Arama sonuçları: *

• Users: azahgumus
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. azahgumus

2x16 GB 3600 veya 4000 MHZ Ram Önerisi

MSI Mag B550M Bazooka Ryzen 5 5600X 3080TI Patriot Viper Steel 2x8 GB 3600 MHZ Genellikle Escape From Tarkov oynuyorum. Bilmeyenler için işlemci ve rame yüklenen bir oyun olduğunu söyleyebilirim. Elimdeki ramleri satarak ramlerimi 2x16 GB'a yükseltmek istiyorum ancak 3600 veya 4000 MHZ...
  2. azahgumus

Yardım Kasa Seçimi Hakkında Yardım (Dark Guardian - Dark Diamond - Gamebooster GB-L06B İçerir)

Arkadaşlar merhaba Uzun süredir aşağıdaki 3 kasayı takip ediyorum. Dolar düşmeye başlayınca fiyatları da düşmeye başladı ancak hangisini almam gerekir bir türlü karar veremedim. Öncelikle görsellik benim için hiç önemli değil. Benim için önemli olan kasanın püfür püfür serin çalışması. Kullanan...
  3. azahgumus

Eski Kasamın 2. El Değeri Ne Kadar Eder?

Merhaba, Yeni kasa toplamaya başladım ve eski kasamı elden çıkarmak istiyorum. Sizce bu sistemi ne kadara satmalıyım? Şimdiden yorum yapanlara teşekkürler. MA790XT-UD4P AM3 ANAKART AMD PHENOM II X6 1090T 3.2 GHZ İŞLEMCİ + Kule tipi soğutucu ile 4.0 Ghz'de stabil olarak çalıştırabiliyorum...
  4. azahgumus

Patriot Viper Steel 2x8 3600 Mhz Alınır mı?

649 TL'ye düşmüş çoğu 3200 mhzden uygun. Kronik bir sıkıntı var mıdır?
  5. azahgumus

Efendiler! Yarın Cumhuriyeti İlan Edeceğiz.

Bir ülkenin, coğrafyanın hatta kendisini örnek alarak kaderini değiştiren pek çok ulusun ulu lideri Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü özlemle, hasretle anıyoruz. 28 Ekim 1923 günü Çankaya Köşkü'nde gerçekleşen ve tarihe geçen "Efendiler, yarın cumhuriyeti ilan edeceğiz." olayını bir de Nutuk'tan...
  6. azahgumus

Power Boost X-59 Kasa + Power Supply

Öncelikle herkese merhaba, Power Boost X-59 kasa 6 adet fan ve opsiyonel olarak 650W güç kaynağı ile tam bir F/P canavarı gibi duruyor. Güç kaynaklı ve kaynaksız fiyatları aşağıdaki gibi; Yeni toplayacağım sistemde kasa olarak bu modeli almayı...
  7. azahgumus

Gigabyte GA-MA790XT-UD4P Anakarta SSD Takılabilir mi?

Herkese merhaba, Yadigar Gigabyte GA-MA790XT-UD4P model anakartıma SSD takmak istiyorum. Destekler mi acaba? http://www.gigabyte.com.tr/products/page/mb/ga-ma790xt-ud4p_10#kf
Geri