Arama sonuçları: *

• Users: Yusuf3434
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Y

oyun içinde renklerde bozulma oluyor

fps oyunlarına girdigim de oyun daki renkler bozuluyor ve çok kötü renkler birbirine giriyor internet de araştırdıgıma göre ghosting oluyor monitörü hepsiburadan aldım ama onlarla iletişime girdigim de bana dedikleri şey Ürününüz satıcı firma üzerinden satın alınmıştır. Satıcı firması...
  2. Y

Ekrana Görüntü Gelmiyor ?

İyi geceler arkadaşlar işten geldim bilgisayari açayım dedim ama kasa çalışıyor ekran kartının fanı dönüyor her şey sorunsuz bir şekilde çalışırken fakat görüntü gelmiyor BIOS ayarını sıfırlamak için pil gibi olan şeyi çıkardım ana kartdan taktım olmadı Rami ekran kartını çıkardım taktım yine olmadı
  3. Y

OYUNLARDA KASMA SORUNU

İYİ GECELER BİLGİSİYARIM 1AYLIK AMA OYUNLARDA KASIYOR GTA 5 DE 30 40 FPS ALIYORUM BİR TÜRLÜ SORUNU BULAMADIM SİSTEM ÖZELLİKLERİM EKRAN KARTI NVDİA GeForce GTX 1660 X GAMİNG 6GB İŞLEMCİM AMD RYZEN 5 3600 16 GB RAM 500GB SSD bilgisar özelliklerim bu..
  4. Y

Kasa fanları gerektiğinden hızlı çalışıyor

İyi geceler kasa fanları gerektiğinden hızlı çalışıyor BIOS ayarlarından AIO PUMP ÇALIŞMIYOR VE Silent moduna aldığım halde çok ses ve çok hızlı çalışıyor
  5. Y

BIOS Ayarlarını Sıfırladıktan Sonra FPS Drop Olmaya Başladı

İyi geceler BIOS ayarına girip defult settings yaptım ama bu sefer de FPS droplari olmaya başladı bu konuda yardım eder misiniz
  6. Y

OYUNA GİRİNCE EKRAN KARTINDAN ÇOK KÖTÜ SES GELİYOR

İyi Geceler 16.01.2020 tarih arasında sistem satın alıp elime 19.01.2020 tarihinde ulaştı ama sisteme sadece ekran kartını takip oyuna girdiğimde cızırtılı Bir ses gelmeye başlıyor ekran kartım MSI gaming 1660 x dir bunun sorunu ne olabilir bu konu hakkında lütfen yardımcı olurmusunuz
  7. Y

Bu kadar KDV normal mi

İyi akşamlar itopya'dan hazır sistem olan DA-SİSTEM4 sisteminde değişiklik yapıp satın aldım ama aklıma takılan şey KDV oranı KDV'siz 6.345 TL KDV FİYATI İSE 1.142TL BU FİYAT ARALIĞI FAZLA DEĞİL Mİ BU KONU HAKKINDA BİLGİ SAHİBİ EDERSİNİZ SEVİNİRİM SAYGILARIMLA..... Bu
Geri