Arama sonuçları: *

1. Yavuz Sultan Selim

🎊 VEE SİSTEMİMİ TAMAMLADIM! SİZCE NASIL?🗯️

Dostlar çok şükür artık bitti ve her şey tıkırında çalışıyor, OC ve A-XMP vs tüm BIOS ayarlar, update ve güncellemeler vs eksiksiz. CS2 oynuyorum ve gayet güzel FPS alıyorum 1280x960 - Orta/Kalite ayarlarında ortalama AVG 400 FPS civarı. Ekran kartı aslında fazlasıyla işimi görüyor ama daha yeni...
  2. Yavuz Sultan Selim

🟢 BENZİNE BİR İNDİRİM DAHA GELİYOR! 🎉

Brent petrol fiyatları son 4 yılın en düşük seviyesine düşmesiyle, motorin ve benzin fiyatlarına indirim olarak yansıdı. Motorine 2 lira 64 kuruş, benzine 2 lira 24 kuruş indirim pompaya yansıdı. Petrol fiyatlının 60 dolar seviyesinde seyretmesiyle benzine 1 lira 36 kuruşluk yeni bir indirim...
  3. Yavuz Sultan Selim

🟢 AKARYAKITA İNDİRİM GELİYOR! 🎉

Bugün otogazın litre fiyatına 82 kuruş indirim geldi. Otogazın ardından 9 Nisan Çarşamba'dan itibaren (yarın) benzin ve motorine indirim geliyor. Benzindeki indirimin miktarı 2 lira 15 kuruş, motorindeki indirim ise 2 lira 64 kuruş olacak. Fiyat değişikliğini ardından benzin ve motorinin fiyatı...
  4. Yavuz Sultan Selim

🔥MAALESEF TRCS BİTTİ! ETERNAL FİRE KADROSU AYRILDI!

Arkadaşlar gerçekten çok üzüldüm bu duruma, hem üzülüp hem de öfkelendim. Bir TRCS sevdamız vardı o da burada noktalandı artık. Eternal Fire oyuncuları komple Aurora takımına transfer oldu, biraz önce açıklama yapıldı. Peki neden? Çünkü TRCS de sponsor ve kaynak bulmak oldukça meşakatlidir ve...
  5. Yavuz Sultan Selim

🟢 AKARYAKIT ZAMMI İPTAL EDİLDİ! :)

Brent petrol ve dolar kurundaki dalgalanmaların akaryakıt fiyatlarına yansıması sonucu benzine beklenen 1 lira 25 kuruşluk zam, EPDK tarafından iptal edildi. KAYNAK
  6. Yavuz Sultan Selim

🔥CS2 DE 51 KASA AÇTIM İNANAMIYORUM BU NEE!

DOSTLAR YEMİN EDERİM ELLERİM TİTRİYOR YAZARKEN VARYAAAAA ÇILDIRMAK ÜZEREYİM!!, o_O:blobdance::ROFLMAO: HAYATIMIN ŞANSINI KULLANDIM RESMEN, AGA CS2 YE YENİ GELEN OPERASYON BİLETİNDEN 5 TANE (toplam 80 dolar) verdim ve 2 gündür puan kastım, 51 tane yeni gelen Fever Kasasından açtım ve onun içinde...
  7. Yavuz Sultan Selim

🔥🔥BENZİNE 2,5 ₺ ZAM GELİYOR!

Akaryakıt fiyatlarında yeni bir zam dalgası geliyor. Benzin grubunda litre fiyatında 2 lira 50 kuruş artış olacak. Fiyat artışı 3 Nisan'dan itibaren geçerli olacak.
  8. Yavuz Sultan Selim

CS2 de oyun yükleniyorda takılıyor.

Beyler 10 maçın neredeyse 3 ünde şu olayı yaşıyorum. Ekranda gördüğünüz gibi takılıp kalıyor. Donma falan değil bu, görüntüler ve sağ alt bar çubuğunun üstünde ki yazılar sürekli değişiyor ama bu böyle takılıp kalıyor ve oyuna girmiyor sizde de bu oluyor mu?
  9. Yavuz Sultan Selim

🔴 BENZİN, MOTORİN ve LPG'YE ÜÇLÜ ZAM KAPIDA!🔥

Döviz kurlarında yaşanan rekor artışların akaryakıt fiyatlarına zam olarak yansıyacağı bildirildi. Gelecek haftadan itibaren geçerli olmak üzere LPG'de 65 kuruş, motorinde 1 TL ve benzinde 1,30 TL artış kaydedileceği bildirildi.
  10. Yavuz Sultan Selim

Sizce hangi Desert Eagle skinini alayım?

