Arama sonuçları: *

1. Ecz.WıldClawz

Tasarım yapılacak dizüstü bilgisayar

Arkadaşlar inşaat mühendisinin kullanabileceği fiyat performans bakımından güçlü bir canavar arıyoruz. Archicad AutoCAD Lumion 3dmax Sketch up Vray ; şeklinde uygulamaları kaldırabilecek ısınma problemi yapmayan cihaz tercihimiz. Plastik kasa olmamalı ve 17.3...
  2. Ecz.WıldClawz

AC Valhalla TR yama elinde mevcut olan

Arkadaşlar Assassin's Creed Valhalla TR yama arıyorum animus projesi yamasını format sonucu kaybettim, iletebilecek bir arkadaş varsa çok süper olur cidden teşekkür ederim şimdiden ilgilenip buraya bakanlara.
  3. Ecz.WıldClawz

Çözüldü✓ CPU yüksek ateşler içinde

Arkadaşlar normal seyrinde stabil oyun oynayan biriyim. Akşamları 3-4 saat apex legendsta rdr onlıne da takılıyorum. 2 gündür apexin kasmaya başladığını gördüm ama aynı şey rdr için geçerli değil akıcı bir şekilde oynamaya devam ediyorum. Anlamadığım şey ise apex oynarken işlemci sıcaklığım 100...
  4. Ecz.WıldClawz

Çözüldü✓ Monitörüm Açılmıyor HDMI ı da takıyorum DVI ı da takıyorum açamıyorum.

Arkadaşlar yeni sistem topladım. Tüm bağlantılarını yaptım. Sistem sorunsuz çalışıyor kasa tarafında muhtemelen öyle olduğunu düşünüyorum. Tam kurulum yapacağım sisteme windows bios gibi ancak MSI OPTIX G27CQ4 monitörümden görüntü alamıyorum menüye girip dp falan seçemiyorum. Nasıl çözebilirim...
  5. Ecz.WıldClawz

Çözüldü✓ Kasa Önerisi Güç Kaynağına Gerek Yok

Arkadaşlar herkese selamlar, 3070 suprım ekran kartı, msı mag b460 tomahawk anakart ve msı mag corelıquid sıvı soğutmanın kasanın üst kısmına takılmasına uygun bir kasa önerilerinizi beklemekteyim. Güç kaynağım 750 w elimde harici var,güç kaynağına gerek yok arkadaşlar. Dark diamond pro kasası...
  6. Ecz.WıldClawz

Yardım Sıvı Soğutma Montajı

Arkadaşlar Dark Diamond Pro kasasına MSI Mag coreliquid 240R sıvı soğutmasını monte etmeye çalışıyorum ama bir türlü beceremedim. Üst tarafa takmaya çalıştım ramlere temas etmekle birlikte radyatörün ön kısım vidalarını bağlayamamaktayım. Ön profile de nasıl monte edeceğimi tam anlayamadım. 3...
Geri