Arama sonuçları: *

• Users: esan29
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. esan29

F/P KABLOSUZ MOUSE ÖNERİSİ

Arkadaşlar 5 senelik yol dostum logitech g102 arkadaşımın tekerleği hakkın rahmetine kavuştu ve artık değiştirme vakti sizden ricam 1-2k arasında ama olduğunca fiyatı düşük tutup fp ye önem vererek makro ve yazılım olarak güzel bir mouse önermenizi istiyorum önerileriniz nedir not...
  2. esan29

MOPED ÖNERİSİ - B SINIFI İÇİN

Merhabalar b sınıfı ehliyetimi aldım araba alamayacağım için şuanlık b sınıfı ehliyetle kullanabileceğim ruhsatta moped olarak gözüken 50cc olarak bir moped arıyorum bu yaz çalışarak almayı kafama koydum fiyat performans bir şey istiyorum beni spordan eve evden işe götürse yeter belki ileriki...
  3. esan29

600 tl kulaklık önerisi

600 tl ye gaming kulaklık arıyorum önerilerinizi bekliyorum
  4. esan29

400-600 tl bandında oyuncu kulaklığı önerisi

400-600 tl arası bi bütçem var gaming kulaklık önerilerinizi bekliyorum
  5. esan29

Juul şarj standı ve podları alabileceğim güvenilir bir site arıyorum

elimde uk version bir juul bulunmakta fakat şarj ünitesi yok ve yeni pod almak istiyorum ama güvenilir site bulamadım doğrusu bilip alışveriş yaptığınız bir site var mıdır yada istanbul içinde nereden temin edebilirim acaba?
  6. esan29

gümbür gümbür ses verecek kulaklık arıyorum

kulak için gümbür gümbür ses verecek bi kulak içi veya parasına değecekse kulak üstüde olabilecek şekilde kulaklık arıyorum 2k kadar bi bütçem var kaliteli temiz ses veren basları güzel olan taktığımda beni kulüpte hissettirecekmiş gibi dünyadan bağımı kesecek bir şey arıyorum önerilerinizi...
  7. esan29

Mekanik klavye önerisi

Merhabalar 2020 den beri kullandığım ogre rgb klavyem ne kadar çabalasamda temizlesemde tuşlar takılmaya başladı. yeni bir klavye almak istiyorum, 1k bütçem var switch olarak mavi switch kesinlikle düşünmüyorum ama ucuza sadece mavi varsa olabilir onun dışında daha sessiz red veya brown gibi...
  8. esan29

çamaşır kurutma makinası öneri

10-20k arası bütçem var ısı pompalı kıyafetleri çektirmeyecek bir kurutma makinası arıyorum yardımcı olabilecek anlayan birisi varsa çok yardımcı olur
  9. esan29

valo için ekran kartı önerisi

Merhabalar küçük kuzenim valo için yeni bir ekran kartı almak istiyor yükseltebileceğim Max 1.5k civarlarında olan 2. el fiyatlarıyla bi ekran kartı almak istiyoruz. güncel sistem bilgilerini bırakıyorum. 1712847545 Nvidia ekran kartı istiyorum öncelikle bu arada
  10. esan29

amazondan 1 adet sipariş ettiğim üründen 6 tane geldi

https://www.amazon.com.tr/dp/B01AI2YGK4?psc=1&ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details ne yapmam lazım bilemedim sizlede paylaşmak istedim
  11. esan29

i3 1105f ve rtx 2060 için anakart önerisi

bu bileşenleri kullanmak için mAtx bi anakart almak istiyorum önerileriniz?
  12. esan29

300tl ye mouse önerisi

300 tl civarı bütcem var güzel bir mouse önerebilir misiniz
  13. esan29

torrent fifa 23 indirmek istiyorum güvenilir site önerir misiniz?

fifa 23 torrent için güvenilir bi site önerir misinz arkadaşlar
  14. esan29

2. el 1050ti için test sonuclarına uygun fiyat önerir misiniz?

sahibinden de bir tane 1050 ti için bu ekran kartına 1650tl para istiyor sizce kaç tl ye alınır?
  15. esan29

Çözüldü✓ yan sanayi veya orjinal ps4 kol önerisi

arkadaşlar bir tane ps4 kolu almak istiyorum uygun fiyatlı gelirse orjinal almak isterim ama çok bir bütçem yok çok fazla vermek istemiyorum 500 tl param var ve max 250 tl gibi bir şey verebilirm ama en maxı o yüzden kaliteli yan sanayi kollarada açığım
  16. esan29

pc için ucuz oyun kolu önerisi

arkadaşlar arada canım sıkılınca fifa pes gibi oyunları pc den oynamak için veya arac sürmek için falan ucuz bir kol arıyorum ama gerçekten ucuz olmasını istiyorum kaliteli çok olmasına gerek yok oynatsın zevk versin yeter kıvamında bir şey arıyorum kablosuz olmasını istiyorum ama kablolu çok...
  17. esan29

15k ya her şey dahil pc önerisi

15k bütçem var arkadaşlar temel olarak nvidia ve amd işlemci istiyorum 144hz monitör olabilir ips önerilerinizi bekliyourm
  18. esan29

YARDIM LÜTFEN PSU YANDI HERALDE

Arkadaşlar acemiliğimden dolayı bilgisayar açıkken spec delta rgb kontrolcüm için sata psu güç çıkışı kablosuna bağladım yaparken o kablonun ucundaki 3 pinli şey kasanın biryerine temas etti sanırsam ve bilgisayar kapandı ve artık görüntü gelmiyor sadece fanlar dönüyor beyaz bir şekilde aç kapa...
  19. esan29

film indirebileceğim kaliteli program veya site?

arkadaşlar merhaba kaliteli film dizi indirebileceğim bir platform önerebilir misiniz
  20. esan29

r5 5600 dahili soğutucu önerisi

bu işlemci için soğutucu gerekir mi 3060 la kullanmak için gerekirse önerilernizi beklerim
Geri