Arama sonuçları: *

• Users: Kerem Hot
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. Kerem Hot

NAYS Cashback İle İlgili Sorun!

Merhaba arkadaşlar. Daha önce papara'dan cashback yapıyordum. Malum o bitince Sipay'a geçtim. O da patlayınca Nays'a geçtim. Ancak Nays yaptığım youtube ve netflix ödemelerimin cashback kısmını sadece netflix için 50TL ile iade etti. Müşteri hizmetleriyle görüştüm ancak bir sonuç çıkmadı. Şu an...
  2. Kerem Hot

Öneri ALÇAKLIK-YÜKSEKLİK AYARLANABİLİR MASA TAVSİYESİ!

Merhaba arkadaşlar. Uzun zamandır sosyal medya uygulamalarında karşıma çıkan motorlu, alçaklığı ve yüksekliği ayarlanabilir özellikli masalar dikkatimi çekiyor. Yakın zamanda almak gibi bir niyetim var. Alıp kullanan, iyisiyle kötüsüyle yorumlarını esirgemeden paylaşacak arkadaşlarımız varsa...
  3. Kerem Hot

Çift Monitör Kullanımında Ekran Gidip Gelmesi.

Dostlar merhaba. Asus 2K monitör ve Lenovo 1920x1080p monitörlerimi kullanıyorum. Bilgisayarı ilk açtıktan 1-2 dakika içerisinde mouse ile her tıkladığımda iki monitörde de görüntüler saniyelik olarak gidip geliyor. Daha sonra gidip gelmesi gidiyor ve stabil çalışmaya devam ediyor. 2K olan...
  4. Kerem Hot

Game Garaj Elite S7 Sistem 10 Taksit Almak Mantıklı mı?

Şu an aktif bilgisayarım rtx 3050 var. Abdullah’ın instagramdaki paylaşımını gördüm. 10 taksit olması cezbedici ancak almak mantıklı mıdır? Sizce nasıl sistem?? PC LİNK
  5. Kerem Hot

Öneri Monitör Arayışındayım Önerilerinizi Bekliyorum

Merhaba dostlar. Halihazırda kullandığım sistemim DDR4, 3050 Ekran Kartı, 16GB Ram… Kullandığım monitörler ise LG 144hz 1ms VA panel 24 inç ile Lenovo Legion 180hz 0.5ms IPS panel 24 inç LG olanı ikinci el olarak satıp yeni IPS panel bir monitör almak. Genel itibariyle CS2 oynuyorum. Onun...
  6. Kerem Hot

Yardım Hyper X Quadcast 2 Mikrofon 4.599₺ Mantıklı mı?

Bu fiyata almak mantıklı mı?
  7. Kerem Hot

Öneri IPS Monitör Önerisi Verebilir misiniz? Max 10.000₺

Genel itibariyle CS2 gibi FPS oyunları ya da hikayeli oyunlar oynuyorum. Onun dışında ise dizi, film gibi takılıyorum. IPS panel olması şart ve fiyat olarak max 10k Peki ya bu monitör için ne dersiniz? LENOVO LEGION R27QE
  8. Kerem Hot

Öneri 1000Mbps için Cat6 Kablo Önerisi!

Dostlar selamlar. Bugün itibariyle 1000Mbps Download hız ile yeni internete geçtim. Kurulum yapmaya gelen personellerle hız testi yaptık 930Mbps bir download hızı aldık. Modemin içinde gelen standart sarı renkli kablo ile kurulum yaptık ve onlarında önerisiyle iyi bir Cat6 kablo alırsam hızın...
  9. Kerem Hot

Mutfakta Kullanmak İçin Hassas Terazi Önerisi..

Selam dostlar. Mutfakta kullanmak üzere 5kg'a kadar hassas terazi arayışındayım. Hiç bilmediğim ve anlamadığım konular. Evinde kullanan ve memnun olanlar varsa önerilerini bekliyorum.
  10. Kerem Hot

Öneri TV İçin Soundbar Önerisi

Merhaba. Televizyonum için fiyat/performans Soundbar almak istiyorum. Pek anladığım bir şey değil. Bu yüzden gurme arkadaşlar tavsiyenize ihtiyacım var :) Hangi marka? Olmazsa olmaz özelliği? vs bilgilendirirseniz çok sevinirim
  11. Kerem Hot

Dyson V12 vs Bosch Unlimited7 (Hangisini Almalıyım?)

