Arama sonuçları: *

1. Erdem Salih Taşcı

Öneri 300TL kulaklık önerisi

Merhabalar. 300TL civarına kulaklık arayışındayım. Bütçe çok hafif esneyebilir fakat 400TL'ye kadar çıkabileceğimi sanmıyorum. Açıkcası kulakiçi - kulaküstü veya kablolu - kablosuz olması hiç farketmiyor. Bu bütçede kaliteli bir ürün varsa ona razıyım. Kullanma alanıma gelirsek ağırlıklı olarak...
  2. Erdem Salih Taşcı

Xbox One X Ekran Yırtılma Sorunu

Xbox One X'de neredeyse her oyunda screen tearing yani yırtılma yaşıyorum. Özellikle Skyrim'de bu durum çok rahatsız edici. Konsolu 1 hafta kadar olmadan önce ikinci el olarak aldım. İçindeki -sanırsam orijinal kablosu- HDMI kablosunu kullanıyorum. Oyunlar 4K'da açık ve HDR'ı kapatmayı denedim...
  3. Erdem Salih Taşcı

Rehber Düşük Sistemler için Mükemmel 35 Hikayeli Oyun

Öncelikle ben bu listedeki oyunların çoğunu i5 750 - 8gb ram HD 6570 sistemim ile oynadım fakat hepsini değil. Oyunların sistem gereksinimlerini kontrol etmenizi kesinlikle öneririm. Bazı oyunlar aşırı düşük sistem gereksinimleri istiyor bazıları da sistemimden fazla. Benim burada...
  4. Erdem Salih Taşcı

Şu anda en çok yapmak istediğiniz şey?

Uyumak istiyom fakat öğlenleri de uyunmuyor
  5. Erdem Salih Taşcı

Yeni i5-11400'ün performansı??

GamersNexus'un yeni videosunda 11400 incelenmiş. 11900K - 11700K gibi olmamış işlemcilerden dolayı bu nesilden pek bir şey beklemiyorduk ama sonuçlar o kadar iyi ki oyun testleride 3700X'e fark atmış durumda. Bir de 184$ fiyat etiketiyle. Bunun dahili grafik birimi olmayan versiyonu 11400F'de...
  6. Erdem Salih Taşcı

Sistemde Ekran Kartı Sürücüsünün Yüklü Olup Olmadığı Nereden Bakılır?

Aygıt Yöneticisinde ünlem yok. Ekran kartı sürücüsü (GT 740M) Dxdiag'dan bakıldığında sürüm 25.21.14.1972 gibi bir şey çıkıyor. Büyük ihtimal driver yüklü değil fakat emin olmak istiyorum. Sistem benim değil bir tanıdığımın. O yüzden 2 driver çakışıp işletim sistemi boş yere çöp olmasın...
  7. Erdem Salih Taşcı

PS4 Pro hala alınır mı?

Bu zamanda 2800TL civarına bir konsol almayı planlıyorum. Televizyonum 4K ve PS Exclusive oyunlara ilgim var. İlk önce Xbox Series S düşündüm gayet uygun ve gamepass avantajı var ama oyunları 1080 - 1200p 30 FPS oynatması 4K Televizyonum için biraz sıkıntı gibi geliyor bana. Xbox One X'de...
  8. Erdem Salih Taşcı

Rehber 700 - 3000TL arası monitör tavsiyeleri

Bu tavsiyeler güncel kur ve stoklar ile düzenlenmiştir. Ayrıca tavsiyelerde kullanılan ürünler sıfır'dır.
  9. Erdem Salih Taşcı

Aliexpress'den GK61 Alınır mı?

https://tr.aliexpress.com/item/1005001391908516.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.5c214c4d687HUM Banggood'a göre fiyat olarak 100TL daha düşük...
  10. Erdem Salih Taşcı

Rehber 2000TL ile 6500TL arasında Sistem Tavsiyeleri

Bu tavsiyeler güncel kur ve stoklar ile düzenlenmiştir.Ayrıca tavsiyelerde kullanılan ürünler sıfır'dır. 3500TL'ye sistem nerede diyecek olursanız önünüzde iki seçenek var RX 560 - GTX 1050 Ti ve 10100F sistem toplanacak, ya da attığım 3000TL'lik apu sistemin parçaları daha kaliteliler ile...
  11. Erdem Salih Taşcı

Rehber 2000TL Bandında APU Sistem

Bu önerdiğim bileşenler bu günkü güncel kur ve fiyatlara göre hazırlanmıştır. İşlemci İşlemci olarak sıfır ve ikinci el olmak üzere seçenekler var. Eğer ikinci el almaya pek yaık değilseniz ve sıfır alacaksanız Athlon 3000G önerebilirim. Zira bu bütçeye bulunabilecek bir kaç APU işlemciden...
Geri