Arama sonuçları: *

• Users: angel_eye
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. angel_eye

Ankara için özel göz hastanesi önerisine ihtiyacım var

Özel olsun düzgün olsun istiyorum var mıdır hastane önerisi olan?
  2. angel_eye

Bluetooth headset önerir misiniz?

Harici mikrofonum var, kulaklığın mic performansı hiç önemli değil. Bluetooth olsun, 6 saat dayanırsa çok iyi olur. Bütçede karar kılamadım daha ama 2-3 k arası olabilir, şimdiden teşekkürler iyi forumlar arkadaşlar.
  3. angel_eye

IOS Yurt dışı telefonlarla ilgili sorum var

Telefon yurtdışı, imei kaydı yok, iphone 14 pro max bi cihaz var. 4 kasımda yasal uyarı geldi 1 hafta içinde kapanacağına dair ama üzerinden nerdeyse 2 hafta geçti hala kapanmadı. Cihazın hiç şarjının bitmemiş olmasıyla alakalı olma ihtimali var mı nedir olay anlayamadım
  4. angel_eye

Öneri Msi marka sıvı soğutma önerisi alabilir miyim?

İşlemci: Ryzen 5 5600 İyi forumlar arkadaşlar. Sistemim msi ürünlerinden oluşuyor, hava soğutmamın yetersiz kalmaya başladığını düşünmeye başladım ve kasamı daha da güzelleştirmek istiyorum. İyi performanslı 240 mm msi marka sıvı soğutma önerirseniz sevinirim, teşekkürler.
  5. angel_eye

Çözüldü✓ Rtx 4060 Msi Ventus mu Asus Dual mı?

Arkadaşlar ufak bi kafa karışıklığı içindeyim. Soğutma açısından, sıcaklık açısından hangisi daha iyidir?
  6. angel_eye

Çözüldü✓ 1080pde Gainward RTX 4060Ti PHANTER 16GB sorun yaşatır mı?

İşlemcim ryzen 5 5600 1080pde sorun yaşar mıyım ciddi darboğaz yaşar mıyım yoksa rtx 4060 mı almalıyım?
  7. angel_eye

Çözüldü✓ RX6600den Rtx3070e geçmeyi düşünüyorum öneride bulunun lütfen

Arkadaşlar selamlar. Dlss 3.5 için nvidia ekran kartlarına geçiş yapmayı düşünüyorum. İkinci el 3070 ya da 4060 almayı düşünüyorum 1080p için. Öneriniz/tavsiyeniz var mı? Edit: Özellikle cyberpunk 2.0 deneyimini daha iyi yaşamak istiyorum
  8. angel_eye

Çözüldü✓ Sistem güncellemesi için tavsiye istiyorum

İyi forumlar arkadaşlar. Sistemim imzamda yazıyor, 1080p am4 olarak ciddi bir güncelleme yapılabilir mi sistemime yoksa am5 2k sisteme mi geçmek daha mantıklı olur? Teşekkürler şimdiden
  9. angel_eye

Virüslendim ne yapmam lazım

Arkadaşlar iyi forumlar. Bilmeden üçüncü parti bi yazılım indirdim virüslü çıktı. Google hesabım çalındı, youtube hesabım patladı topluluk kurallarına aykırı içeriklerden. Google hesabıma şifresi kayıtlı siteler ve hesaplardan oturum açmaya çalışıyorlar tabii 2ad açık. Format atmak yerine...
  10. angel_eye

IOS İphone şarj kablosu önerisi

Arkadaşlar merhaba. Iphone 8 için ttec marka şarj kablosu alınır mı? Daha iyi alternatifi baseus'u mu tercih etmeliyim yoksa?
  11. angel_eye

Dövüş sporları izlemek istiyorum, nereden ve nasıl bulabilirim?

Ufc olur, kick box, box. Özel bir kanal veya platformda var mı?
  12. angel_eye

Öneri 3070 ekran kartlı intel işlemcili laptop önerisi

Arkadaşlar iyi bayramlar, iyi forumlar. Mühendis arkadaşım için laptop bakıyorum aynı zamanda oyun da oynayacak. En az 3070 ekran kartı istiyor, işlemci de intel olacak. Bu bütçeye sadece bunu bulabildim, sizlerin de önerisi varsa beklerim. Teşekkürler...
  13. angel_eye

Öneri Sessiz bir klavyeye ihtiyacım var

Numlock istiyorum, multimedya tuşları olursa tadından yenmez
  14. angel_eye

Öneri HyperX Solocast kullananlar yorum yapabilir mi?

Arkadaşlar iyi forumlar. Headset kulaklık kullanmayı bırakıyorum. Tws kulaklık aldım ama discordda sesli sohbette kullanmaya çalışınca mic kalitesini arttırmak için monoya geçiyor. Ben de harici mic almayı düşünüyorum. Bu mic nasıl? Kullanıcıları deneyimlerini paylaşabilirse memnun olurum...
  15. angel_eye

Çözüldü✓ Türkcell pasaj alışverişi

Bu türkcell pasajdan alışveriş yapmak için türkcell müşterisi olmak gerekiyor mu? Faturaya yansıtma gibi bi planım yok.
  16. angel_eye

Öneri Sekiro için mod önerisi?

Arkadaşlar ilk defa souls-like oyun oynuyorum. Oyunu çok beğendim ama görsel şölen vs. katmak istiyorum. Modlamış ve oynamış arkadaşlardan öneri bekliyorum.
  17. angel_eye

Öneri Pc için gaming tws önerisi

Headsetlerden sıkıldım. Tws kulaklık almak istiyorum bütçe sorunu yok. Zaman zaman rekabetçi oyun oynadığım oluyor
  18. angel_eye

Öneri Pc öncelikli günlük kullanım tws önerisine ihtiyacım var

Pc win 10 sistem, telefon oppo reno 4. Razer hammerhead true wireless x düşünüyorum daha iyisi var mı?
  19. angel_eye

Öneri Kafaüstü kulaklıklardan sıkıldım öneri lazım

Arkadaşlar iyi forumlar. Kafaüstü kulaklıklardan sıkıldım iyi bir tws ve masaüstü mikrofon almayı düşünüyorum. Tws'i dışarda telefonda kullanmalık, pcye geçince de pcde kullanmayı planlıyorum ama mikrofon performansları bir headset değil. Masaüstü mikrofon önerisi lazım. Telefon: oppo reno 4...
Geri