Arama sonuçları: *

1. K

Kensa şarj aleti telefonuma zarar verir mi?

Telefonum samsung A9 2018.orjinal şarj aletinin kenar kısımları kalkmıştı ve kabloları gözüküyodu bende yeni bi şarj aleti aldım.markası kensa quick charge 3.0 telefonuma bi zarar verir mi bataryasında şişme yapar mı?bazıları hızlı şarj ediyo demişler ama bazılarıda bataryada şişme oldu demişler...
  2. K

Bisiklet lastiği yakılır mı?

Şov amaçlı üzerine yanıcı bi madde dökülüp yakılabilir mi motorlarda yaptıkları gibi? Ne gibi hasarlara yol açar bisiklette?
  3. K

Bilgisayar toplayacağım yardım

Şimdi öncelikle para kaynağım günlük 70 tl yevmiyeli bir iş ve ben bu parayı biriktiremem yani 8 9 bin tl biriktiremem harcarım bu yüzden böyle parçaları tek tek toplamak istiyorum hem güzel bi kasa olur şimdi sizden istediğim bana 1 tb ssd 2 tb harddisk,6 gb ekran kartı,sıvı soğutmalı mümkünse...
  4. K

2. El bisiklet lastiği kaça satarım?

29 chaoyang mtb lastiği 2 tanesi kaç tl ye satarım acaba toplam 600 km yol gördü
  5. K

İninal kartta temassız var mı?

Yeni çipli kartta temassız var biliyorum ama bende eski kart var eski kartta temassız ödeme var mı?
  6. K

2. El samsung s3 mini kaç tl eder?

2. El klasik samsung s3 mini var elimde eski bi telefon ama kırık çizik yok sadecr batarya eski onun için şarjı çabuk bitiyo ama kullanılır durumda gene de sizce kaç tl eder 120 tl teklif eden oldu sizce vermeli miyim?
  7. K

Bisiklet Kaskı Önerisi

Şu cross motorcularının kullandığı kasklar varya onlardan lazım mtb bisiklet için uygun olanlarından fiyatıda 1000 lirayı aşmazsa iyi olur
  8. K

Hastaneye gidip serum vurdurmam lazım nasıl yapabilirim?

18 yaşından küçüğüm yanımda refakatçim var ama oda 18 yaşından ufak hastaneye gidip halsizim diyip serum vurdurabilir miyim veya başka bir yolu var mı(şuan hastalığım yok)
  9. K

Suriye cipsi nerde satilir acil

Bim a101 migros bakkal nerde satiliyp beler seri söyleyin
  10. K

Laptopum için ssd alıcam uyumsuzluk sorunu olur mu?

Dell inspiron 5521 laptopum için Apacer panther AS340 sata 3 240gb ssd alıcam bi uyumsuzluk vs olur mu?
  11. K

Dell inspiron 5521 laptop için ssd önerisi

Maksimum fiyat 500 tl kaliteli okuma yazma hızı yüksek bi ssd olsun lütfen
  12. K

Bisiklet için kask ve kamera alıcam kamera olarak hangisini almalıyım?

Kaska takabilmem lazım ve kamera 1080p 60fps olması lazım fiyatıda makul olsun ve şu eken marka go prolar nasıl kaliteli mi?
  13. K

Pc yi nasıl sıfırlıycam?

Pc kasmaya başladı normalde kasmazdı youtubeda bile kasıyo bazen virüs olduğunu düşünüyorum nasıl pc yi sıfırlıycam her şey silinsin tertemiz olsun
  14. K

Sevgilim bana yalan mı söyledi?

Ankaraya gitti yakın zamanda 1 haftalığına mesaj attım bugün 13.44 de cevap vermedi. Saat 4 gibi gene yazdım neden cevap vermedin dedim. Dışardayım çünki dedi bende peki tamam seni seviyorum dedim konuyu kapattım ondan 10 dk sonra instagramda gezerken yaklaşık 1 saat önce atılmış bi gönderiyi...
  15. K

Kene mi ısırdı acaba beni?

Şuan doğa yürüyüşündeyim ve sol bacağıma sinek tarzı uçan bişey kondu sonra onu elimle iteliyim derken öldürdüm biraz fazla kan çıktı özellikle ısırdığı yerden bi tık fazla kan çıktı kene saçma olur ama gene de herşeyi değerlendirmek lazım kene vs olabilir mi?
  16. K

Pc ısınıyo buz koysam nolur?

Laptop çok ısınıyo su geçirmeyecek şekilde pc nin altına bi kabın içinde buz koysam ve o onu soğutsa pc ye zarar verir mi aynı şekilde şarj adaptörüne yapsam ona da bişey olur mu?
  17. K

Payday 2 oyun arkadaşı

Oyunu aldım ama oynayacak arkadaşım yok tek başına da eğlenceli olmuyo discord üzerinden sesli bi şekilde oynayacak oyun arkadaşı var mı?
  18. K

Ets 2 otobüs yaması nasıl oluyo?

Ets 2 mods kısmında hep görüyorum bilmem ne bilmem ne otobüs yaması. Otobüs modu olsa indiriyorum ama yama ne ve yamayı kurmayı falan bilmiyorum modla aynı mı kurulumu yoksa daha değişik mi?
  19. K

Airsoft silahları dışarda gezdirilebilir mi?

Airsoft silahları +18 mi ve dışarda belimize takıp gezebilir miyiz polis görse bişey der mi? Gerçek silah sanması halinde ne olur?
  20. K

Prjinal oyun ile korsan oyun arasında fps farkı?

Orjinal oyun ile korsan oyun arasında fps farkı olur mu olursa ne kadar olur?
Geri