Arama sonuçları: *

• Users: adidas
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. adidas

Türkiye Ekonomisi 2 saat içerisinde %10 değer kaybetti!

Asya piyasaları açıldı. Birileri orada korkunç boyutlarda TL satıp döviz alıyor. An itibariyle dolar 8.25 oldu. Yarın sabah kalkacaksınız, sizleri uyutmak isteyen birileri merkez bankası değişikliğine doların tepkisi falan diye manşet atacak. Gerçekte olan şey ise Financial Times gazetesinde TC...
  2. adidas

İstanbul Sözleşmesi Nedir?

1 ) İstanbul sözleșmesi nedir, tüm ülkelerin imzaladığı bir sözleșme midir? 2011 yılında Avrupa Konseyi tarafindan İstanbul’da imzaya açılan, ülkemizde 2014 yılında yürürlüğe giren kadinlara yonelik şiddeti önlemeyi amaçlayan uluslararasiı bir anlașmadır. Sözleșmeyi Rusya, Azerbaycan, Birleșik...
  3. adidas

İBB Şaşırtmıyor! Yine terörist kitabı satışı...

Dün öğretmen, doktor, asker, polis, 40 bin insanımızı şehit eden, otobüs duraklarında bomba patlatan, 3 bin çocuğu dağa kaçıran, gencecik Necmettin öğretmenin önünü kesip katleden PKK terör örgütü yöneticilerinden terörist Nurettin Demirtaș'ın kitabı İBB rafında yer aldı. İstanbul'da yaşayan...
  4. adidas

Türkiye, Uzay Programı İçin Somali'de Fırlatma Tesisi Kuruyor

Türkiye, Uzay Programı İçin Somali'de fırlatma tesisi kuruyor. Yatırım bedeli 1 milyar dolar. Türk Yetkili: Bu kapsamda Türk doktora öğrencilerinin yurtdıșında astrofizik konusunda eğitim görmesi ve Türk üniversitelerinin bu konuda araştırmalar yapması için 150 milyon dolar fon ayıracak...
  5. adidas

Özgür Özel'in Katıldığı Televizyon Kanalı

CHP Milletvekili Özgür Özel, daha önce Şanlı Türk ordusuna işgalci, şehit polislerimize de leș diyen bir televizyon kanalına katıldı. Düşünceleriniz nelerdir?
  6. adidas

İşçiler Haklarını Alamadıkları İçin Grev Yapıyor

CHP Kadıköy Belediyesi'nin mağdur ettiği işçiler grev yapıyor. Atașehir ve Kartal Belediyelerinde de toplam 7.500 işçinin greve hazırlandığı bilgisi var. Kadıköy Belediyesi işçilerin yaptığı greve ilişkin, Belediye "En düşük maaş 4900 küsur. İşçiler para beğenmiyor." Açıklamasını yapmıştı...
  7. adidas

Türk ve İslam düşmanlığıyla tanınan Geert Wilders'in paylaşımı ve solcugazete yorumları

Türk ve İslam düşmanlığıyla tanınan Geert Wilders, ülkemizin cumhurbaşkanına terörist diyerek Erdoğan ve Türk bayrağının yanına ıșid bayrağı ekleyerek bir fotoğraf paylaştı. İnstagram'da solcugazete sayfasının yorumlarını okudukça çok sinirlendim. Erdoğan'ı seviyor ya da sevmiyor olabilirsiniz...
  8. adidas

Hangi partiyi, ittifakı destekliyorsunuz?

Hangi partiyi, ittifakı destekliyorsunuz; Neden? Hakaret, küfür etmeden, saygı çerçevesinde görüşlerinizi yazarsanız sevinirim.
  9. adidas

Vergiden En Fazla Gelir Elde Eden Ülkeler (Türkiye 67. sırada.)

Sıralama (GSYİH'ye Oranla) 1 - Fransa %46.2 2 - Danimarka %46 3 - Belçika %44.6 4 - İsveç %44 5 - Finlandiya %43.3 6 - İtalya %42.4 7 - Avusturya %41.8 8 - Küba %40.6 9 - Yunanistan %39.4 10 - Hollanda %38.8 .. 67 - Türkiye %24.9 Kaynak: Wikipedia...
  10. adidas

Türkiye Uzay Ajansı'nın ortadan kaldırılması için parti olarak Anayasa Mahkemesi'ne başvurmuşlar

CHP, Türkiye Uzay Ajansı'nın ortadan kaldırılması için parti olarak Anayasa Mahkemesi'ne başvurmuş. Tabii, artık "Millet uzaya çıkıyor, biz hâlâ ne yapıyoruz?" Diyemeyecekleri için Ay'a gitmemizi istemiyorlar. Ne diyordu Adnan Menderes: - Milletçe kalkınmamızın düşmanı kesilmediler mi? -...
  11. adidas

Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın güzellik açıklaması

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, canlı bağlantıyla katıldığı AK Parti'nin il kongrelerinde, çarşamba günü ulusa sesleniş konuşması yapacağını duyurdu. Erdoğan, "İzlemenizi özellikle tavsiye ediyorum. İnşallah size birçok güzellikleri takdim edeceğim" dedi. Sizce bunlar ne olabilir? Bence yeni...
  12. adidas

sadece Tuna-1 bölgesinde keşfedilen toplam doğal gaz rezervi miktarı 405 milyar m³ oldu.

sadece Tuna-1 bölgesinde keşfedilen toplam doğal gaz rezervi miktarı 405 milyar m³ oldu. Bu sadece 1 bölge. Daha milyarlarca rezerv doğalgaz bulacağız inşallah. Türkiye giderek güçlenmeye devam ediyor.
  13. adidas

Gezi olayları bildirisini okuyan terörist ibb'de işe alınmış...

2013 yılında Gezi Bildirisini okuyan Tayfun Kahraman'ın İBB'de işe alındığı ortaya çıktı. CHP, benim gözümden Türkiye'ye 2. bir Fetö vakası yaşatacak. YPG'yi terörist olarak görmüyoruz diyen, Terörist Demirtaș'ı HDP' den daha çok ziyarete giden, terörist cenazelerinde ağlayan bir CHP var günümüzde.
  14. adidas

Anonymous'ın yalanı ve bu yalana inananlar için açıklama

Bir vatandaşın açtığı konuya da yazmıştım ancak görmeyenler olur diye bunun için yeni bir konu açıyorum. Ekteki belgeye göre Deutsche Bank, Ziraat Bankası'na 14 Milyar Avro vermeyi taahhüt ediyor. Yani Ziraat Bankası Türkiye' den ihracat yapan firmanın getirdiği teminat mektubuna aracılık...
  15. adidas

Online oyun hesabım çalındı, çalan kişiye dava açabilir miyim?

Arkadaşlar bir online oyunda adam hesabımı çaldı. Çalan kişi şuan hesabımda oynuyor bu adama dava açabilir miyim? Adamın hiç bir bilgisi elimde yok ama oyun hesabı outlooka bağlıydı. O outlooku geri aldım.
  16. adidas

İçişleri Bakanı'mız Sn. Süleyman Soylu önemli açıklamalarda bulunuyor

Sn. Süleyman Soylu Boğaziçi protestosu ve ülkenin diğer gündemlerine ilişkin açıklamalarda bulunuyor ilgilenen olursa TV'de Haber Global kanalı ve YouTube'da Haber Global kanalının canlı yayınını izleyebilir.
  17. adidas

Trendyol Adidas Büyük İndirim

Trendyol şubat indirimi başladı Adidas ürünlerinde de indirim var beğendiklerimin linkini buraya atıyorum belki ihtiyacınız olur ben 2 ürünü şimdiden sipariş verdim bile. https://ty.gl/tblcp10vm https://ty.gl/1fke2wtey https://ty.gl/n2s0amc8 https://ty.gl/yzqupfji https://ty.gl/k9dj9ihg...
  18. adidas

Vergiler Neden Yüksek?

Lütfen hepsini okuyun konu uzun. Okursanız anlayacağınızı düşünüyorum. Her vergi indirimi geldiğinde veya bazı vergiler kaldırıldığında bizim halkımızın gıkı çıkmaz fakat %1 bile olsa vergi zammı geldiğinde sanki dünya yıkılıyormuș gibi ortalığı ayağa kaldırırlar. Twitter'da #oymoyyok...
  19. adidas

LGBTI Destekliyor musunuz?

Türkiye gündeminde olan bir konuyu sordum. Ben desteklemiyorum. Bunun doğuştan gelme değil, cinsel bir yönelim olduğunu düşünüyorum. Doğal olsaydı dinimizde yasaklanmazdı. Aynı şekilde lut kavmi helak olmazdı. “Kardeşleri Lût onlara şöyle demişti: «(Allâh’a karşı gelmekten) sakınmaz mısınız...
  20. adidas

iPhone 11 iPhone 12 arasındaki fiyat farkı değer mi?

Yakın zamanda telefon değiştirmek istiyorum bunun için yaklaşık 8.000tl'ye iPhone 11 128gb almayı düşünüyorum. 3.000tl fazla verip iPhone 12 almaya değer mi? Ben değmez diye düşünüyorum onun yerine 3.000tl ye apple watch se alırım diye düşünüyorum sizce?
Geri