dediğim gibi dosyaları kaybetmeden geçebilirmiyim
  13. Y

Öneri mouse bütçe 40 tl

Merhaba arkadaşlar ben bir mouse alıcam bir mouse gördüm turbox biliyorum dandik ama beni böyle 2-3 ay götürürmü pek oyun oynamam https://www.trendyol.com/turbox/tr-m3-oyuncu-isikli-mouse-p-66901144?boutiqueId=555740&merchantId=149926 eğer götürmez derseniz 40 tl ye mouse önerebilirsiniz
  14. Y

Apu sistem ekran kartı sıcaklık

Benim ekran kartım yok yani hd grapichs var ben sıcaklık değerlerine bakarken gpu çok ısınıyor gözüküyor önemsemelimiyim
  15. Y

Bende 6 gb ram olmasına rağmen 3 gbsi kullanılıyor

Bende 6 gb ram olmasına 3 gb kullanılıyor
  16. Y

i3 10100 ve i3 10100 f arasında nekadar perfornmas farkı vardır

Hangisini almalıyım
  17. Y

Arkadaşlar Acer nitro ed270x 240 hz monitör nasıldır acaba

https://www.hepsiburada.com/acer-nitro-ed270x-27-240hz-1ms-hdmi-display-adaptive-sync-full-hd-curved-monitor-um-he0ee-x01-p-HBV0000103LRV?magaza=Teknobiyotik bi bakın belki alırsınız 27 inç cve240 hertz ama çok ucuz
  18. Y

27 inç 144 hz monitörmü 24 inç 165 hertz monitörmü

Başlıkda dediğim gibi hangisini tercih ederdiniz
  19. Y

Poco x3 pro alınır mı?

Ben poco x3 pro çıktığında almayı düşünüyorum poco x3 deki gii kötü işlemci olmaması beni cezbetti ve 250 euro ucuz yani
Geri