Arama sonuçları: *

1. T

Asus Tuf Gaming f15 işlemci birden aşırı ısınıyor

Merhaba arkadaşlar Asus Tuf Gaming F15 model laptopun termal macununu yeniledim profesyonel bir arkadaş ile lakin sıcaklıklar 60 dereceden birden 90-92 hatta 98 lere kadar çıkıyor sebebi nedir işlemcide bir arıza mı var bilgilendirebilirseniz sevinirim
  2. T

Asus Tuf Gaming f15 işlemci birden aşırı ısınıyor

Merhaba arkadaşlar Asus Tuf Gaming F15 model laptopun termal macununu yeniledim profesyonel bir arkadaş ile lakin sıcaklıklar 60 dereceden birden 90-92 hatta 98 lere kadar çıkıyor sebebi nedir işlemcide bir arıza mı var bilgilendirebilirseniz sevinirim
  3. T

Cpu Throtlling sorunu

Bilgisayarım cpu throttlinge giriyor cyberpunk ve üst düzey oyunlarda fps 5 e kadar düşüyor bunun önüne nasıl geçebilirim Bilgisayar:Asus tuf gaming f15 FX 506 HM
  4. T

Asus tuf gaming f15 FX506HM sorunu

Arkadaşlar bilgisayar çok ağır droplar yiyor bios güncel driverler güncel alalı bir ay olmadı servis bir şey yok diyip geri gönderiyor bana ne yapmalıyım durum videodaki gibidir Video boyutu büyük olduğu için youtubeye yükledim
  5. T

asus tuf gaming f15 FX 506 HM bilgisayar arızası

Bu bilgisayar aldığımdan beri sorunlu ve Asus teknik servisi bir çözüm üretemiyorlar ısınması mı desem oyunların ekran kartını görmemesi mi desem her şey başıma gelmiş durumda ve Asus teknik servisi iki kez hiçbir sıkıntı yok diyerek beni başlarından savdılar. Bilgisayar ekran kartını görmüyor...
  6. T

Asus ROG Strix G15 G513RW-HF206

Bu bilgisayar sizce alınır mı https://www.gpnteknoloji.com/urun/asus-rog-strix-g15-g513rw-hf206-ryzen-7-6800h-16gb-ddr5-ram-1tb-ssd-8gb-rtx3070ti-15-6-inc-fhd-300hz
  7. T

Vatan Bilgisayar İnno3D ürünleri satıyor mu

Vatan bilgisayarın sitesine girdiğimde Msi,Asus,Sapphire vb. ekran kartları bulunuyor fakat İnno3D,Palit vb. ekran kartları bulunmuyor.Stok sıkıntısından dolayı mı satmıyorlar yoksa bu markaları tercih mi etmiyorlar?
  8. T

Mining öncesi Msi Rtx 2060 fiyatı kaç tl idi?

Piyasada mining yüzünden ekran kartı kalmadı ve bundan dolayı fiyatlar uçtu.Bundan bi 4-5 ay önce (mining olayları yokken) Rtx 2060 kaç tl idi?
  9. T

Rtx 2060 &Ryzen 3 3100 dar boğaz yapar mı?

Rtx 2060 ekran kartı ryzen 3 3100 işlemci ile darboğaz yapar mı
  10. T

SAPPHIRE Radeon RX 5500 XT PULSE OC 8GB GDDR6 128 Bit Ekran Kartındaki fiyat artışı

Her hafta bilgisayar bileşenlerinin fiyatlarını takip eden birisi olarak gözüme çarpan bir şey var.Rx 5500 xt nin fiyatı (8 GB olan versiyonunun) 2300 bandında iken şimdilerde ise bu fiyat 4500 bantlarında.Bunun sebebi stok bulunmadığı için mi?
Geri