Arama sonuçları: *

• Users: fury_
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. fury_

R5 3500X & RX 5500 XT sistemde GTA 5 FPS değerleri normal mi?

Merhabalar, GTA 5'te düşük FPS alma sorunu yaşıyorum. Ayarlarım yüksekte ve, MSAA: Off. FXAA: On. Şeklinde şehir içi 40-45 FPS otoyolda 55-60 FPS arası alıyorum normal mi? Ayrıca CS2'de yüksek ayarlarda çok fazla drop giriyor.
  2. fury_

1.200 TL mekanik klavye önerisi

Merhaba, tam boy red Switch olacak şekilde mekanik klavye arıyorum bunları buldum nasıldır? Sizlerin de önerilerini alabilirim. https://www.itopya.com/gamebooster-g5r-defender-rainbow-turkce-mekanik-red-switch-gaming-klavye_u26617...
  3. fury_

Bilgisayardan gelen rahatsız edici ince tiz ses

Merhaba, bu videoda çok ince bir tiz ses var ve çok rahatsız edici. Fanlardan veya işlemci soğutucusundan gelmiyor harddiskleri denedim onlardada ses yok. PSU veya başka neyden geliyor olabilir? 1725804623 Gereksiz indirim veya başka konulardan dolayı böyle konulara cevap gelmiyor. @Mehmet Yılmaz
  4. fury_

17-18 bin TL tablet önerisi

Merhaba, üniversiteye başlayacağım ve tablet arıyorum. Kalemli kılıflı ve klavyeli 17, 18bin lirayı geçmeyecek performansı üzmeyecek tablet önerebilir misiniz?
  5. fury_

Lenovo IdeaPad 700 için RAM ve M.2 SSD önerisi

Bu bilgisayara sahibim, olabildiğince yüksek frekanslı ve 32 GB RAM'e ihtiyacım var. En fazla 2666 MHz destekliyor diye bir yerde okudum, ikisinin fiyatı 3000TL'yi geçmese çok iyi olur. M.2 SSD 256 GB yeterli. ssd olarak 970 evo plus düşündüm. Ram olarak...
  6. fury_

Sizce bu ayakkabılar alınır mı

Merhaba, 6000TL bütçem var ve ayakkabı almayı düşünüyorum. Çift veya tek fark etmez. Bu ayakkabıları düşündüm fiyatlarına değer mi? 44 ve 43 numara olabilir. https://www.intersport.com.tr/urun/jordan-max-aura-5-erkek-siyah-basketbol-ayakkabisi/dz4353-010/...
  7. fury_

800tl Mouse önerisi.

Merhaba, 800tl bütçem var ve alınabilcek fiyatını hakedecek mouse arıyorum. elim 18 cm. SS prime elime çok iyi oturuyor Razer cobra ve rival 3 elime küçük geliyor. İkinci el (sitesi) sıfır farketmez, ikinci el sitesinden olacaksa (sıfır) mümkünse ankara içi bulunamazsa tüm türkiyeden sahibinden...
  8. fury_

Steam hesabım ne kadar eder?

ETS 2, Forza 4, Assetto Corsa Full DLC. https://steamcommunity.com/id/fercklenn06/
  9. fury_

Ryzen 5 3500X maksimum hangi ekran kartını besler?

Merhaba, ekran kartını değiştirmeye karar verdim. 5500XT var WattMan ve performans sorunları artık illallah ettirmeye başladı. NVIDIA ve AMD tarafında maksimum ne kadar ekran kartına kadar besler? 1080p kullanacağım 550W Power var.
  10. fury_

Rgb kontrolcü önerisi

Merhaba, 3 pin ve 4 pin beraber bağlayabileceğim rgb kontrolcü önerir misiniz?
  11. fury_

Yardım 1500TL'ye kablosuz kulak üstü kulaklık önerisi

Merhaba, 1500 lira bütçem var. 1500 liraya kulak üstü kablosuz kulaklık arıyorum. JBL 520,570 düşündüm. Kafam orta büyük arası ama büyüğe daha yakın. Sizin önerileriniz neler?
  12. fury_

E yooso z14 alınır mı

Bu klavyeyi buldum, sizce alınır mı red switch...
  13. fury_

1100 liraya klavye önerisi

Merhaba, klavye arıyorum. Numpad olması gerekiyor. Mekanik olacaksa kesinlikle sessiz switch arıyorum. Membran da olabilir
  14. fury_

TUF B450M Plus Gaming anakartta RGB kontrolcü bağlayabilecek yer var mı?

Merhaba, TUF B450M Plus Gaming anakartına sahibim. Kasada kontrolcü bağlayabileceğim yer var mı? Varsa nereye bağlayacağım yardımcı olur musunuz?
  15. fury_

800-900 lira bandında oyuncu mouse önerisi

Merhaba mouse arıyorum. elim orta büyüklükte .
  16. fury_

Windows 11 Mavi ekran alıyorum

merhaba bilgisayarı sıfırladım içine tekrardan steam Discord vesaire kurdum fakat içine amd cipset ve ekran kartı driveri yükledim sonra yeniden başlattım mavi ekran verdi ve bilgisayar açılmıyor
  17. fury_

Yardım RX 5500XT Sistem Drop Giriyor ve Sürücü Problemi

Merhaba, defalarca çözüm denememe rağmen hiçbiri işe yaramadı. Sürücüyü silip whql sürüm yükledim. gpu tweak 3 yazılımını silip msi after burner indirdim. Ekran kartımın yazılımı düzgün çalışmıyor içinde kasıyordu. Msı afterburner uygulamasındada ekran kartının hiçbir değerini göremiyorum
  18. fury_

5500xt fps drop yiyorum

Merhaba, RX 5500XT R5 3500X ve 16 GB RAM'im var Zula, ETS 2, Forza gibi oyunlar oynarken sürekli FPS düşmesi yiyorum. İşlemci overclock kaynaklıdır sandım overclock sıfırladım RAM overclockluydu onu da sıfırladım fakat hala FPS düşmesi giriyor diskleri temizledim birleştirme işlemi yaptım ve...
  19. fury_

RX 5500XT sistemde FPS düşmeleri oluyor

Merhaba, RX 5500XT R5 3500X ve 16 GB RAM'im var Zula, ETS 2, Forza gibi oyunlar oynarken sürekli FPS düşmesi yiyorum. İşlemci overclock kaynaklıdır sandım overclock sıfırladım RAM overclockluydu onu da sıfırladım fakat hala FPS düşmesi giriyor diskleri temizledim birleştirme işlemi yaptım ve...
  20. fury_

Hangi kulaklığı seçmeliyim

Merhaba 2 kulaklık arasında kaldım. Steelseries prime ve Blackshark v2x anakart modelim tuf b450m ses kartım hangisinde daha iyi performans verir
Geri