Arama sonuçları: *

• Users: Carlzberg
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Carlzberg

Sıvı Soğutucuyu PUMP haricinde bir pin'e takmak

Selamlar, Arkadaşa bir sistem topladık, sorun yaşadığımız bileşenler şu şekilde; Gigabyte X870 Elite Wifi 7 Corsair H100i Elite LCD XT Sorun ise şu, bu soğutucunun PUMP kablosu kısa, 7-8cm felan, normal bir anakartta PUMP headerları yukarıda olduğu için kablo fazlalığı olmasın şık dursun diye...
  2. Carlzberg

Öneri Toplamalık klavye kasası önerisi

Selamlar, Elimde çeşitli switchler ve keycapsler mevcut. Hotswap PCB'de içine dahil olacak şekilde bir klavye kasası alıp bunları değerlendirmeyi ve bir klavye buildi yapmayı planlıyorum. %60-80 aralığında olabilir hiç farketmez. Fiyat performans bir şey çıkartmak istiyorum o nedenle ne kadar...
  3. Carlzberg

Medieval & Sengoku Dynasty Bundle | Hatalı Fiyatlandırma -> 135₺

https://www.xbox.com/tr-tr/games/store/medieval-sengoku-dynasty-bundle/9pmb5gpvd5zn Normalde oyunlardan biri 550, diğeri 800 değerinde yani toplam 1350 yapıyor ancak bir sıfırı atmayı unutmuşlar, düzeltilmeden çekin.
  4. Carlzberg

WLmouse Beast X Max için mouse pad önerisi

Selamlar, Halihazırda SteelSeries QCK 3XL mousepadim var, aktif kullanıyorum ve memnunum da aslında. Bir değişiklik yapıp WLmouse aldım, onu almışken mouse pad değişimine de mi gitsem diye bir düşündüm. Çok yüksek bir para harcamak da istemiyorum açıkçası. Spirit of aim Hybrid'e niyetlendim...
  5. Carlzberg

FPS oyunları için kulaklık önerisi

Selamlar, Arctis 7 Wireless kullanıyordum ve rahatlık olarak fena bulmasam da güncel bir modele geçme niyetiyle elden çıkarttım. Dolayısıyla yeni bir kulaklığa ihtiyacım var. Kriterler aslında çok basit, Mikrofonu çıkarılabilir/gizlenebilir olsun. Ses kalitesi iyi olsun. Kafa ve kulağa baskı...
  6. Carlzberg

🔥İndirim Logitech G PRO X Superlight 2 DEX - 5.499TL (Vade Farksız 3 Taksit)

Vatan Bilgisayar indirim yapmış üstelik beyaz renklerde de geçerli. Epeydir takip ettiğim bir parça idi ben beyazından yapıştırdım direkt. Beyaz için; https://www.vatanbilgisayar.com/logitech-g-pro-x-superlight-2-kablosuz-oyuncu-mouse-beyaz.html Siyah için...
  7. Carlzberg

X870-E Carbon Wi-Fi | Sata SSD takılması sonucu yaşanan boot hataları

Merhaba, Bilgisayarım tamamen sorunsuz çalışmaktaydı, Eski bilgisayarımdan çıkan 2 adet sata SSD vardı ve bunların içini temizlemek adına bilgisayara taktım ne olduysa ilkini taktığım an bu sorunları yaşamaya başladım. Diskleri sıfırladım ve çıkarttım PC'den şu anda 1 adet NVME SSD dışında hiç...
  8. Carlzberg

850W Kaliteli PSU Önerisi

Selamlar, RM750 PSU'mu upgrade etmek istiyorum. RM850x düşünüyorum. Bütçe kısıtım yok, gerçekten kaliteli 800-1000W aralığında bir PSU önerebilir misiniz? Önereceğiniz PSU RM850x'ten daha kaliteli olmalı, değilse zaten RM850x aklımdaki. Benim için tek önemli husus "0" ses olması. Teşekkürler.
  9. Carlzberg

MSI X870E Carbon anakartta sorun yokken hata LED'leri yanıyor

Selamlar, Geçtiğimiz gün anakartı X870e Carbon olan bir sistem topladım. İlk defa, kullandığım bir anakartta bu hata algıladığında kodunu gösteren Debug LED'den mevcut. Sorum şu, Bilgisayarım sorunsuz açılıyor, OCCT ile 10Dk'lık bir test yaptım herhangi bir hata da almadım. Bir süredir...
  10. Carlzberg

Öneri Kasa önerisi yapabilir misiniz?

