Arama sonuçları: *

• Users: Yumşak Ge
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Yumşak Ge

Rüyamda kıyamet kopuyordu?

Rüyamda kıyamet kopuyordu?
  2. Yumşak Ge

Aşağıdaki Windows Sürümlerinden hangisi daha az cpu ve ram kullanır .

Aşağıdaki Windows Sürümlerinden hangisi daha az cpu ve ram kullanır . Windows 7 Windows 8.1 Windows 10 sistemi soruyorsanız dxdiag'ın fotosunu da verdim şu an windows 7 kullanıyorum fakat 8.1e mi yoksa 10'a mı yükseltiyim karar veremedim. (hani microsoft windows 7'ye desteğini kesti ya.)
  3. Yumşak Ge

Artık Forumda Değilim

Artık Forumda Değilim bu ...
  4. Yumşak Ge

Fırat Boru Reklamı -Orijinal- -Japonca- insanı dinleyince sarıyor

Fırat Boru Reklamı -Orijinal- -Japonca- insanı dinleyince sarıyor şimdi yanış anlamayın amacım reklam filan değil zaten 10 yıl önceki reklamı paylaşmam .
  5. Yumşak Ge

HDP kapanacak mı ? Teröristlerin siyasi partisi kapanacak mı ?

HDP kapanacak mı ? Gündemde bu var . Bence kapatılmalı ve öyle olacak . Sizce . [Bu konuda oluşan , oluşacak , oluşmamış , oluşmayacak ve oluşmuş hiçbir kavgadan ben sorumlu değilim , kavga yapacaksanız faklı bir konu açmanızı tavsiye ederim.] Amacım halkın fikrini sormaktır.
  6. Yumşak Ge

Twitter Soylu'nun mesajını sansürledi !

Evet Twitter soysuzu , Süleyman Soylu'nun mesajını sansürledi ! Bu olay Her ne kadar birkaç gün önce olsa da banım yeni kalktığı için şimdi yazabildim . Avrupa'da bu olaylar olsa büyük yaptırımlar yiyen twitter , Türkiye'de ofis açmaya bile yanaşmadı bu ne ? sayısızlık değil de nedir , orda...
  7. Yumşak Ge

[Çözüldü !]Forumda rütbeler neye göre belirleniyor ? -Altın yerine Gold yazıp ingiliççe yazmak çok mu havalı ?-

Hani var sa 80+ ,80+ silver , 80+ Bronze Bir de şunu belirtmek istiyorum eğer yöneticilerimiz görürse şunu beyan etmek istiyorum ki Forumda rütbeler Türkçe olmalı Yani altın değil de gold oldu aboooo ingiliççe havalı veya Bronze yerine bronz yazmak çok mu zor merak ettim eğer bugün dilimize...
  8. Yumşak Ge

Öneri Laptop için 4gb DDR3 ram önerisi

Evet başlıkta yazıyor Laptop için 4gb DDR 3 ram Bir de şeyi soracağım : Şimdi bilgisayarıma ram takviyesi yapacağım , ramlerin DDR neslinin aynı mı olması lazım yoksa aynı ram mi olması lazım
  9. Yumşak Ge

TurkNet iyi bir internet sağlayıcısı mıdır ?

TurkNet iyi bir internet sağlayıcısı mıdır ? Aslında Kablonet çektirecektim fakat altyapı yokmuş TurkNet düşünüyorum Bir de öneriniz mı ?
  10. Yumşak Ge

Koyun Yazmak ban sebebi mi ?

Koyun yazmak ban sebebi mi Eğer değilse Koyunda bir hayvan Domuz'da değil mi . O zaman koyun yazan ban yemiyorsa domuz yazan da ban yemez değil mi Yani birisine hakaret biçiminde yazmak .
  11. Yumşak Ge

Donanım Arşivi Forum Uygulaması Nedir (Bilgisayar İçin) ?

Evet Soru Başlıkta Öyle bir uygulama var mı çünkü bende yıldız işaretinin yanında bir simge var , ona baktığımda Donanım Arşivi Forum Uygulamasını yükle diye bir yer var o nedir ? Resimde gözüküyor Bu arada kestiğim yerler hesap profil fotosu ve reklam engelleyici simgesi (reklam engelleyicinin...
  12. Yumşak Ge

Hepra bir buraya bak .

Şu forumda bir Hepra diye Aklını kullanamayan birisi var Şimdi beni raporlar ve ban yersen yöneticilere mesajım şu ki bana koyun diyen bir Boş düşünceli üye var . Onu da (dediklerim banlanırsam) banlarsanız sevinirim neyse konuya dönelim Bana AKP'yi savunan bir koyun dedi ki kimin koyun kimin...
  13. Yumşak Ge

rtx 3060ti veya 3070 alacağım fiyatı ne zaman ucuzlar ?

Evet soru başlıkta Bir de stok sorunu ne zaman çözülür ?
  14. Yumşak Ge

Unity mi Adobe Flsh player mi ?

Bir oyun çıkartacağım (GTA'yı yazmayacağım merak etmeyin) öylesine hobi olarak . Ben şimdi hangisinde daha kolay çalışırım . 1610873366 Cevap ?
  15. Yumşak Ge

İstanbul'a Kap yağmadan İcadımı tanıtayım dedim .

İstanbul'a Kap yağmadan İcadımı tanıtayım dedim . icat değil de bir yenilik diyelim ben buldum Güzel değil mi şu resimde anlatılan .
  16. Yumşak Ge

CHP'nin İstanbul için vadettiği ve yaptığı üç icraat ?

CHP'nin İstanbul için vadettiği ve yaptığı üç icraat ? Boşuna aramayın Google Amcada bulamazsınız . Ben şunu soruyorum neden oy veriyorsunuz şunlara !
Geri