Merhaba dostlar. Epeydir foruma bakamıyordum. Evlendikten sonra da artık ihtiyaçlar ve istekler bayağı bir değişti malum :) Şimdilerde dikey süpürge almak istiyoruz ancak bu iki marka arasında kaldık. Dyson V12 LİNK Servis hizmeti ve memnuniyet anlamında +1 Bosch Unlimited7 LİNK Çift akü olması...
  12. Kerem Hot

Yardım NetSpeed İSS Müşteri Hizmetlerine Ulaşılamıyor!

Merhaba arkadaşlar. İnternet sağlayıcım “netspeed”. Şu an internetimle alakalı ciddi sorun yaşıyorum. Müşteri hizmetleri numarasını arıyorum sürekli meşgul çalıyor. Bu internet sağlayıcısını kullanan varsa eğer ulaşmayı deneyip bilgi verebilir mi?
  13. Kerem Hot

Öneri ÜNİVERSİTEDE DERS-SUNUM VS İÇİN LAPTOP ÖNERİSİ

Merhaba dostlar. Kuzenim için üniversitede kullanması için fiyat performans bir laptop arıyoruz. En az 4-5 yıl kafasının rahat edeceği ve oyun oynamaya gerek olmayan sadece ofis programları ve gündelik kullanıma uygun kaliteli bir şey önerir misiniz? Teşekkür ederim :) Bütçe 15-17K
  14. Kerem Hot

Yardım Steelseries Prime Mini Wireless Çark Sorunu!

Dostlar merhaba geçtiğimiz günlerde Trendyol satıcılı olarak 1358₺’ye indirimde almıştım. Şu an çark düğmesinde bu ses geliyor. Garanti kapsamında değişim yaparlar mı sizce? VİDEO
  15. Kerem Hot

Yardım Sıfır Kesen Tıraş Makinesi Önerisi

Merhaba arkadaşlar. İşim gereği her gün sakal tıraşı oluyorum. Jiletle olmaktan suratım kösele olacak :) Sıfır kesen tıraş makinesi önerisi istiyorum. Kullananlardan tavsiyesi olan varsa, marka model ve memnuniyet açısından yardımcı olursa çok sevinirim.
  16. Kerem Hot

KIŞLIK (DOKUNMATİK ÖZELLİĞİ OLAN) ELDİVEN

Merhaba dostlar. İşim gereği dışarda çalışıyorum. Kışlık eldiven lazım özellikle akıllı telefonda ufak tefek işleri halletmek için dokunmatik özelliği olan bir eldiven önerisi istiyorum. Alıp kullanan önerebilirse çok iyi olur.
  17. Kerem Hot

25.000-30.000₺ Arası Sistem Önerisi!

Arkadaşlar merhaba. Sevdiğim bir arkadaşım için bu fiyat bandında Nvidia ekran kartlı sistem arıyorum. Yakınlarda fiyat/performans bir sistem gören varsa ve yönlendirirse çok sevinirim. İyi akşamlar dilerim.
  18. Kerem Hot

🔥İndirim STEELSERİES QcK 3XL Mouse Pad 1299₺

https://amzn.eu/d/j3YOlL0 89₺ de özel ek indirim yaptı ve ben 1210₺’ye aldım. Ölçüleri bayağı bir büyük. İnceledikten sonra ihtiyacı olan varsa kaçırmasın. Normalde fiyatı 1600-1700₺ bandında seyrediyor.
  19. Kerem Hot

Öneri Kablosuz Oyuncu Mouse Önerisi (1000-2000₺) Arası

Kablosuz mouse önerisi alabilir miyim?
  20. Kerem Hot

Yardım Kablosuz Klavye (Hangisini Almalıyım?)

Arkadaşlar merhaba. Uzun arayışlar sonucunda kablolu mu kablosuz mu klavye derken kablosuz klavye almaya karar verdim. Birkaç ürün kafamda var, bunlar arasından hangisini almalıyım? Ya da sizin de önereceğiniz bir klavye varsa bilmek isterim. 1. Klavye : Asus ROG Strix Scope RX TKL Wireless...
Geri