Arama sonuçları: *

• Users: corncode
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. C

Sizce bu 2K IPS Monitörde ışık sızması var mı?

Beyler selamlar, sizce bu ışık sızması mı yoksa Ips glow mu? eğer ıps glow ise çok mu az mı oyunlarda vs. hisseder miyim?
  2. C

Claw's Tactical Combat vs Monster Pusat Clutch Gamepad

Beyler bu bütçe aralıklarında hangi gamepad neden daha iyidir, veya alternatif bu daha iyi diyebileceğiniz model var mı? Lütfen yardım
  3. C

Claw's Tactical Combat gamepad kullananlar yardım lütfen

Beyler bu cihaz ile fifa 26 ya girerken fifa tarafından orijinal gamepad değil diye engelleniyor mu? 3. parti yazılım kullanmaya ihtiyaç duyuyor mu yoksa direkt girip oynayabiliyor muyuz?
  4. C

10.000 - 15.000 TL arasında 2K 27 inc IPS monitör tavsiyesi

Konuları test/inceleme videolarını inceleye inceleye kafam çok karıştı. En ideali renk doğruluğu kaliteli panele sahip hangi marka/modeli önerirsiniz? Yardımlarınıza ihtiyacım var.
  5. C

Yardım 3080ti ekran kartı için f/p işlemci önerisi

Merhaba, Mevcutta i5 10400f işlemcim xfx 6650xt ekran kartım var, bu sisteme 3080ti taktım ama darboğaz yapacağını düşünüyorum biraz yapıyor gibi. İşlemci değiştirirsem bu sistemden daha iyi faydalanabilir miyim? Yoksa gerek yok böyle devam mı? 2. el AMD Ryzen 5 7500F önerir misiniz hem böylece...
  6. C

BİOS sürümü tek tek mi güncellenmeli

Msi b460m-a pro anakartım var, şuan ki bios sürümüm v1.2 en son ki bios sürümü ise v1.6 1.2 den direkt 1.6 ya mı geçmeliyim yoksa adım adım 1.3,1.4,1.5 biosları güncelleyerek mi gitmeliyim? Yardım ve desteklerinizi rica ediyorum.
  7. C

Kasa ön fan ışıkları değişmiyor

Merhaba "Gamebooster gb-g2112b" model kasam, "msi b460m-a pro" model anakartım var. Kasanın önündeki 3 fan, bilgisayar açılışında 1-2snlik rgbleri yanıyor fakat daha sonra sadece beyaz ışık yanıyor. Kasa üzerindeki led tuşuna bastığımda ışıkları değişmesi lazım ama bastığımda hiçbir tepki yok...
Geri