Arama sonuçları: *

• Users: kaancang1
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. K

Yapay zeka için anakart önerisi AM5

2 Tane rtx 3090 kullanarak bir sistem kurmak istiyorum yapay zeka için. anakart bulamıyorum çok pahalı anakartlar çıkıyor ben aradığım zaman 30k ya filan . araştırdığım kadarıyla 2 tane 3090 beslemek için en az 20 fazlı vrm gerekiyor , 2 pci portu aktif olunca ikisini de x8 kullanabilmek...
  2. K

Ayaklı Vantilatör Önerisi

Ucuz vantilatör arıyorum. kendim için sormuyorum o yüzden bütçe maksimum 1300tl. kullandığınız modelleri önerirseniz sevinirim. Benim bulduklarımdan bazıları bunlar
  3. K

Netmaster infinity 401 modem sorunum

Kablonet kullanıyorum, modemim infinity 401 , bottleneck ve çekim problemleri yaşamaya başladım . ayrıca oyunlarda paket kaybı da var ethernetle bağlanmama rağmen. elimde görseldeki vr400 v1 modeli var. infinity 401 i köprü moduna alsam, etherneti ve kablosuzu tplinkten dağıtsam qos varsa...
  4. K

7800xt yayın performansı?

Pc almayı düşünüyorum. oynadığım oyunlar cs2 ve valorant ağırlıklı , işlemcim 9700x veya 7800x3d olacak , ekran kartı olarak ta 7800xt düşünüyorum . yeni sistem alırsam yayın da yaparım. 7800xt ekran kartı Twitch ve kick üzerinde hangi kodekleri destekliyor ? bide yayın performansı açısından...
  5. K

Yardım 3500tlye kadar kablosuz mouse önerisi

başlıkta da yazdığım gibi 3500tlye kadar sağ el için kablosuz mouse bakıyorum. cs ve valo için kullanıcam o yüzden 4k veya 8k polling rate olursa iyi olur. elim 18-9cm orta civarı. ağır bir ürün bakmiyorum şuan kullandigim mouse haste 60gr .atk x1 ultra baktim ama emin olamadım. bide 8k mouse...
  6. K

Yardım Hyperx Pulsefire haste orta tekerlek sorunu

Görseldeki ürünü kullanıyorum yaklaşık 2 yıl dolmak üzere . Tam garantisi bitmeye yakın orta tekerlekte sorun çıkmaya başladı . Valorantta bazen sebepsiz yere zıplama yapıyor tekerlekten dolayı. Nasıl bir çözüm yolu bulabilirim ? amazon üzerinden teknik destek dediğim zaman hyperx sitesine chat...
  7. K

Eski Gamepadi Steam Görmüyor

Elimde dandik bir gamepad var ben bunu birkaç ay önce forza 4 te kullanıyodum . şuan pcye bağlıyorum, x360 yazılımında görüyorum bütün tuşlar filan da doğru basıyor ama steam bir türlü görmüyor . Var mı çözümünü bilen ?
  8. K

Telefon Önerisi maks 10k

Bu özelliklere uyan telefon öneriniz var mı ? en az 5000mah 120hz amoled ekran hızlı şarj en az 50w 8gb ram 128gb en az bellek + hafıza kartı olursa iyi olur. Benim aklımda ; xiaomi note 11 pro 8gb , poco x4 pro 5g modelleri var poco biraz daha pahali ama 5g olmasi 256gb olmasina değer bence...
  9. K

HYPERX PULSEFİRE HASTE İNDİRİM 499TL

En ucuz Tr fiyatı şuan 670tl , Amazon’da resmi amazon satıcısında 499tlye düşmüş, Bende mouse arıyodum indirimde görünce kaçırmadim.Size de haber vermek istedim Amazon Pulsefire Haste
  10. K

1000-1200tl Mouse Önerisi

Rival 310 kullanıyorum uzun zamandır. Fps oynuyorum ama mouse bozulmaya başladı artık. Rival 310 uzunluğu 127mm ve bana biraz büyük geliyor ondan biraz daha kısa kablolu veya kablosuz fark etmez. bide 90 gramdan hafif mouse öneriniz var mı?
  11. K

OBS Ayarlarıma Yardım Lazım

Herkese merhabalar . Monster laptop kullanıyorum . Yayına başlamak istiyorum 1 haftadır test ediyorum ayarları ama yardımcı olabilirseniz sevinirim. Öncelikle sistem özelliklerimin görsellerini ekledim. Benim sormak istediğim şey şuradaki 2 ayarı nasıl yapmalıyım sizce ? intel hd630...
Geri