Arama sonuçları: *

1. Enivici Vokke

Windows 11'e geçtikten sonra Valorant daha kötü gözüküyor

Oyun daha bir keskin, daha bir kötü gözüküyor. Alt tab attığımda Win10'da salisesinde geçerdi şimdi minik bir takılmayla geçiyor. Bir sıkıntı var belli. FPS de düşmüş. Çözümü ne olabilir?
  2. Enivici Vokke

Win 11'e yükselttikten sonra driverlere ne olur?

Win10 Home kullanıyordum. Microsoft'un sitesine girip Win11 yükleme yardımcısını indirdim ve kurdum. Bilgisayarı yeniden başlattım ve Win11 kuruldu bilgisayara. Ekran kartı driverimden tutun anakartın Audio-Chipset driverlarına vs. driverları tek tek değiştirmeme gerek var mı acaba?
  3. Enivici Vokke

64 gb Flash ile nasıl format atabilirim?

NTFS olarak biçimlendirip Windows 11'in kendi media creation toolu ile usbye yazdırı seçtim ve yazdırdım. 64 gb flashlarda normalde exfat ve ntfs var fat32 yok. Kendi kendine Fat32 ye donusturmus bır sekılde usbyı windows usb kurulum mediası. Ve USB 32 gbye düşmüş 64'ten. Daha önce de böyle bir...
  4. Enivici Vokke

Dövizcide kart geçer mi?

Ara sıra dolar alıp kenara atmak istiyorum. Yalnız venezualalılar gibi tomar tomar parayla gezmek istemiyorum dövizciye. :) Kart geçiyor mu acaba bu dövizcilerde? Komisyon alıyorlar mı?
  5. Enivici Vokke

Windows'un arama kısmı çalışmıyor çok fazla CPU harcıyor

Resimdeki gibi bir şeyler yazmaya çalışıyorum yazılmıyor, açılmıyor açılsa da çok uzun sürüyor açılması PC'yi kastırtıyor. Arama kısmı çok fazla CPU harcıyor birkaç gündür böyle nasıl düzeltebilirim?
  6. Enivici Vokke

Kulaklığın mikrofonunda bass seçeneği yok

Arkadaşlar USB girişli bir kulaklık aldım. Normalde jak girişli kullanıyordum ve jaka takınca audio driveri kulaklık mı taktın hoparlor mu taktın ne taktın dıye soruyordu. USB girişli olunca bir şey sorduğu yok. Mikrofon sesinin altında da bass ayarı olurdu %10 %20 falan diye şimdi o ayar da...
  7. Enivici Vokke

Lise mezunu askerlik kaç ay?

Peder üni mezunlarına 6 aydır o lise mezunu falan 12 ay diyor da ilk kez duyuyorum. Askerlik herkese 6 ay değil mi? Kendimden tereddüt ettirdi.
  8. Enivici Vokke

HyperX Cloud Core DTS Oyuncu Kulaklığı 1.788 TL

https://www.akakce.com/kulaklik/en-ucuz-hyperx-cloud-core-7-1-hx-hscc-2-bk-ww-mikrofonlu-oyuncu-kulakligi-fiyati,874494575.html Ses kartı yok jak girişli. Alınıp alınmayacağına siz karar verin.
  9. Enivici Vokke

Kafama hiçbir kulaklık uymuyor

Mpow EG10 kullanıyordum 3 yılın ardından kedim kablosunu kemirip çöpe çıkarttı. Havit H2002P aldım küçük geldi. Gamepower Voldon aldım küçük geldi. Kafam tamam büyük eyvallah da hiçbir kulaklık mı olmaz kafama ya. Bu zamana kadar ilk kez yaşıyorum böyle bir problem yeni nesil kulaklıklar mı çok...
  10. Enivici Vokke

Microsoft Store oturum açarken bir sorun oluştu hatası

Ne yapmam gerekiyor? Çözümünü bulamadım. Uygulamalar ve özellikler kısmında microsoft store gözükmüyor ayrıca.
  11. Enivici Vokke

Gamepower Voldon vs Sharkoon Rush ER3

https://www.akakce.com/kulaklik/en-ucuz-gamepower-voldon-siyah-7-1-surround-rainbow-gaming-fiyati,285417677.html https://www.akakce.com/kulaklik/en-ucuz-sharkoon-rush-er3-mikrofonlu-oyuncu-kulakligi-fiyati,335777913.html Arkadaşlar benim için rahatlık ses kalitesinden daha önemli. Havit H2002P...
  12. Enivici Vokke

Kulaklığın kablosunu nasıl koruyabilirim?

