Arama sonuçları: *

• Users: taco52
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. T

UCUZ VE EĞLENCELİ TATİL

Arkadaşlar selam 3 senedir arkadaş grubumla beraber tatile gidiyoruz. İlk sene Edirne Erikli son iki senede Avşa Adasına gittik. Avşa Adasını çok beğendik gece hayatı bol ve ucuz bir tatil yeri. Genç insanda çok. Ama bu sene yine Avşaya gitmek istemiyoruz bize önerebileceğiniz Avşa gibi ucuz ve...
  2. T

YUNUS POLİSİ TRAFİK CEZASI TAKLAYA GELDİK

Abilerim kardeşlerim selamın aleyküm bugün arabalı yunus polis çevirdi sinyalsiz şerit değiştirme, hız sınırını aşma ve dur ihtarına uymamadan ceza yazdığını söyledi. 23 bin TL olduğunu söyledi. Dur ihtarına uydum direkt sağa çektim ve hız sınırını aştığımı düşünmüyorum açıkçası hız yapılacak...
  3. T

CS GO BIÇAK ALMAK HAKKINDA

Arkadaşlar CS GO da bıçağım olsun istiyorum fakat kasa açarsam zarar ederim gibi geliyor bende by no game üzerinden almak istiyorum fakat ben bu bıçağı satacağım zaman değer kaybeder mi yoksa aldığım fiyata geri satabilir miyim bilir kişi varsa yardımcı olabilir mi ? ( Kelebek almayı düşünüyorum )
  4. T

ERASMUS HAKKINDA YARDIM

Arkdaşlar merhaba ben üniversite 1. sınıf öğrencisiyim Erasmus yapmayı düşünüyorum fakat aklıma takılan bir sorun var sizce Erasmus 1 dönem mi yapılmalı yoksa 2 dönem mi ???? Ben 2 dönem yapmak istiyorum fakat ailem 1 dönem yap diyor sizce hangisi daha faydalı olur?? Birde siz olsanız bu 3...
  5. T

(YARDIM) İNİNAL PARA YATIRMA

Arkadaşlar merhaba bugün ilk defa atm den ininal karta para atacaktım fakat barkod numarası girme yerini kaçırdım ve para sadece iban numarasına gitmiş oldu. Müşteri hizmetlerini aradım para iadesi yapılıp yapılmayacagını değerlendireceğiz dediler sizce para mı geri alabilir miyimm elimde...
  6. T

Yardım Harici hardiske oyun yüklemek ve karşılaştığım sorunlar :((

SİSTEM ÖZELLİKLERİ: İ7 9750H GTX 1650 8 GB RAM Öncelikle merhaba dün steamden 2 tane oyun aldım FİFA 21 ve NBA 2k21. Laptopta yer olmadığı için harici harddiske yükledim oyunları. Fakat birkaç sorunla karşılaştım ve bu sorunları sizle paylaşmak ve yardım almak istiyorum 1- NBA 2k21'i dün...
  7. T

Laptop şarj adaptöründen ses gelmesi

Arkadaşlar merhaba bu akşam oyun oynadıktan sonra laptopu kapatmak için kaltigimda vızıltı sesi duydum ve bunun şarj adaptöründen geldiğini farkettim. Çok yüksek bir ses değildi yani adaptöre çok yakın olursanız anca duyulur fakat bu beni korkuttu ve hala devam ediyor sivri sinek vızıltisi gibi...
Geri