Arama sonuçları: *

1. CanavarÇolak

Hiveos da Error installing hive-miners-teamredminer hatası nasıl çözülür?

Arkadaşlar hiveosu kurdum herşeyi yaptım ama Error installing hive-miners-teamredminer hatası alıyorum ve ayrıca hiveosun sitesinde kaç mh/s ile kazdığını göremiyorum yardımcı olabilecek varmı?
  2. CanavarÇolak

Rx570 4gb ravencoin miningde az mh sorunu

Arkadaşlar ekran kartım rx570 4gb ravencoin kazıyorum ama az mh/s alıyorum.Blockchain driverı yüklü biosu modladım .Aldığım en yüksek mh/s 21 en az mh/s 4 ne yapmalıyım?(YTD)
  3. CanavarÇolak

[ÇÖZÜLDÜ] Visual studio code araç çubuğu hatası!!

Visual studio code kullanırken yanlışlıkla yaptığım bir hata sonucu resim1 deki gibi resim2 de işaretli olan alanı kaybettim 2 gündür çölde kutup ayısı gibi yolumu kaybetmiş gibiyim internette herhangi bir şey yok bu konu hakkında yardımcı olabilecek var mı? RESİM1: RESİM2: 1612695704...
  4. CanavarÇolak

Youtubede videoyu tam ekran yapınca yaşil çizgiler geliyor

Bilgisayarıma format attıktan sonra olmaya başladı 1 saniyenin altında sürüyor ve bazı videolarda olmuyor.Ayrıca bilgisayar başlarken aynı sorun anakart logosunun üzerinde de oluyordu bende bios'tan fullscreen logoyu kaldırdım.Başka bir ekran kartıyla denediğimde sorun çözülüyor. Ekran kartım...
  5. CanavarÇolak

[ÇÖZÜLDÜ]0x80070570 hatası windows 10 yüklerken

Windows 10 yüklerken 0x80070570 hatası alıyorum dosya bozuk ve eksik olabilir diyor. Flash bellekten denedim ilk mbr ve eski bios bi sistem kullanıyorum. Eski cdlerden win7 cdsi buldum onu denedim yine aynı hatayı aldım windows 10 için tekrar usb hazırladım sonuç değişmedi. Nasıl çözebilirim...
  6. CanavarÇolak

[ÇÖZÜLDÜ]Android Tv güvenli mod sorunu

Hi-level marka bir android tv'im var fişinden çekip tekrar taktığımda televizyon güvenli moda geçip youtube'a giremiyorum yardımcı olursanız sevinirim 1607019835 Sorunu çözdüm yeniden başlatarak. Format atmaya gerek kalmadı. Sorunla karşılaşanlar için: Ayarlar->Cihaz hakkında->Yeniden başlat
  7. CanavarÇolak

Çözüldü✓ x3440 3.8 ghz stabil overclock

Sistemim: xeon x3440 ga-h55m-ud2h (mosfet soğutucu ile güçlendirilmiş) vs550 rx570 640 gb harddisk 2 ısı borulu kule tipi soğutucu çarpan: 20 diğeri(ismi aklıma gelmedi): 190 vcore: 1.38250 almak istediğim soğutucu...
  8. CanavarÇolak

Çözüldü✓ Cızırtı Ses, görüntü var ama donuyor numlock ışığı felan sönüyor

Görüntü donmuş bir biçimde var fare tepki vermiyor klavye tepki vermiyor kapatma tuşu tepki vermiyor kulaklıktan cızzz diye ses geliyor. Ekran kartım rx570 çok ısınıyor. Psudan kapatmak zorunda kalıyorum. Önerileriniz nelerdir?
  9. CanavarÇolak

Çözüldü✓ x3440 işlemciye sıvı soğutma

Merhaba, sistemim: xeon x3440 işlemci ga-h55m-ud2h mosfet soğutucu ile güçlendirilmiş rx 570 4gb ekran kartı 8gb 1333 mhz ram Mini tower kasa corsair vs550 watt güç kaynağı Almak istediğim sıvı soğutma...
  10. CanavarÇolak

Pc açılırken anakart yazısının orda mavi çizikler geliyor ve açılıyor

Bilgisayarım açılırken anakartın markasının yazması gerekirken mavi ekran veriyor. Sonrasında açılıyor. Ekran kartım: rx 570
Geri