Arama sonuçları: *

• Users: ozy_34
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. O

Bu ikinci El sistem alınır mı 3060Tİ

KFG YOKTUR. Ekran kartının etiketi üzerindedir furmark testi 1080p 10Dk 72 derece kasanın yan camı vardır. Colorful BATTLE-AX A520M-K M.2 V14 AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart AMD Ryzen™️5 5600 Soket AM4 3.5GHz 32MB 65W 7nm İşlemci Patriot Viper Steel Dual 16 GB (2X8) 3200 MHz DDR4 Ram...
  2. O

10k Bütçe ile sistem toplama

Arkadaşlar 10k bütçem var valorant oynamak istiyorum ekran kartsız şekilde ryzen 5 5600g ile sistem toplamak istiyorum en iyi şekilde nasıl yapabilirim yardımcı olur musunuz
  3. O

10k İkinci el sistem tavsiyesi

10k bütçem var arkadaşlar dış kasa var elimde ona göre bir bilgisayar toplayabilir miyiz
  4. O

İlk defa spora başlıyorum ne yapmam gerek

Merhaba arkadaşlar askeri sınavlara hazırlanmaya çalışıyorum şu anda 5 şınav anca çekebiliyorum bunu 20'ye çıkartmam lazım 1 ay içinde kollarım güçsüz güçlendirmem lazım 400 metre koşu yapmam lazım bana bunun için bir full body program önerir misiniz en azindan güç ve kuvvet katsın bana mülakata...
  5. O

Telefon önerisi yd 15k

Bütçe 15k Max Yd telefon önerir misiniz Mi14T Poco f6 düşünüyorum sizce hangisi alınır
  6. O

Sizce hangisi mantıklı

Şuan elimde hali hazırda kullandığım Logitech g403 prodigy var bunu satıp Fury level Z1 yada 1.5k civarında kablosuz mouse geçmeye değer mi çok fark olur mu
  7. O

20-25k Sistem önerisi

4-5 yıl civarı değiştirmeden beni götürsün yeterli 25k bütçem var fazlası çıkmıyor uygun bir şey önerir misiniz
  8. O

Yurt dışı telefon önerisi

Bütçem 10k yd telefon önerir misiniz hem oyun hem genel kullanım için
  9. O

Cashback veren uygulama var mı

Nays harici hepsiburada cashback veren uygulama var mı
  10. O

Hangi klavye alınmalı?

Bütçem 1k bu iki klavyeden birini düşünüyorum yada sizin başka öneriniz var mı? Reddragon k617 Fizz se Eyosso z11
  11. O

Hangi Sistem Alınmalı?

Bütçem 25k bu ikisinden birini düşünüyorum sizce hangisi daha iyi olur yoksa biraz daha beklemeli miyim daha iyileri gelir mi https://www.gencergaming.com/gen-xx-ddr5 https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i5-12400f-h610m-h-v2-rtx-4060-ti-1tb-m-2-ssd-16gb-ram.html
  12. O

Kablosuz mouse önerisi

Bütçe 1500TL duruma göre artabilir. El ölçüm 18-19cm daha önce Gamepower Ursa ve G PRO Superlight denedim elime uydular rahat ettim tutuş olarak palm şeklinde tutuyorum. Aklımdaki modeller. VGN F1 Pro. VXE R1 Pro. Dareu A950 Pro. M800 Pro. Furylevel Z1. Bunlar bana uyar mı büyüklük açısından...
  13. O

Kablosuz Mouse Önerisi

Bütçe 1.5k aklımda şu iki mouse var bunlardan hangisini önerirsiniz yada sizin öneriniz var mı? Dareu A950 Pro Furylevel Z1
  14. O

Laptop Performans Sorunu

Arkadaşlar bende bu özelliklerde laptop var ben bunu hayata nasıl döndürebilirim Windows 10 yükledim kasıyor açılması 1 dk felan sürüyor nasıl hızlandırabilirim donanım değişikliği yapmadan hangi sistemi önerirsiniz veya başka yapılabilecek bir şey var mı? 2.6 GHz Intel Core i5-3230M Dual Core...
  15. O

Mouse Değiştirme önerisi

Şuan elimde Logitech G403 Prodigy var bunu satıp 1k Lik başka mouse geçmeyi düşünüyorum değer mi?
  16. O

Kablosuz Kulaklık Önerisi

1000TL lik kablosuz kulak içi kulaklık önerir misiniz müzik ve film için ses ve baslar güzel olsun yeterli
  17. O

Televizyon önerisi 20k

Bütçe Max 20k Dizi film izliycem arkadaşlar oyun oynamicam ekran kalitesi parlaklığı renk doğruluğu önemli benim için öneri yapabilir misiniz? Birde askere gidicem 2 hafta sonra arkadaşlar şimdiden almak mantıklı mı yoksa 6 ay sonra gelince almak mı daha iyi olur yeni birşeyler çıkmış olma...
  18. O

Bu Sistem alınır mı?

Arkadaşlar resimdeki sistem alınır mı bir ay sonra askere gidicem alıp dursun mu yoksa 6 ay sonra gelince mi alıyım ne önerirsiniz? Fiyat: 15K
  19. O

Harddiskim Dolu görünüyor

1 TB harddiskim var sağ tıklayıp dosyaların boyutuna baktığımda 480gb olarak görünüyor ama boş alan 169gb olarak gösteriyor bunu nasıl düzeltebilirim? Harddiskin içindeki tüm dosyaların boyutu Burda ise 169gb boş alan kalmış gösteriyor
  20. O

VOK NEWYEAR PSU Seçimi

Bu kasanın içinde gelen rampage 600w PSU yu mu kullanmaliyim yada elimde olan 7 yıllık Thermaltake 750w +80 PSU yu mu kullanmaliyim performansa etki eder düşürür mü veya başka sıkıntılar çıkarır mı? 1672917090 Bı bilgisi olan var mı arkadaşlar?
Geri