1- Ocean Drive 2- Printstream
  11. Yavuz Sultan Selim

🔥 EURO TARİHİ REKOR KIRDI! 40 ₺🔥

1 Euro ilk kez 40 lirayı aşarak rekor tazeledi
  12. Yavuz Sultan Selim

🖱️ Mouse tutuşunuz nedir? (Palm, Claw, Fingertip) +DPI & Sens 🎮

Merhaba arkadaşlar 🙌 Mouse tutuş şekli, konfor ve performans açısından oldukça önemli bir faktördür. FPS, MOBA veya RTS gibi oyun türlerinde farklı tutuş stilleri, hassasiyet ve hız konularında avantaj sağlayabilir. Aynı zamanda, günlük kullanımda bile konfor açısından fark yaratır. Bu yazıda en...
  13. Yavuz Sultan Selim

Yardım AMD Software ile ilgili, HANGİSİNİ YÜKLEMELİYİM?

Dostlar sistemimi topladım çok şükür. RX6900XT için AMD driverini indiriyorum. Bu 6 tanesinden kesinlikle gereksiz dediğiniz bir şey var mı? Yoksa hepsini olduğu gibi dokunmadan yükleyeyim mi?
  14. Yavuz Sultan Selim

Yardım MSI B650M Driver Hakkında

Bu anakartın driverlarını indireceğim buradaki 5 ana başlıktaki driverlerin hepsini mi yüklemeliyim? System & Chipset Drivers On-Board VGA Drivers LAN Drivers On-Board Audio Drivers On-Board PIDE/SATA Drivers - MSI B650M GAMİNG PLUS WİFİ ANAKART AMD AM5 - SAPPHİRE RX6900XT NİTRO+SE - 7500F -...
  15. Yavuz Sultan Selim

Windows 11 Pro'mu yoksa Home'mu?

Dostlar yeni sistemim için tüm parçalar tamam bu akşam birleştireceğim ama ondan önce şu Windows kurulumu için hangisini yüklesem diye karar veremedim. Siz hangisini tavsiye edersiniz?
  16. Yavuz Sultan Selim

Montaj ve sök tak için tornavida seti gerek!

Dostlar hayırlı sahurlarınız olsun Bu linkini attığım ürün tüm montaj işleri için; telefonundan, ekran kartına kadar her ürünü sök-tak yapmamı sağlayacak kadar işimi görür mü? Veya daha iyi F/P ürün tavsiyesi olan var mı? https://ty.gl/k44bbbc4b4ed6
  17. Yavuz Sultan Selim

Çözüldü✓ 3 İŞLEMCİ ARASINDA KARARSIZ KALDIM

Merhaba dostlar, sistem topluyorum şuan ve topladıklarım şunlar; - Anakart: MSI B650M Gaming Plus WiFi AMD B650 7200 MHz (OC) DDR5 Soket AM5 mATX Anakart - Ekran Kartı: Sapphire RX 7800 XT Nitro+ 256 Bit GDDR6 16 GB Ekran Kartı - SSD: Western Digital BLUE SN580 WDS100T3B0E PCI-Express 4.0 1 TB...
  18. Yavuz Sultan Selim

1TB SSD ÖNERİSİ - 2.400 ₺

1TB - 2.400 ₺ bütçe ile alınabilecek en iyi SSD hangisidir? B650M Anakartta Ryzen 7 7700 + RX7800XT ile kullanabilmek için
  19. Yavuz Sultan Selim

Çözüldü✓ Anakartın uyumlu RAM QVL listesini bulamadım

Bu satın alacağım anakartın hangi RAM marka ve modelleriyle uyumlu olduğunu gösteren bir kaynak bulamadım daha doğrusu QVL list denilen liste.
  20. Yavuz Sultan Selim

🔸️Sizce @Abdullah Hacıgül bu içeriği düşünür mü? Tavsiye üzerine...

Dostlar merhaba, Sarı siteden ikinci el ekran kartı araştırdığımda 2 adet arızalı ve kullanılamayan Sapphire RX6900XT Nitro+ SE modele denk geldim fiyatı oldukça mâkul (hurdaya ayrılmış araba parası gibi) ama Abdullah Hacıgül, bunların ikisini veya birini alıp fazla ağır masraf...
Top Bottom