Arama sonuçları: *

• Users: Fyksn
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Fyksn

Yardım UUP dumptan iso dosyasını kurma

merhaba iyi günler windowsta güvenlik ayarları kısmında aldığım BT yönetici masası hatası yüzünden galiba iso kurmam gerekiyor doğru iso dosyasını uup dump üzerinden indirdim ama nasıl kurucağıma dair bir fikrim yok yardımcı olursanız sevinirim
  2. Fyksn

Modding Windows Güvenlik ayarları Sayfa kullanılamıyor

dün akşam windows 11 cihazıma format attım ardından güvenlik ayarlarına girmek istediğimde BT yöneticiniz bu uygulamanın bazı alanlarında sınırlı erişime sahip hatası aldım çözümünü bilen varmı
  3. Fyksn

Yardım Valorant A Critical Error Has Orrucared Hatası

son zamanlarda bu hatayı alıyorum oturum açtıktan sonra oyun karakterlerin resmi olduğu ekranda kalıyor ve sadece görev yöneticisinden kapatabiliyorum çözüm için yaptıklarım Vanguardı silip yükledim riot istemcisinden onar seçeneğini yaptım pc yi formatladım ekran kartı vs driverlerı...
  4. Fyksn

Yardım Valorant hata veriyor açılmıyor

açıklamadaki hatayı alıyorum vanguardı silip yükledim oyunu silip yükledim format attım ama nafile düzelmedi oyunda oturum açtıktan sonraki valorant yazan ekranda saatlerce takılı kalıyor ve hiçbir şekilde kapatamıyorum
  5. Fyksn

Yardım valorant kitleniyor yardım edin

valorant ta oturum açtıktan sonra karakterlerin bulunduğu resim kısmında kitleniyor format attım sildim yükledim vanguardı sildim yükledim çözülmedi yardım edebilecek varmı ve kilitlendiğinde oyunu kapatamıyorum
  6. Fyksn

Mavi Ekran Rtx 4050 laptop fps sorunu acil destek

henüz 2 aylık olan excalibur G870 bilgisayarımın fps kısıtlama tarzı bir sorunu olduğunu düşünüyorum valorantta düşük ayarlarda 200 fps alıyorken en yüksek ayarlarda tekrar 200 fps alıyorum herhangi bir fps değişimi gerçekleşmiyor lol oynarken her türlü şeyi yapmama rağmen 144 fps alıyorum bunun...
  7. Fyksn

Excalibur G870 fps problemi

henüz yeni olan excalibur g870 bilgisayarımda anormal bir fps sorunu var örneğin valorantta en düşük ayarlarda 190 200 fps alıyorken bütün grafikleri en yükseğe çekmeme rağmen yine 190 200 fps alıyorum Özellikler Rtx 4050 16gb ram 1tb ssd i512450h başka oyunlarda test etme fırsatım olmadı ama...
  8. Fyksn

Yardım steam oyun indirme hatası

steamde oyun indirirken internet yok hatası alıyorum çözümü nedir acaba yardımcı olabilirmisiniz
  9. Fyksn

arkadaşlar oynamalık düşük sistem co-op online oyun

arkadaşımla oynıyabileceğim co-op yada online oyun öneriniz varmı hayatta kalma temalı olursa daha çok sevinirim ama genel olarak tür farketmez sistem 4gb ram i3 3220 amd radeoh hd 7760m
  10. Fyksn

Yardım arkadaşlar oynamalık düşük sistem oyun

arkadaşımla co-op yada online oyniyabileceğimiz düşük sistem oyun öneriniz varmı hayatta kalma olursa daha iyi olur ama genel olarak tür farketmez sistem 4gb ram i3 3220 amd radeon hd7760m ekran kartı
  11. Fyksn

Yardım ekran kartı driver problem

AMD Radeon HD7470M ekran kartımın driverını siteden indiriyorum ama windows tarafından sürüm hatası alıyorum çözümü nedir
  12. Fyksn

sürekli internet kopması

Merhaba benim problemim internet sürekli kendi kendine kopuyo ve bağlanmaya çalıştığımda ise ağa bağlanamıyor hatası alıp kendi kendine bağlanıyor çözümü nedir acaba
  13. Fyksn

Yardım format sonrasu usb problemi yardım edin lütfen

format sonrası sadece usb portlarından 2 tanesi çalışıyor diğer portlarda klavyw mouse çalışmıyor sasdece ışıkları yanıyor çözümü varmıdır acaba
  14. Fyksn

Yardım az önce format attım klavye mouse çalışmıyor

yaklaşık yarım saat önce format attım ve klawyem mouseum sadece belirli portta çalışıyo geriye kalan usb portlarındasadece ışıkları yanıyor ama işlevlerini gerçekleştiremiyorum lütfen yardımcı olurmusunuz bilgisayarcıya para vermek istemiyorum
  15. Fyksn

last man standing hata

oyunu yeni indirdim açmaya çalıştığımda gelen ekranda could not server hatası alıyorum çözümü varmıdır acaba
  16. Fyksn

Yardım rx 550 ekran kartı ve P8H61-M pro anakart uyum

yazdığım P8H61-M pro anakartla ekran kartı soketi uyumlu mu? yardımcıolurmusunuz
  17. Fyksn

Yardım rx 550 ekran kartına işlemci tavsiyesi

P8H61-M pro anakart kullanıyorum ve işlemcim i3 3220 kullanıoyrum rx 550 alıp kullnmak istiyorum sorum şu rx 550 anakartıma uyarmı ve i3 3220 yerine 2. el yada 0 uygun fiyatlı işlemci önerisi
  18. Fyksn

Yardım i3 3220 işlemciye ekran kartı tavsiyesi

aklımda gt 1030 yada rx 550 var rx 550 bunu düşünüyorum https://www.vatanbilgisayar.com/asus-radeon-rx-550-2g-evo-phoenix-2g-gdd5-128bit-dx12-amd-ekran-karti.html gt 1030 olarakda bunu...
  19. Fyksn

gaming 7.1 kulaklık öneri

max 180 tl ye 7.1 kulaklık önerebilir misiniz?
  20. Fyksn

P8H61M-PRO anakarta ekran kartı

yukarıda yazan anakarta valorantı kasmadan oynatabilecek 2. el bir ekran kartı alabilirmiyim alamazsamda öneriniz varmı anakar ve ekran kartı
Geri