Arama sonuçları: *

• Users: melih28
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. M

Asus Mu Gigabyte Mı ?

herkese merhabalar ekran kartı alıcağım ama kararsız kaldım sizce hangisi markayı almalıyım [H3...
  2. M

Fiber internet bağlatamıyorum yardım

Evimin kapısında fiber dağıtım kutusu var ve altyapı sorgulama yaptığımda fiber altyapı olmadığını söylüyor türktelekoma dilekçe verdim ama bir sonuç alamadım. Dilekçe verdikten sonra böyle bir mesaj geldi bunun anlamı nedir acaba ?
  3. M

Termal macun önerisi

hangi termal macunu almalıyım
  4. M

Hangi İşlemciyi Almalıyım?

herkese merhabalar, Şuanda kullanmış olduğum işlemci ryzen 3 3100 işlemcimi değiştirmek istiyorum. Hangi işlemci daha iyidir bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim . bütçe: 4-5 k arası
  5. M

valorant fps drop yiyorum

valorantta sürekli fps drop yiyorum çözümünü bilen varmı
  6. M

Evime fiber internet alamıyorum

Oturmuş olduğum cadde üzerinde 800 metre aşağıda fiber altyapı gözüküyor ama evime fiber internet alamıyorum ne yapmam lazım. 800 metre bile yok yani
  7. M

Mahallemde adsl internet veriyolar onu fiber nasıl yaptırabilirim

Mahallemde adsl internet veriyolar onu fiber nasıl yaptırabilirim?
  8. M

harrdisk veri getirme

Harddiskime format atıldı ve içindeki fotolarım videoların silindi onları nasıl geri getirebilirim?
  9. M

micro atx anakart atx kasa alsam bi sorun olurmu

anakartım micro atx ama ben atx kasa almak istiyorum sizce anakartım alacağım kasaya uyarmı
  10. M

hangi router almalıyım

arkadaşlar evimde ki internet hızı yavaş ve hangi router almalıyım tavsiyeniz varmı ?(abdullah abi bi el atarsan sevinirim :) )
Geri