Selamlar, Halihazırda H510 Elite kullanmaktayım bu tarz klas kasaları seviyorum, ergen işi girintili çıkıntılı, gaming adı altında abartılı kıvrımları olan kasalardan haz etmiyorum. Normalde şartlarda bu kasayı severek kullanmaya devam ederdim ancak yeni aldığım sistemin anakartında CPU...
  11. Carlzberg

AKKO Monsgeek M1 V5 Hakkında sorular

Merhaba, Bu tarz klavyelere merak sardım ancak hakkında hiçbir şey bilmiyorum. Soruları cevaplarken halihazırda Steelseries Apex Pro TKL kullandığımı ve olası bir swapta bu klavyeden yenisine geçeceğimi bilmenizi ve yorumları bu duruma göre yapmanızı rica ediyorum. Forumda bir konuda gördüm bu...
  12. Carlzberg

Wifi kopması ve otomatik olarak tekrar bağlanamama

Merhaba, Masaüstü bilgisayarımda halihazırda kendi evimde olan internetimi ethernet aracılığıyla kablolu olarak kullanmaktayım. Ayrıca, Z590F modelli anakartım Wi-Fi özellikli olduğundan bir de komşumun Wi-Fi ağına bağlıyım. Komşumun internetini sadece online bir oyun için IP sabitleme...
  13. Carlzberg

VINN bağlanınca Ethernet 2. plana düşüyor

Merhaba, E176 modelli Turkcell VINN'a sahibim. Online bir oyun için aldım içerisinde de data hattı mevcut. Bu cihazı halihazırda ethernet kablosu ile internete bağlı olan bilgisayarımda kullanacağım. Alet sorunsuz çalışmakta ve bağlanınca internete girmekte ancak bağlar bağlamaz vınn kendini...
  14. Carlzberg

Sistemin sürekli çökmesi

Merhaba, Güncel sistem özelliklerim; 10700K RTX 3070 4x8GB TridentZ Z590F Bilgisayarı ilk kurduğumdan beri ara ara bu tarz çökme problemleri yaşıyordum ancak çok da sık denk gelmediğinden çok umursamıyordum. Bir ara arttı artık sinirlendim, çokça araştırdım ancak çözüm bulamayınca o zamanki...
  15. Carlzberg

Yardım XBOX Gamepad'i Klavye Mouse Olarak Algılıyor

Orijinal XBOX Gamepad'im var, UGREEN Bluetooth adaptör ile W11 masaüstünde kullanıyorum. Geçen gün oyun oynarken pc mavi ekran verdi ve kendini resetledi oradan sonra bluetooth gamepadi görmemeye başladı. Ben de Aygıt Yöneticisinden gamepad'i silip tekrar bağladım. Sorunsuz bağlandı. Ancak...
  16. Carlzberg

Steam'den GTA 5 Alıp içinde önceden GTA 5 olan Rockstar Hesabına Bağlamak

Merhaba, GTA 5 oyununa Rockstar Launcher üzerinde halihazırda sahibim ancak Steam'de toplu bir kütüphane oluşturduğumdan, oradan da almayı düşünüyorum. Önceki oyunumda herhangi bir yasaklama/kısıtlama söz konusu değil. Sormak istediğim şey şu, ben bu oyunu Steam'den alırsam, Steam'imin bağlı...
  17. Carlzberg

🔥İndirim STAR WARS Jedi Fallen Order Deluxe Edition - EA PLAY Sahiplerine Özel 13.99TL!

Başlıkta gayet açıkça belirttiğim gibi, daha önce ücretsiz olmuş bile olsa, sırf Steam koleksiyonunda bulunsun diye aldım ben.
  18. Carlzberg

Amazon'da Spawn Figürlerinde Çok Güzel Fiyatlar

Merhaba, aranızda benim gibi figür koleksiyonerleri var ise Amazon üzerinde HOBBYLAND satıcısının satmış olduğu yeni gelen Spawn figürlerinin fiyatları gerçekten çok iyi. İlgisini çeken arkadaşlar faydalanabilir, stoklar sınırlı fiyatlar uzun süre böyle kalmaz. Ninja Spawn için bu yazıya...
  19. Carlzberg

God of War: 171₺ - Days Gone: 92₺ - Spiderman: 212₺ - Horizon: 92₺ - Gotham Knights: 219₺ [Steam KEY]

Tüm oyunlar zamlanırken, böyle AAA oyunları bu civarlarda hala bulabiliyorken bence kaçırılmamalı. ETAIL üzerinde şu an oyunlar, başlıkta belirttiğim fiyatlara gelmekte. Oyunlar STEAM KODU olarak teslim ediliyor, merak etmeyin, oyununuz Steam'de olacak. Site güvenilir daha önce defalarca...
  20. Carlzberg

🔥İndirim Marvel’s Spider-Man: Miles Morales - 399TL [Steam Kodu]

ETAIL üzerinde şu an oyun ön sipariş ile başlıkta belirttiğim fiyata gelmekte. Oyun STEAM KODU olarak teslim ediliyor, merak etmeyin, oyununuz Steam'de olacak. Bu fiyata alınıp alınmayacağı elbette sizin tercihiniz, anlık Steam fiyatı üzerinden %20 indirim bence fena değil. SİTE GÜVENİLİR...
Geri