Kedi bir kulaklığı daha çöp etti. Yeni alacağım kulaklığın kablosunu korumak için alabileceğim bir şey var mıdır? 2 metre falan kablosu.
  13. Enivici Vokke

İşlemci sıcaklığı iyi mi?

Macun değiştikten sonra fanını bir türlü takamadım zar zor bir şekilde girdi, oyuna girdim sıcaklık birden 60'dan 67'ye çıkıyor saniyelik sonra birden 61'e falan düşüyor böyle saçma sapan. Afterburner yanlış da göstermiş olabilir bilmiyorum yada fanı düzgün takamadım. Testte çok sıcak olmuyor...
  14. Enivici Vokke

Kasadan çınlama sesi geliyor

Anakartla işlemcim hasar gördüğünden onları değiştirmek zorunda kaldım. Güzelce formatlayıp her şeyini kurdum. 7/24 bir cazırdama var, özellikle fareyi çevirdiğimde iyice coşuyor. Sesi iyice artıp üstüne bir de çınlama sesi geliyor fareyi her oynattığımda. Videoda önce normal halini çektim sonra...
  15. Enivici Vokke

İşlemciyi ters taktım pc çalışmıyor

Yıllardandır pc ile kendim ilgilenirim ilk kez hata yaptım.. İntel işlemciyi ters taktım. Çubuğunu da indirdim işlemcinin iyice taktım. Tam sogutucusunu takıcam aklıma geldi ben düz mü taktım bunu diye. CPU ışığı yanıyor anakartın goruntu yok.. Anakart çöp mü oldu? İşlemci saglam mıdır? i3...
  16. Enivici Vokke

Amazondan Flash Bellek Önerisi

Arkadaşlar Amazon'da indirim kodum varmış flash bellek alacağım, uygun yollu ne alayım? Şu 2'sini bulabildim, anahtarlığa rahat takabılmem lazım. Kırılmasın kafi çok kullanmayacam zaten...
  17. Enivici Vokke

Gamepower Fujin 7.1 kulaklık alınır mı?

Arkadaşlar Havit H2002p önermeyin lütfen, aldım kafama küçük geldi iade ettim. 1-1.5 arası bir kulaklık almak istiyorum. Bu kulaklık alınır mı? Yok derseniz daha iyi bir öneriniz var mıdır...
  18. Enivici Vokke

Valorant oyundan attı ve hesaba giremiyorum

Oynarken birden oyundan attı menuye falan da atmadı resım geldı yukleme ekranı yanı. Alt f4 koydum sımdı gırmeye calısıyom üzgünüz oturumunu açarken bir hatayla karsılastık dıyor Hİçbir vpn dns hiçbir şey yok pcde.
  19. Enivici Vokke

Araç çalışırken mazot aldım diye araç bozulur mu?

Acemiliğime denk geldi ilk kez araç çalışırken mazot aldım. 2 gün sonra peder amarş almıyo zorluyo bujilerde problem olabilir sanırım vs. demeye başladı. Araştırdım çok düşük ihtimalle yakıtta hava varsa çalışırken mazot alınca yakıt sıstemıne cok dusuk ıhtımalle hava kaçabilirmiş falan yazıyor...
  20. Enivici Vokke

Google'de uBlock Origin artık desteklenmiyor. Nasıl reklamlardan kurtulacağız?

uBlock Origin'den uyarı geldi artık desteklenmemektedir diye. Çalışmıyor artık. Google'de nasıl kurtulacağım reklamlardan? Opera kullanmak istemiyorum. 1741006911 Adblock kurdum reklamları engellemiyor hala reklam kaynıyor.
Geri